SK Karviná – Břeclav 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vrchlabí 2:3 (kon.) | Písek – Sokolov 4:5 (kon.)
Klášterec nO – Jablonec n/N 5:6 (po pr.) | Nový Jičín – Frýdek-M. 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 8:1 (kon.)
Technika Brno – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 7:3 (kon.) | Bílina – Nymburk 2:3 (kon.)
Klatovy – Kobra 8:6 (kon.) | Vsetín – Mor. Budějovice 8:0 (kon.) | Děčín – Řisuty 4:2 (kon.)
Trutnov – Tábor 1:6 (kon.) | Jindř. Hradec – Žďár n/S 3:11 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 0:0 (odl.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 13.02.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    David Vala (HBR) byl ještě potrestán na 2 plus 10 minut, trest za něj odpykal Radim Pejchal (HBR).
     
    59:19
    Jeden z hráčů se teď postavil do prázdné brány Havlíčkova Brodu a hosté za něj puk zblízka nedostrkali!
     
    58:24
    Miroslav Třetina hezky vybruslil až před bránu, ale brankář Jelínek znovu vyrazil jeho dobrou střelu!
     
    58:16
    Na ledě je šest hráčů do pole a prázdná brána, gólman Novák zůstal na střídačce a Havlíčkův Brod zkouší power-play!
     
    58:08
    Martin Filip s Patrikem Urbanem pálili z bezprostřední blízkosti, ale brankář Novák parádně zasáhl proti kapitánovi Stadionu a druhá rána byla bekem sražena do ochranné sítě!
     
    47:04
    Oním hříšníkem byl Martin Klement (VRC), který dostal trest na pět minut a do konce zápasu.
     
    42:53
    Miroslav Třetina předvedl hezký bruslařský manévr, když vykroužil zpoza brány a zkusil zasunout puk za brankáře Jelínka. ten měl ale nadvakrát betony připravené a přerušil hru!
     
    41:52
    Havlíčkův Brod má velkou šanci vyrovnat, nabídla se mu přesilovka 4 na 3, o níž se říká, že je vůbec nejvýhodnější. Tomáš Jirků (VRC) nedovoleně bránil.
     
    41:18
    A je po přesilovce, tohle byla obrovská tutovka hostů! Brodská obrana znovu trestuhodně zaspala a nechala před bránou volného Tomáše Šťastného, kterého skvěle vychytal brankář Novák. Puk zůstal ležet za jeho zády, ale obránce ho odpálil pryč! Kirill Vlasov (HBR) sedí na lavici hanby.
     
    40:52
    David Kozlík spadl na led v obranném pásmu a je z toho útočný faul. Jan Matějka (VRC) se dopustil podražení.
     
    40:26
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak to je doslova hororový nástup Bruslařů do třetí periody, naopak hosté se radují! Martin Filip vybojoval puk v útočném pásmu a poslal ho PATRIKU MAĎAROVI, který z bezprostřední blízkosti bekhendem přehodil beton brankáře Nováka! Asistence: Martin Filip.
     
    Dnešní zápas sleduje 620 fanoušků.
     
    37:47
    Fantastický Jakub Jelínek v brankovišti Vrchlabí! Po nahozená Miroslava Dubna zblízka doráželi hned několikrát Lukáš Endál a Tomáš Ludvík, ale maskovaná opora Stadionu zasáhla parádně betony! Potom se strhla mela!
     
    35:32
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    To je hodně ledová sprcha pro havlíčkobrodské barvy, Vrchlabí rychlými brankami vyrovnali! Jiří Šimoníček, Patrik Urban a TADEÁŠ HEJDA předvedli vzorný důraz před brankovištěm, po němž hodně mladý útočník Stadionu dotlačil zblízka puk za záda dezorientovaného brankáře Nováka! Asistence: Patrik Urban, Jiří Šimoníček.
     
    35:12
    A další obrovská šance Bruslařů! Na pravé straně zatáhl puk do útočného pásma Jevgenij Kondratěv a v pádu vyprášil tvrdou ranou betony gólmana Jelínka!
     
    34:41
    Bruslaři založili rychlý kontr a byla z toho šance jako hrom! Při přečíslení poslal Lukáš Endál z pravého kruhu hezkou zpětnou nahrávku mezi kruhy Tomáši Ludvíkovi, jenž byl úplně sám, ale střelkou tahem minul bránu!
     
    33:47
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    jenže to už neplatí a v kotli hostujících fanoušků vybouchl mohutný gejzír gólové radosti! Martin Klement přihrál mezi kruhy PATRIKU MAĎAROVI, který si srovnal ideálně puk na hůl a zakončil. Jeho svižný projektil zapadl přesně k pravé tyčce gólmana Nováka, který vůbec nezareagoval, protože zřejmě vůbec nic neviděl! Asistence: Martin Klement, Martin Filip.
     
