Pardubice – Olomouc 0:3 (kon.) | Třinec – Litvínov 3:0 (kon.) | Zlín – K. Vary 3:5 (kon.)
Plzeň – Mountfield HK 6:2 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 0:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 3:5 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 21.02.2016, 18:20 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Marek HOVORKA - 3:5
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté byli po většinu zápasu lepším týmem, což stvrzují krátce po buly tím, že posílají puk přes celé kluziště až do prázdné branky. Pátý gól hostí vstřelil MAREK HOVORKA. Bez asistence.
    50:43 Michael VANDAS - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané vstřelili kontaktní gól, kterým se vrací zpět do vedení. Do pravého kruhu si najel MICHAEL VANDAS, který zde dostal hodně prostoru a přesně mířenou střelou do šibenice nedal brankáři šanci. Asistence: David Štich, Petr Kolouch.
    29:27 Tomáš URBAN - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tentokrát pro změnu nemají čisté svědomí obránci Vítkovic. Dorážky Dominika Pacovského ani Tomáše Klimenty ještě úspěch neslavily, jenže TOMÁŠ URBAN zachoval čistou hlavu, zachytil v mezikruží puk a rozvážně jej nasměroval nad brankářův beton a rozvlnil síť hostující brány. Ve městě automobilů je tak znovu vyrovnáno. Bez asistence.
    26:06 Petr KOLOUCH - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    26:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté si berou zpět své vedení. Bruslaři znovu nechali volné obranné pásmo a umožnili Ostravanům, aby v pohodě dorazili puk. David Rittich po něm sice skočil a chtěl jej zalehnout, pod svými zády ho ale udržet nedokázal. Toho využil PETR KOLOUCH, jehož dorážka byla efektivní. Asistence: Karol Sloboda.
    21:06 Jakub KLEPIŠ - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže podruhé už ano. TOMÁŠ URBAN setrval na své pozici u levé tyče a dostal výbornou přihrávku k levé tyči a do odkryté klece se napodruhé nemýlil. Asistence: David Výborný, Marek Trončinský.
    19:03 Tomáš HYKA - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    19:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ HYKA si k nájezdu najel zkušeně a s přehledem Patrik Bartošáka vymíchal blafákem tak, že zakončoval do odkryté branky ke vzdálenější tyči.
    09:23 Michal HLINKA - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    09:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba a selhání, i to se bohužel v hokeji občas stává, jenže Mladou Boleslav to stálo druhý gól v síti. David Rittich nedokázal udržet a vyrazit obyčejné nahození na branku. Zaváhání gólmana využil MICHAL HLINKA, který dokázal u pravé tyčky zvednout puk nad beton. Bez asistence.
    06:15 Roman SZTURC - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    06:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba mladoboleslavské obrany, která dovolila Vítkovickým rychlý přechod do pásma, a hosté využívají přesilovou hru. Ctirad Ovčačík a jeho spoluhráči nedokázali pokrýt ROMANA SZTURCE, který vymíchal Davida Ritticha a podél levé tyče zakončoval do prázdné branky. Asistence: Marek Hovorka, Rostislav Olesz.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 20. Hyka (TS), 22. Urban (Výborný, Trončinský), 30. Urban – 7. Szturc (Hovorka, Olesz), 10. Hlinka, 27. Kolouch (Sloboda), 51. Vandas (Štich, Kolouch), 59. Hovorka


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Růžička) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Rýgl – Jarůšek, Výborný (C), Pabiška – Klimenta, Urban, Pacovský – Hyka, Klepiš, Lenc – Ďurač, Volf, Bárta
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Kantor) – Štencel, Pastor, Kovář, Štich, Sloboda, Čerešňák – Olesz, Hovorka, Kucsera – Burger (C), Vandas, Szturc – Balán, Kafka, Kolouch – Zdráhal, Němec, Hlinka

    Rozhodčí: Pešina, R. Svoboda – Hynek, Belko

    Diváci: 2 983
    bahis siteleri