New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Winnipeg Jets
Sobota 27.02.2016, 21:15 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:02 Carl HAGELIN - 4:1
     
    50:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Výbornou práci předvedl Phil Kessel, jenž se dostal od zadního mantinelu až do kruhu pro vhazování a z něho našel osamoceného CARLA HAGELINA. Domácí útočník se štěstím dostal kotouč za brankovou čáru a dává svou druhou branku dnešního večera. Michael Hutchinson si sice na černou gumu sáhl, ale branku už nedokázal odvrátit. Asistence: Phil Kessel a Ian Cole.
    45:19 Scott WILSON - 3:1
     
    45:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nick Bonino přihrál na modrou čáru, kde byl ke střele připravený Derrick Pouliot, jehož pokus tečoval mezi kruhy SCOTT WILSON. Ten byl atakovaný, ale stihl pokus spoluhráče ještě tečnout. Michael Hutchinson se jen vyčítavě podíval ke svému obránci. Asistence: Derrick Pouliot a Nick Bonino.
    31:12 Blake WHEELER - 2:1
     
    31:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Střelu od modré čáry vyslal Dustin Byfuglien, ale před brankou změnil dráhu letu puku BLAKE WHEELER, jenž snižuje na rozdíl jediné branky. Domácí brankář neměl šanci zareagovat. Asistence: Dustin Byfuglien a Nikolaj Ehlers.
    20:51 Carl HAGELIN - 2:0
     
    20:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je nástup domácího celku do druhé periody! Ian Cole vystřelil od modré čáry a jeho pokus usměrnil do branky z mezikruží CARL HAGELIN. Asistence: Ian Cole a Derrick Pouliot.
    20:22 Kris LETANG - 1:0
     
    20:22
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se dostali do rychlého přechodu a Patric Hörnqvist přihrál do druhé vlny na KRISE LETANGA, jenž z voleje překonal Michaela Hutchinsona. Asistence: Patric Hörnqvist a Chris Kunitz.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 21. Letang (Hörnqvist, Kunitz), 21. Hagelin (Cole, Pouliot), 46. Wilson (Pouliot, Bonino), 51. Hagelin (Kessel, Cole) – 32. Wheeler (Byfuglien, Ehlers)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Pouliot, Cole – Kunitz, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Malkin, Kessel – Wilson, Bonino, Sheary – Porter, Cullen, Rust.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström, Byfuglien, Chiarot, Myers, Pardy, Trouba – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Burmistrov, Perreault, Stafford – Daňo, Lowry, Armia – Peluso, Copp, Thorburn – Halischuk.

    Rozhodčí: McCauley, Furlatt – Murphy, Brisebois
    bahis siteleri