Columbus – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 1:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 5:2 (kon.)
Dallas – Chicago 5:2 (kon.) | Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Buffalo – Carolina 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 12.03.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    24:47 Carl HAGELIN - 2:3
     
    24:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins se znovu dostávají do vedení! Už se zdálo, že Bobrovskij ustojí obrovský závar před brankovištěm, ale CARL HAGELIN se zorientoval ze všech nejlépe a oslavil svůj návrat brankou! Asistence: Phil Kessel, Trevor Daley.
    22:58 Cam ATKINSON - 2:2
     
    22:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Také hosté se nevyvarovali chybičky v defenzivě! CAM ATKINSON dostal přihrávku na modrou čáru, vrhl se před Fleuryho a krásnou kličkou zasunul puk za brankovou čáru! Asistence: Ryan Murray, Gregory Campbell.
    20:45 Chris KUNITZ - 1:2
     
    20:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je start jako hrom! Pittsburgh využil zaváhání domácího celku při rozehrávce! Crosbyho rána zamířila mimo branku, ale po krátké šermované se puk dostal ke CHRISI KUNITZOVI, jež zavěsil do odkryté branky! Asistence: Patric Hörnqvist, Sidney Crosby.
    14:23 Kris LETANG - 1:1
     
    14:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Pittsburgh využívá přesilovou hru! Malkin a Letang si zopakovali souhru z předchozí akce a právě KRIS LETANG propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jevgenij Malkin, Phil Kessel.
    05:05 Gregory CAMPBELL - 1:0
     
    05:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ale na druhé straně už to brankou končí! Domácí přečíslili Pittsburgh a Jared Boll našel přihrávkou před branku GREGORYHO CAMPBELLA, jež měl snadnou práci. Asistence: Jared Boll, Rene Bourque.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Campbell (Boll, Bourque), 23. Atkinson (Murray, Campbell) – 15. Letang (Malkin, Kessel), 21. Kunitz (Hörnqvist, Crosby), 25. Hagelin (Kessel, Daley)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Jones, Murray, Savard, Goloubef, Prout, Tjutin – Atkinson, Dubinsky (A), Jenner (A) – Foligno (C), Wennberg, Hartnell – Clarkson, Karlsson, Calvert – Boll, Campbell, Bourque
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Murray) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Schultz, Cole – Hörnqvist, Crosby (C), Kunitz (A) – Kessel, Malkin (A), Hagelin – Fehr, Cullen, Wilson – Rust, Bonino, Kühnhackl

    Rozhodčí: Meier, Walsh – Miller, Mach

    Diváci: 18 205
    bahis siteleri