New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Winnipeg Jets
Sobota 27.02.2016, 21:15 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc a nebo hezké další hokejové zážitky této noci. (23:52:39)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Carl Hagelin (PIT) 2+0
    2. Derrick Pouliot (PIT) 0+2
    3. Ian Cole (tým) 0+2
     
    Československá stopa

    Marko Daňo (WPG) (0+0), 3 střely, 13:50 čas na ledě
     
    Ve třetí periodě už jsme viděli jen góly do branky Winnipeg, který měl o maličko více ze hry, ale Pittsburgh předvedl svou kvalitu. Oba brankáři se předháněli, který z nich vytáhne lepší zákrok a dodali duelu šťávu. Michael Hutchinson patřil k nejlepším hráčům svého celku a to samé mohu říct o Marcu-Andrem Fleurym. Ovšem největší hvězdou zápasu byl Carl Hagelin, jenž ukázal, že je opravdu šikovným hráčem. Tučňáci si dokázali připsat do tabulky dva body a drží poslední postupovou pozici ve své divizi.
     
    Střely na branku: 33:28
     
    Konec zápasu.
    Těšíte se na další zápas pod širým nebem?

    Jiří Hudler je novým spoluhráčem Jaromíra Jágra!

     
    58:57
    Tak ještě tu máme jedno přerušení, které znamená zakázané uvolnění Tryskáčů. Hra se přesune před Michaela Hutchinsona, jenž předvedl dobrý výkon, ale dnes to prostě na soupeře nestačilo. Hostující brankář nám několikrát předvedl svou kvalitu.
     
    58:22
    Hostující hráč chtěl poslat obloučkem kotouč na spoluhráče, ale ten přelétl i mantinel a zamířil jen mezi diváky. Jeden z nich si tak odnese pěkný suvenýr.
     
    57:58
    Domácí brankář si připisuje další zákrok a přerušuje hru. V závěru zápasu nás čeká ještě jedna komerční přestávka. Winnipeg se snaží ještě zkorigovat stav zápasu, ale moc se mu to nedaří. Nyní má hostující trenér možnost předat svým svěřencům taktické pokyny, které by to mohly změnit.
     
    57:15
    Pokus od modré čáry zastavil jeden z bránících hráčů, a tak Marc-Andre Fleury opět nemusel zasahovat. Dnes večer mu hodně pomáhají spoluhráči.
     
    56:32
    Pro nestranného diváka by mohl přijít gól v podání Winnipegu. To by nás pak čekal ještě zajímavý konec duelu.
     
    55:15
    Jevgenij Malkin působí trochu flustrovaně a nyní čistým ale drsným způsobem poslal na mantinel soupeře. To zvedlo ze sedadel diváky, který burácí. Atak dostal Anthony Peluso, který celou situaci přijal.
     
    54:16
    Do konce normální hrací doby schází necelých šest minut a dle vývoje je téměř jasné, že si Tučňáci připíšou důležité body do boje o play-off.
     
    53:37
    Pittsburgh uzamkl soupeře před jeho brankou a v poklidu kombinuje. Jenže střela nepřichází, protože hosté dobře k soupeři přistupují.
     
    52:44
    Jevgenij Malkin nabídl Carlu Hagelinovi šanci na hattrick. Ovšem domácí hráč se po přihrávce natahoval marně, nyní mu pár centimetrů chybělo.
     
    51:58
    Domácí už nikam nespěchají a posunuli hru je do středního pásma. Po té se snažili napadat, a tak jim Winnipeg černou gumu vrátil.
     
    51:15
    Aktivní Dustin Byfuglien vystřelil od modré a koutouč nad svojí branku vyrazil betonem Marc-Andre Fleury. Celou situaci ještě jistil Phil Kessel, jenž raději puk srazil k zadnímu mantinelu.
     
    Střely na branku: 28:25
    50:02 Carl HAGELIN - 4:1
     
    50:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Výbornou práci předvedl Phil Kessel, jenž se dostal od zadního mantinelu až do kruhu pro vhazování a z něho našel osamoceného CARLA HAGELINA. Domácí útočník se štěstím dostal kotouč za brankovou čáru a dává svou druhou branku dnešního večera. Michael Hutchinson si sice na černou gumu sáhl, ale branku už nedokázal odvrátit. Asistence: Phil Kessel a Ian Cole.
     
