New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Winnipeg Jets
Sobota 27.02.2016, 21:15 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:44
    Jevgenij Malkin nabídl Carlu Hagelinovi šanci na hattrick. Ovšem domácí hráč se po přihrávce natahoval marně, nyní mu pár centimetrů chybělo.
     
    51:15
    Aktivní Dustin Byfuglien vystřelil od modré a koutouč nad svojí branku vyrazil betonem Marc-Andre Fleury. Celou situaci ještě jistil Phil Kessel, jenž raději puk srazil k zadnímu mantinelu.
    50:02 Carl HAGELIN - 4:1
     
    50:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Výbornou práci předvedl Phil Kessel, jenž se dostal od zadního mantinelu až do kruhu pro vhazování a z něho našel osamoceného CARLA HAGELINA. Domácí útočník se štěstím dostal kotouč za brankovou čáru a dává svou druhou branku dnešního večera. Michael Hutchinson si sice na černou gumu sáhl, ale branku už nedokázal odvrátit. Asistence: Phil Kessel a Ian Cole.
     
    48:54
    Další nebezpečně vypadající šance hostujícího celku! Dustin Byfuglien si zpozice obránce objel branku a přihrával před ní, tam byli jen bránící hráči. Situace pokračovala dál, když se vedle brány objevil Nikolaj Ehlers. Ovšem domácí brankář i jeho vychytal.
    45:19 Scott WILSON - 3:1
     
    45:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nick Bonino přihrál na modrou čáru, kde byl ke střele připravený Derrick Pouliot, jehož pokus tečoval mezi kruhy SCOTT WILSON. Ten byl atakovaný, ale stihl pokus spoluhráče ještě tečnout. Michael Hutchinson se jen vyčítavě podíval ke svému obránci. Asistence: Derrick Pouliot a Nick Bonino.
     
    39:43
    Jets budou mít šanci na vyrovnání! Brian Dumoulin byl atakován a v souboji trefil soupeře holí do obličeje. Nešťastný zákrok, ale každý hráč zodpovídá za svojí hokejku.
     
    39:25
    Michael Hutchinson teď snad ani neví, jak zasáhl! Jevgenij Malkin našel střílenou přihrávkou Carla Hagelina, jenž nastavil jen hůl a kotouč skončil pod hostujícím gólmanem.
     
    36:17
    Z Toronta přišla velmi rychlá odpověď a vlastně se i čekala! Celou situaci ještě řeší s hlavním sudím hlavní trenér Winnipegu.
     
    36:17
    Winnipeg dostal kotouč za brankovou čáru! Vše po tom, co bylo pískáno! Marc-Andre Fleury držel beton u tyče a zneškodnil tak několik dorážek. Celou situaci ještě prodiskutuje rozhodčí s kolegou u videa v Torontu! Puk by do branky dostal Jacob Trouba. Uvidíme, jak bude celá situace posouzená.
    31:12 Blake WHEELER - 2:1
     
    31:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Střelu od modré čáry vyslal Dustin Byfuglien, ale před brankou změnil dráhu letu puku BLAKE WHEELER, jenž snižuje na rozdíl jediné branky. Domácí brankář neměl šanci zareagovat. Asistence: Dustin Byfuglien a Nikolaj Ehlers.
     
    30:42
    Jevgenij Malkin nezvládl souboj u mantinelu, a tak se ohnal po soupeři, kterého zbytečně poslal k ledu. Vše se odehrálo za brankou Winnipegu.
     
    29:54
    Do samostatného úniku se dostal Nikolaj Ehlers, jenže famózní byl Marc-Andre Fleury! Ten skočil pod nohy útočníka a kotouč mu vypíchl širokou holí k mantinelu. Hostující hráč udělal obrovskou chybu v tom, že koukal na kotouč místo na brankáře.
     
    29:29
    Sidney Crosby měl obrovskou šanci vsítit branku, ale kotouč míří do prázdné branky zachytil na poslední chvíli holí Michael Hutchinson!
     
    24:19
    Odkrytá branka zívala na Jevgenije Malkina, jenže tomu dnes není souzeno. Ruskému útočníkovi opět kotouč přeskočil přes hokejku.
    20:51 Carl HAGELIN - 2:0
     
    20:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je nástup domácího celku do druhé periody! Ian Cole vystřelil od modré čáry a jeho pokus usměrnil do branky z mezikruží CARL HAGELIN. Asistence: Ian Cole a Derrick Pouliot.
    20:22 Kris LETANG - 1:0
     
    20:22
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se dostali do rychlého přechodu a Patric Hörnqvist přihrál do druhé vlny na KRISE LETANGA, jenž z voleje překonal Michaela Hutchinsona. Asistence: Patric Hörnqvist a Chris Kunitz.
     
    15:37
    Nepříjemná střela vypadla Michaelu Hutchinsonovi a puk poskakoval v brankovišti, ale jeden z domácích hráčů ho nedokázal poslat mezi tři tyče. To byla největší šance dosavadního průběhu zápasu!
     
    14:09
    Blake Wheeler nabral kotouč na hokejku a poslal ho mezi diváky, takže si půjde na dvě minuty odpočinout. Je tu první přesilová hra domácího celku
     
    13:31
    Obrovský závar před brankou Tučňáků! Marc-Andre Fleuryvyrazil hned několik dorážek a následně jako první našel černou gumu a přerušil hru. Bude se vhazovat opět před domácím brankářem, ale až po další komerční přestávce.
     
    12:48
    Michael Hutchinson vytáhl další pěkný zákrok po střele z pravé strany. Autorem pokusu byl Phil Kessel, ale hlavní sudí jen rozpažuje.
     
    01:53
    Přihrávku před branku dostal navrátilec do sestavy Jevgenij Malkin, jehož zakončení z hranice brankoviště jen těsně minulo branky Jets.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 21. Letang (Hörnqvist, Kunitz), 21. Hagelin (Cole, Pouliot), 46. Wilson (Pouliot, Bonino), 51. Hagelin (Kessel, Cole) – 32. Wheeler (Byfuglien, Ehlers)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Pouliot, Cole – Kunitz, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Malkin, Kessel – Wilson, Bonino, Sheary – Porter, Cullen, Rust.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström, Byfuglien, Chiarot, Myers, Pardy, Trouba – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Burmistrov, Perreault, Stafford – Daňo, Lowry, Armia – Peluso, Copp, Thorburn – Halischuk.

    Rozhodčí: McCauley, Furlatt – Murphy, Brisebois
    bahis siteleri