Buffalo – Montreal 6:4 (kon.) | NY Rangers – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 1:2 (0:1 po s.n.)
Detroit – Colorado 2:3 (1:2 po s.n.) | Tampa – Nashville 4:3 (po pr.) | Florida – St. Louis 3:5 (kon.)
Arizona – Calgary 4:1 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 1:2 (po pr.) | Minnesota – Boston 2:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Calgary Flames
Sobota 13.02.2016, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:32 Shane DOAN - 4:1
     
    57:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Moc dlouho to netrvalo a Arizona Coyotes využívají nabídku na přesilovku v pěti proti třem, tím pádem znovu vedou o tři branky a nyní už to vypadá, že domácí parta zvládne dotáhnout duel do vítězného konce. Krásná hokejová akce a šlo vidět, že hráči z Glendale měli dostatek času, aby si celou situaci rozmysleli a dobře poslali nahrávky z hokejky na hokejku. Na konci celé akce stál střelec branky SHANE DOAN, jenž se dnes prosazuje podruhé a dodává na hokejky Coyotes klid, který inkasováním jednoho gólu domácí malinko ztratili. Využitá přesilovka. Asistence: Mikkel Boedker, Oliver Ekman-Larsson.
    50:43 Joe COLBORNE - 3:1
     
    50:43
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se Calgary Flames nakonec prosazují, přestože se tak děje po poměrně kostrbaté situaci na domácím brankovišti. Podobně jako u jedné z branek Coyotes, také kanadskému klubu nyní pomohlo hodně důrazu a Plameny doslova dotlačily kus černé gumy za brankovou čáru. Za autora zásahu je nakonec označen JOE COLBORNE, jenž se pravděpodobně kotouče dotkl jako poslední před tím, než skončil ve svatyni domácího ochránce klece. Calgary se tak ve druhé polovině třetí periody dostává zpátky do hry a ještě si dělá zálusk na případné lepší skóre. Asistence: T. J. Brodie, Mark Giordano.
    28:44 Anthony DUCLAIR - 3:0
     
    28:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je tedy arizonská smršť zhruba v polovině základní hrací doby, kterou domácí spustili. Jde vidět, že gól na 2:0 Arizoně hodně pomohl a Coyotes se navíc začali daleko více tlačit do branky, což jim očividně jen prospělo. Před zařízením Calgary Flames vznikla poměrně nepřehledná situace, ze které dokázal nejlépe vytěžit střelec třetího zásahu ANTHONY DUCLAIR. Gólman Hiller už nestačil zareagovat, protože mohl jen těžko tušit, kam kotouč zapadne. Teď to budou mít hokejisté Calgary hodně těžké s doháněním výsledku na kostce. Asistence: Oliver Ekman-Larsson.
    26:51 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:0
     
    26:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Moc dlouho se po dalším vhazování před brankou gólmana Hillera nehrálo, protože to trvalo jen několik okamžiků, než domácí Arizona Coyotes využili svou přesilovou hru čtyři na tři a poslali druhý kotouč do sítě Calgary Flames. Po vyhraném buly v útočném pásmu se pořádně tvrdě a hlavně přesně napřáhl obránce a vedoucí muž kanadského bodování Kojotů OLIVER EKMAN-LARSSON, jenž rozradostnil arénu. A je jisté, že tento zásah už platit bude a je naprosto v souladu s pravidly ledního hokeje. Krásná branka domácího beka. Asistence: Michael Stone, Shane Doan.
    03:31 Shane DOAN - 1:0
     
    03:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    Pokud jste nikdy neviděli blesk z čistého nebe, tak určitě sledujte úvodní branku utkání v Arizoně, kde se aktuálně domácí celek raduje z těsného vedení 1:0 a je jasné, že tady pomohlo i malinko štěstíčka. Kotouč letící na branku nakonec skončil až v síti, byl vypálen z hokejky muže jménem SHANE DOAN, jenž byl sám tak trochu překvapen, když se touš zatřepotal v síti a hal se mohla začít radovat. Coyotes se tak prosazují ve hře čtyři na čtyři a dávají důležitou první branku duelu. Uvidíme, jak teď budou Flames reagovat a zda se jim podaří v brzké době odpovědět podobným počinem. Asistence: Kevin Connauton, Michael Stone.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. Doan (Connauton, Stone), 27. Ekman-Larsson (Stone, Doan), 29. Duclair (Ekman-Larsson), 58. Doan (Boedker, Ekman-Larsson) – 51. Colborne (Brodie, Giordano)


    Arizona Coyotes: Domingue (Lindbäck) – Ekman-Larsson, Murphy, Dahlbeck, Michálek, Grossmann, Stone – Rieder, Vermette, Boedker – Domi, Hanzal, Duclair – Martinook, Richardson, Doan – Chipchura, Gaudet, Connauton
    Calgary Flames: Hiller (Ortio) – Giordano, Brodie, Russell, Hamilton, Šmíd, Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Bennett, Backlund, Frolík – Ferland, Colborne, Bouma – Bollig, Stajan, Jooris

    Rozhodčí: Furlatt, Rehman – Shewchyk, Miller

    Diváci: 13 643
    bahis siteleri