    48:54
    Další nebezpečně vypadající šance hostujícího celku! Dustin Byfuglien si zpozice obránce objel branku a přihrával před ní, tam byli jen bránící hráči. Situace pokračovala dál, když se vedle brány objevil Nikolaj Ehlers. Ovšem domácí brankář i jeho vychytal.
     
    47:40
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Jacob Trouba, který našel jen vyrážečku domácího brankáře. Ten se štěstím vyrazil kotouč vedle branky. To byl snad první nejistý zákrok Marca-Andreho Fleuryho.
     
    47:08
    Carl Hagelin si počkal až mu najede Brian Dumoulin, který od mantinelu trefil hostujícího brankáře do hrudi.
     
    46:22
    Winnipeg v posledních minutách domácí přehrával, ale ti se opět po vstřelené brance mohou uklidnit a soustředit se na defenzivní hru.
     
    Střely na branku: 23:22
    45:19 Scott WILSON - 3:1
     
    45:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nick Bonino přihrál na modrou čáru, kde byl ke střele připravený Derrick Pouliot, jehož pokus tečoval mezi kruhy SCOTT WILSON. Ten byl atakovaný, ale stihl pokus spoluhráče ještě tečnout. Michael Hutchinson se jen vyčítavě podíval ke svému obránci. Asistence: Derrick Pouliot a Nick Bonino.
     
    44:37
    Hostující obránce se ocitl v roli útočníka! Adam Pardy se dostal od mantinelu až před branku, ale jeho pokus zamířil jen vedle branky.
     
    44:05
    Malkin ředal kotouč na Phil Kessel, který netrefil prostor tří tyčí. Hra se otočila před druhou z branek, kde se k zakončení dostal Jacob Trouba. Jenže domácí brankář byl připravený zasáhnout a drží své spoluhráče ve vedení.
     
    43:30
    Winnipeg zatlačil na obránce soupeře, který pokazil lehkou přihrávku. Ovšem ani Winnipeg se daleko nedostal a píská se další zakázané uvolnění.
     
    43:10
    Blake Wheeler bere odpovědnost svého celku na sebe. Nyní vyprodukoval nepříjemnou střelu, kterou vyrazil Marc-Andre Fleury před sebe, ale na podruhé už hru přerušil.
     
    42:26
    Adam Lowry dohrál soupeře v rohu hrací plochy, jenže bohužel pro něj neudržel puk na dlouhou dobu.
     
    41:38
    Je tu další vyhození a nyní už je jasné, že se Pittsburgh ubrání. Hraje se tedy pět na pět a do šance se dostal domácí kapitán. Jenže jeho bekhendový pokus zamířil nad vzdálenější horní roh branky.
     
    40:49
    I tentokrát se Tučňákům podařilo poslal černou gumu přes celé kluziště. Jest se nemohou udržet v útočné třetině.
     
    40:05
    Také třetí úvodní vhazování vyhrál Sidney Crosby. Ovšem Pens jen vyhazují a budou bránit střední pásmo, protože pokračuje přesilová hra Winnipegu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Československá stopa

    Marko Daňo (WPG) (0+0), 2 střely, 10:13 čas na ledě
    Statistiky po druhé třetině

     
    Do druhé periody výborně vstoupil Pittsburgh, který dokázal vsítit velmi rychle branky. Ovšem Winnipegu se podařilo snížit v přesilové hře. Po tomto gólu Tryskáči přidali a začali Tučňáky přehrávat. Nakonec se hostující hráči dočkali i vyrovnání, ale gól padl až po odpískání. Celou situaci potvrdil i rozhodčí v Torontu u videa. Uvidíme, co nás čeká v závěrečné dvacetiminutovce.
     
    Střely na branku: 22:17
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Jets budou mít šanci na vyrovnání! Brian Dumoulin byl atakován a v souboji trefil soupeře holí do obličeje. Nešťastný zákrok, ale každý hráč zodpovídá za svojí hokejku.
     