    33:10
    Radim Pejchal (HBR), který hraje i za mladší dorost Havlíčkova Brodu, je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    26:48
    Tomáš Jirků (VRC) si musel pomoci za hranicí pravidel a držel hůl Petru Kuchtovi, který už chtěl plácnout těsně před vrchlabskou bránou do odraženého puku. Hosté se hodně zlobí.
     
    25:08
    Teď byli hosté hodně blízko gólu! Před bránou se objevil úplně volný Martin Filip a brankář Novák jen tak tak udržel puk před brankovou čarou!
     
    24:57
    Patrik Maďar (VRC) a David Vala (HBR) jsou vyloučeni za hrubost.
     
    19:06
    Tak tohle bylo jen tak tak! Hosté vyhodili a jeden z jejich hráčů uháněl za nahozeným pukem. Brankář Novák trochu překvapivě proti němu vyjel, i když to měl protihráč k puku už hodně blízko. Byl z toho souboj tělem u hrazení, pro domácí vše dobře dopadlo!
     
    18:28
    Patrik Urban (VRC) je vyloučen za sekání a je z toho dlouhá přesilovka 5 na 3 pro domácí. Kryštof Kulhánek a Filip Beneš dvakrát pálili zblízka, druhý jmenovaný už se dokonce radoval, ale brankář Jelínek ho znovu vychytal!
     
    17:11
    Tomáš Semrád měl dost času mezi kruhy, přehodil si puk na bekhend a vypálil, ale gólman Jelínek zkrotil puk ve své výstroji. Za sekání je vyloučen na 2 minuty Martin Klement (VRC).
     
    16:11
    V kotli hostujících fanoušků, který je hodně zaplněný, to teď jen zklamaně zahučelo! Na chviličku se před bránou ocitl Jan Matějka, jenž hraje velmi dobře, a zblízka se snažil nadvakrát došťouchat puk před Novákovy betony do sítě. Bez úspěchu!
     
    13:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Elitní útočné komando Bruslařů, které budí u soupeřů velký respekt, znovu udeřilo! Jevgenij Kondratěv přihrál Miroslavu Dubnovi, jenž našel mezi kruhy dobře postaveného LUKÁŠE ENDÁLA. A miláček havlíčkobrodských fanoušků to udělal parádně, když tvrdou ranou propálil gólmana Jelínka! Asistence: Miroslav Duben, Jevgenij Kondratěv.
     
    11:54
    Havlíčkův Brod zatlačil svého soupeře a je z toho přesilová hra. Na lavici hanby usedl Tomáš Oppelt (VRC) za sekání.
     
    10:50
    To byla velká šance! Miroslav Třetina s Petrem Kuchtou se ocitli v přečíslení 2 na 1, ale druhý jmenovaný zblízka neprocpal puk za skvělého brankáře Jelínka!
     
    09:15
    Jan Matějka se uvolňoval a Tomáš Semrád (HBR) ho podrazil.
     
    07:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, Bruslaři se ujímají vedení po nenápadné akci! Druhý útok předvedl parádní kombinaci, David Kozlík si všiml na pravém křídle nepokrytého PETRA KUCHTY, jemuž adresoval přesný pas. Vousatý útočník si srovnal puk na hůl a zápěstím nechytatelně napálil puk k protější tyčce bezmocného gólmana Jelínka! Asistence: David kozlík, Petr Kuchta.
     
    06:55
    Jan Matějka nabral rychlost na levém křídle, nahnal se do útočného pásma a před branku gólmana Nováka, ale trefil jen jeho beton!
     
    06:35
    Hodně nebezpečně se teď hosté uvolnili před brankou, ale byla z toho jen nepřesná střela!
     
    05:26
    Jako kdybych to přivolal, dopředu se hnal otevřeným prostorem Tomáš Cejpek, který si vybruslil do levého kruhu a vypálil, ale netrefil zařízení!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Kuchta (Kozlík, Beneš), 14. Endál (Duben, Kondratěv) – 34. Maďar (Klement, Filip), 36. Hejda (Urban, Šimoníček), 41. Maďar (Filip)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Zvolánek) – T. Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Vala, Duben "A", Kořínek, Lacina – Ludvík, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Hlídek, Cejpek, Pejchal.
    Trenéři: Aleš Totter a Ladislav Fixa.

    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Klement, Lenoch, Jebavý, Kadavý, Jandejsek, Hejda, Chleborád – Maďar "A", Filip "C", Šťastný – Matějka, Urban, Šimoníček – Oppelt, Jirků, Bláha "A" – Srnský, Vacek.
    Trenér: Tomáš Jirků.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

    Diváci: 620
    bahis siteleri