Dynamo Moskva – Soči 1:0 (po pr.) | N.Novgorod – Jokerit 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:0 (kon.)
HC Slovan – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:3 (1:0, 0:0, 0:3) Stav série: 0:4
CSKA Moskva
Sobota 27.02.2016, 17:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Ještě jedno vyloučení v této sérii po potyčce mezi hráči, kteří si tak ještě na samotný závěr zápasu měli co říct. Rozhodčí vyloučil Barryho Brusta za sekání, Ivana Švarného za hrubost a na straně CSKA Maxima Mamina rovněž za hrubost.
     
    53:16
    Možná poslední šance pro Slovan na vyrovnání. Mamin v útočném pásmu fauloval, rozhodčí ho poslal za katr na dvě minuty za hákování a domácí si zahrají čtvrtou přesilovou hru.
     
    50:06
    Následně se do sebe pustili Hjalmarsson s Viedenským, přičemž rozhodčí poslal oba zmíněné hráče na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost. Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    35:22
    Kirill Petrov ostře krosčekoval Marka Videnského, který byl dost otřesený, kvůli čemuž rozhodčí neponechal Slovanu výhodu, ačkoliv Belasí měli kotouč pod kontrolou. Nicméně domácí si zahrají třetí přesilovku. Petrov dostal 2+10 minut.
     
    31:15
    Lušňák mohl zakončovat tváří v tvář Sorokinovi, jenomže těsně před zakončením byl faulován Denisem Děnisovem, který putuje za katr na dvě minuty za hákování a domácí si zahrají druhou početní převahu.
     
    26:18
    Slovan si zahraje první přesilovou hru. V útočném pásmu se ke kotouči dostal jen za cenu faulu Kirill Petrov. Útočník CSKA dostal dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    20:38
    Hosté budou hrát na úvod druhé třetiny přesilovou hru. Dvě minuty za sekání obdržel Tomáš Kundrátek.
     
    11:57
    Za události posledních chvil rozhodčí po předlouhé poradě vyloučili hned čtyři hráče. Na dvě minuty za sekání rozhodčí vyloučil Tělegina, dvouminutový trest dostal také Šťastný, který dostal navrch další dvě minutky, na druhé straně dostal dvouminutový trest Sergejev. Suma sumárum, budou hrát mužstva v rovnovážném počtu.
     
    07:04
    No tak to jsou velké komplikace pro Slovan. Rozhodčí vyloučil na pět minut plus do konce utkání obránce Michala Sersena za úder do oblasti hlavy a krku. Režie nenabídla žádný opakovaný záběr zákroku, který se odehrál zřejmě mimo hru, a tak nemůžeme posoudit o jak závažný zákrok se jednalo. V každém případě hosté budou hrát pětiminutovou přesilovku a to je mimořádná příležitost pro CSKA.
     
    04:19
    Když už to vypadalo, že Slovan se začíná usazovat v útočném pásmu, přichází nepříjemnost pro bratislavský celek. Dvouminutový trest za nedovolené bránění obdržel Ivan Švarný.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 13. Surový – 43. Radulov (Světlakov, Kiselevič), 46. Da Costa (Hjalmarsson, Radulov), 60. Zajcev (Radulov, Blajžjevskij)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta, Sersen (A), Višňovský, Mihalik, Rosandič – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Nagy (A), Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Šiška
    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Zajcev (A), Denisov (C), Kutuzov, Kiselevič, Sergejev, Panin, Blažijevskij – Hjalmarsson, Muršak, A. Radulov (A) – Telegin, Da Costa, Kugryšev – Mamin, Stoljarov, Petrov – Pihlström, Junkov, Žarkov – Svetlakov

    Rozhodčí: Boman (FIN), Bulanov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 10 055 (vyprodáno)
    Slovan 0 4 CSKA Moskva
    #1 Neděle 21.02.2016 • 15:00
    CSKA Moskva - Slovan 2:0
    #2 Úterý 23.02.2016 • 15:00
    CSKA Moskva - Slovan 3:2 po prodl.
    #3 Čtvrtek 25.02.2016 • 19:00
    Slovan - CSKA Moskva 1:2
    #4 Sobota 27.02.2016 • 17:00
    Slovan - CSKA Moskva 1:3
    bahis siteleri