    39:25
    Michael Hutchinson teď snad ani neví, jak zasáhl! Jevgenij Malkin našel střílenou přihrávkou Carla Hagelina, jenž nastavil jen hůl a kotouč skončil pod hostujícím gólmanem.
     
    38:32
    Pittsburgh nevydrží u kotouče dlouho a opět nezvládl přechod přes střední pásmo, a tak do protiútoku vyrážejí Jets.
     
    37:14
    Hosté se dostávali do přečíslení tři na jediného obránce, ale celou situaci dobruslil vracející se hráč. Navíc Dustin Byfuglien celou situaci zbrzdil otočkou, a tak domácí maskovaný muž nemusel ani zasahovat.
     
    37:04
    Pittsburgh se snaží bránit střední pásmo a stále více do hry se dostávají Tryskáči. Domácí by potřebovali pomoc od diváků, ta ovšem nepřichází, a tak sledujeme lepší výkon ze strany Winnipegu.
     
    36:17
    Z Toronta přišla velmi rychlá odpověď a vlastně se i čekala! Celou situaci ještě řeší s hlavním sudím hlavní trenér Winnipegu.
     
    36:17
    Winnipeg dostal kotouč za brankovou čáru! Vše po tom, co bylo pískáno! Marc-Andre Fleury držel beton u tyče a zneškodnil tak několik dorážek. Celou situaci ještě prodiskutuje rozhodčí s kolegou u videa v Torontu! Puk by do branky dostal Jacob Trouba. Uvidíme, jak bude celá situace posouzená.
     
    35:20
    Opět sledujeme vyrovnanou pasáž hry a hlavně na domácích je vidět, že už nechtějí udělat chybu v obraně.
     
    34:35
    Skvělou práci s holí předvedl Joel Armia, který se u mantinelu zbavil dvou soupeřů, ovšem následně nedokázal přesně přihrát.
     
    Střely na branku: 19:13
     
    34:12
    Třetí formace Tučňáků si připisuje do statistiky dva střelecké pokusy. Ten druhý vyslal Nick Bonino, ale hostující brankář se stihl přesunout a puk ztlumit ve výstroji.
     
    33:50
    Winnipeg si neporozuměl v rozehrávce a kotouč míří na zakázané uvolnění, hra se přesune před Michaela Hutchinsona.
     
    33:17
    Hostující Blake Wheeler dlouho kroužil v útočném pásmu, ale do následné přihrávky sáhl Ben Chiarot, jehož slabý pokus zamířil do brusle bránícího hráče.
     
    32:38
    Phil Kessel se prezentoval střelou přes obránce, ale také tento pokus si našel hostující brankář, který předvedl zákrok lapačkou.
     
    32:11
    Na ledové ploše jsou opět první formace, ale zatím vážnější šanci v jejich podání nesledujeme.
     
    31:35
    Po vstřelené brance hostů se opět potvrdilo, že ruský reprezentant v dresu Pittsburghu neprožívá dobrý zápas.
    31:12 Blake WHEELER - 2:1
     
    31:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Střelu od modré čáry vyslal Dustin Byfuglien, ale před brankou změnil dráhu letu puku BLAKE WHEELER, jenž snižuje na rozdíl jediné branky. Domácí brankář neměl šanci zareagovat. Asistence: Dustin Byfuglien a Nikolaj Ehlers.
     
    30:42
    Jevgenij Malkin nezvládl souboj u mantinelu, a tak se ohnal po soupeři, kterého zbytečně poslal k ledu. Vše se odehrálo za brankou Winnipegu.
     
    29:54
    Do samostatného úniku se dostal Nikolaj Ehlers, jenže famózní byl Marc-Andre Fleury! Ten skočil pod nohy útočníka a kotouč mu vypíchl širokou holí k mantinelu. Hostující hráč udělal obrovskou chybu v tom, že koukal na kotouč místo na brankáře.
     
    29:29
    Sidney Crosby měl obrovskou šanci vsítit branku, ale kotouč míří do prázdné branky zachytil na poslední chvíli holí Michael Hutchinson!
     
    29:14
    Winnipeg potřeboval už nutně vystřídat, a tak kotouč k zadnímu mantinelu vyslal Anthony Peluso.
     
    28:13
    Opravdu tato třetina nabízí hokej, který musí fanoušky zvedat ze sedadel. Hosté se dostali k velkému tlaku a Marc-Andre Fleury musel předvést zákrok vyrážečkou.
     
    27:32
    Hra se velmi rychle přesunula před druhou z branek, kde se před brankářem ocitl Ian Cole, jenž minul letící puk ve vzduchu.
     
    27:00
    Tryskáči zvýšili tlak při napadání rozehrávky soupeře a ze ztracené situace se dostali ke kotouči.
     
    26:32
    Na hranici pravidel si počínal Trevor Daley, ale hlavní sudí se na sebe podívali a nechají hru plynout dál. Ovšem dle mého názoru si faul pískat mohl.
     
    25:29
    Ve druhé periodě je tempo hry mnohem vyšší a to více svědčí domácímu celku. Ten se dostal do dvoubrankového vedení a je v pohodě. Ovšem zápasy NHL nás už několikrát přesvědčily, že týmy jako Winnipeg je umějí otáčet.
     
    24:19
    Odkrytá branka zívala na Jevgenije Malkina, jenže tomu dnes není souzeno. Ruskému útočníkovi opět kotouč přeskočil přes hokejku.
     
    24:01
    Anthony Peluso si nahodil kotouč za branku a sám ho dojel, jenže přes přesilu se nedostal a Jets se musejí vracet.
     
    23:13
    Zakončení z vrcholu levého kruhu musel vyrazit k zadnímu mantinelu domácí gólman. Na Winnipegu je vidět, že chce rychle odpovědět.
    20:51 Carl HAGELIN - 2:0
     
    20:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je nástup domácího celku do druhé periody! Ian Cole vystřelil od modré čáry a jeho pokus usměrnil do branky z mezikruží CARL HAGELIN. Asistence: Ian Cole a Derrick Pouliot.
    20:22 Kris LETANG - 1:0
     
    20:22
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se dostali do rychlého přechodu a Patric Hörnqvist přihrál do druhé vlny na KRISE LETANGA, jenž z voleje překonal Michaela Hutchinsona. Asistence: Patric Hörnqvist a Chris Kunitz.
     
    20:10
    I druhé úvodní vhazování vyhrál domácí kapitán, ale tentokrát se Tučňáci na puku dlouho neudrželi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Československá stopa

    Marko Daňo (WPG) (0+0), 1 střela, 4:24 čas na ledě
    Statistiky první třetiny

     
    V první třetině jsme sledovali vyrovnanou partii, v níž se hra přelévala ze strany na stranu. Oba brankáři museli vytáhnout několik zákroku avšak ten největší předvedl Michael Hutchinson. Hostujícímu brankáři vypadlo nahození od modré čáry, jenže následnou dorážku po ledě k tyči vyrazil betonem. Stav zápasu je bezbrankový a doufejme, že, že se to změní ve druhé dvacetiminutovce.
     
    Střely na branku: 9:8
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Tobias Enström dostal u levého mantinelu hodně prostoru a místo zakončení volil přihrávku na teč. Jenže ta šla spoluhráči jen na paty a skončila v rohu hrací plochy.
     
    19:22
    Střelou přes bránícího hráče se prezentoval Patric Hörnqvist, ovšem Michael Hutchinson máchl lapačkou jakoby se nic nedělo.
     
    19:00
    Snad poprvé registrujeme Marka Daňa na ledové ploše. Slovenský útoční zavezl kotouč do útočného pásma a nabil spoluhráči na modrou čáru. Marc-Andre Fleury si i s tímto pokusem dokázal poradit.
     
    18:10
    Na ruském útočníkovi v barvách Pittsburghu je vidět nerozehranost, a tak šance, které normálně proměňuje, tak dnes zahazuje.
     
    18:10
    Před koncem první periody budeme svědky ještě jedné komerční pauzy. To po situaci, kdy Jevgenij Malkin udělal kličku na útočné modré čáře a vystavil spoluhráče do ofsajdu. Hra se po pauze vrátí do středního pásma.
     
    17:34
    Sidney Crosby si u mantinelu pomohl krosčekem, jenže hlavní sudí tuto situaci jako faul neposoudil, a tak jsou Tučňáci u kotouče.
     
    16:38
    Winnipeg už je v plném počtu a hned se žene před branku soupeře. Ovšem hra se nám přelévá ze strany na stranu a další nebezpečnější střelu likviduje hostující maskovaný muž.
     
    15:37
    Nepříjemná střela vypadla Michaelu Hutchinsonovi a puk poskakoval v brankovišti, ale jeden z domácích hráčů ho nedokázal poslat mezi tři tyče. To byla největší šance dosavadního průběhu zápasu!
     
    14:51
    V obrovské šanci se objevil úplně osamocený Jevgenij Malkin, který se ocitl sám před brankářem, ale kotouč mu sjel do čepele hole.
     
    14:09
    Blake Wheeler nabral kotouč na hokejku a poslal ho mezi diváky, takže si půjde na dvě minuty odpočinout. Je tu první přesilová hra domácího celku
     
    13:51
    Kombinace Pittsburghu u pravého mantinelu neslavila úspěch, ale Jest vyhodili kotouč jen do středního pásma a formují se na vlastní modré čáře.
     
    13:31
    Obrovský závar před brankou Tučňáků! Marc-Andre Fleuryvyrazil hned několik dorážek a následně jako první našel černou gumu a přerušil hru. Bude se vhazovat opět před domácím brankářem, ale až po další komerční přestávce.
     
    12:48
    Michael Hutchinson vytáhl další pěkný zákrok po střele z pravé strany. Autorem pokusu byl Phil Kessel, ale hlavní sudí jen rozpažuje.
     
    12:07
    Domácí kapitán si neohroženě najel mezi tři bráníce hráče, ale následnou střelou poslal kotouč jen nad branku. Michael Hutchinson máchl lapačkou jen do prázdna.
     
    11:16
    Opět se hraje a Tučňáci se ženou do dalšího útoku. Ten ovšem skončil po zachycené přihrávce podél mantinelu.
     
    Střely na bránu: 2:3
     
    11:11
    Jevgenij Malkin nezvládl přihrávku na obránce a puk zamířil jen pod lapačku Marca-Andreho Fleuryho. Hra se přerušuje a bude se vhazovat až po reklamní přestávce.
     
    10:18
    Ve hře se objevuje hodně nepřesností. Domácí se na chvíli usadili za brankou soupeře, ale kombinace netrvala dlouho.
     
    09:51
    Oba celky potřebovaly vystřídat, a tak Winnipeg nahodil černou gumu za domácí branku a střídá se.
     
    08:44
    Sledovali jsme rotaci Tučňáků v rohu hrací plochy, jenže Tryskáči s nimi stíhali bruslit a do šance je nepustili.
     
    08:22
    Obrovská chyba domácí obrany! Do obrovské šance se dostal z mezikruží Mark Scheifele, ale domácí gólman kotouč vyrazil.
     
    07:37
    Penguins zvyšují rychlost hry a hned to soupeři působí potíže. Ovšem zakončení nepřišlo, a tak může Michael Hutchinson zůstat klidným.
     
    06:15
    Ben Chiarot nabízel střílenou přihrávkou černou gumu na teč, ale ta proletěla jen kolem domácí branky.
     
    05:47
    Ani nyní nemůže domácí celek vystřídat, jelikož je tu další icing a Marc-Andre Fleury musí být opět v pozoru.
     
    05:12
    Nepřesným pokusem od modré čáry se prezentoval Nikolaj Ehlers. Pittsburgh vůbec nezachytil začátek duelu a byl opět pod tlakem. Sledujeme tedy další zakázané uvolnění, hra se vrátí před branku Tučňáků.
     
    04:31
    Na ledovou plochu se vracejí první formace, ale Chris Kunitz nezvládl přihrávku na svého kapitána, a tak se ke kotouči vracejí Tryskáči.
     
    04:00
    Olli Määttä dobře zapracoval za vlastní brankou, kde přišpendlil k mantinelu soupeře a vybojoval puk pro svůj tým.
     
    03:20
    Domácí tým posunul hru do středního pásma, protože potřeboval vystřídat. Ovšem protiútok Jets je zastavený ve středním pásmu.
     
    02:50
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu a kromě přerušení po zakázaném uvolnění se hraje v kuse.
     
    01:53
    Přihrávku před branku dostal navrátilec do sestavy Jevgenij Malkin, jehož zakončení z hranice brankoviště jen těsně minulo branky Jets.
    Jak to dnes bude hokejistům bruslit?
     
    01:30
    Tučňáci se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění a hra se přesune před Marca-Andreho Fleuryho.
     
    01:08
    Pittsburgh se nemůže dostat ke kotouči, který u mantinelu "vyšťoural" jeden z hostů a žene svůj tým do útoku.
     
    00:36
    Winnipeg Jets po kombinaci ve středním pásmu jen nahazuje černou gumu k zadnímu mantinelu a jde střídat.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál Sidney Crosby, který dává Tučňákům právo prvního útoku. Ovšem první střelu si připisuje Blake Wheeler, ale domácí gólman zasahuje.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Pouliot, Cole – Kunitz, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Malkin, Kessel – Wilson, Bonino, Sheary – Porter, Cullen, Rust.

    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström, Byfuglien, Chiarot, Myers, Pardy, Trouba – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Burmistrov, Perreault, Stafford – Daňo, Lowry, Armia – Peluso, Copp, Thorburn – Halischuk.

    Rozhodčí: McCauley, Furlatt – Murphy, Brisebois.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Trenér Penguins Mike Sullivan dnes slaví narozeniny. Dají mu jeho svěřenci dárek v podobě vítězství?

     
    Československá stopa

    Ondřej Pavelec (WPG)
    Marko Daňo (WPG)
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se spolu dnešní soupeři už jednou střetli! V samotném závěru kalendářního roku se na domácím ledě radoval Winnipeg z výhry 1:0! Jedinou branku obstaral Bryan Little z trestného střílení!
    Jevgenij Malkin se po zranění vrací do sestavy Pittsburghu

     
    Pittsburgh Penguins

    Tučňáci se po zpackané polovině základní části přeci jen probojovali na místa zaručující play-off! Pittsburgh aktuálně drží osmou příčku Východní konference s jednobodovým náskokem na New Jersey Devils. Tučňákům však hraje do karet menší počet odehraných zápasů. Pittsburgh se však v posledních zápasech musel obejít bez Jevgenije Malkina. Bez ruského bohatýra stagnuje hlavně početní převaha Pens! Návrat Oskara Sundqvista na farmu však slibuje Malkinův brzký návrat! V posledním utkání zajížděl Pittsburgh do Bostonu, kde schytal debakl 5:1!
    Marko Daňo dnes poprvé oblékne dres Winnipegu

     
    Winnipeg Jets

    Kanadskému celku už prakticky zhasla naděje na postup do vyřazovacích bojů! V kádru Winnipegu se tedy na konci přestupového období čeká výprodej! Už před dnešním zápasem opustil Jets kapitán Andrew Ladd, který pomůže v bojích o Stanley Cup Chicagu! Naopak kádr Jets posílí Slovák Marko Daňo! Útěchou za nepovedenou sezónou může být alespoň návrat Ondřeje Pavelce, jemuž se však první zápasy příliš nepovedly. V posledním utkání Jets ukončili sérii porážek, když vyhráli na ledě Dallasu 6:3! Nejproduktivnějším hráčem je Blake Wheeler, který nastřádal 56 kanadských bodů!
     
    Dobrý večer všem příznivcům kanadskoamerické NHL! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Pittsburghem Penguins a Winnipegem Jets, kterým Vás od deváté hodiny večerní provede Tomáš Kubečka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 21. Letang (Hörnqvist, Kunitz), 21. Hagelin (Cole, Pouliot), 46. Wilson (Pouliot, Bonino), 51. Hagelin (Kessel, Cole) – 32. Wheeler (Byfuglien, Ehlers)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Pouliot, Cole – Kunitz, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Malkin, Kessel – Wilson, Bonino, Sheary – Porter, Cullen, Rust.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström, Byfuglien, Chiarot, Myers, Pardy, Trouba – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Burmistrov, Perreault, Stafford – Daňo, Lowry, Armia – Peluso, Copp, Thorburn – Halischuk.

    Rozhodčí: McCauley, Furlatt – Murphy, Brisebois
    bahis siteleri