Columbus – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 1:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 5:2 (kon.)
Dallas – Chicago 5:2 (kon.) | Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Buffalo – Carolina 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (po pr.)
po prodl.
Detroit Red Wings
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
New York Rangers
Sobota 12.03.2016, 20:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:03 Darren HELM - 3:2
     
    63:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Detroitu se slaví! Red Wings dokázali v prodloužení dovršit obrat, když Pavel Dacjuk dostal na pravém kruhu hodně prostoru a mohl vypálit k protější tyči. Ránu navíc ještě drobně tečoval DARREN HELM, který je nakonec označen za střelce branky. Asistence: Pavel Dacjuk, Danny DeKeyser.
    59:28 Brad RICHARDS - 2:2
     
    59:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak Detroitu končí vyrovnávající brankou! Lundqvist vyrazil střelu Zetterberga pouze na hůl BRADA RICHARDSE. který z pravé strany napálil kotouč do branky. Asistence: Justin Abdelkader, Henrik Zetterberg.
    55:33 Chris KREIDER - 1:2
     
    55:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se v přesilové hře vracejí do vedení! CHRIS KREIDER dokázal tečovat střelu od modré čáry a Mrázek na kotouč nedosáhl. Asistence: Keith Yandle, Mats Zuccarello.
    44:28 Darren HELM - 1:1
     
    44:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Detroitu je vyrovnáno! Glendening v útočném pásmu zachytil odražený kotouč, který okamžitě poslal na DARRENA HELMA, který střelou pod břevno překonal Lundqvista. Asistence: Luke Glendening, Danny DeKeyser.
    19:11 Derek STEPAN - 0:1
     
    19:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se před koncem úvodního dějství dostávají do vedení. DEREK STEPAN vystřelil na Mrázka, který kotouč vyrazil pouze před sebe. Po dorážce Kreidera se kotouč znovu odrazil ke Stepanovi a ten se již nemýlil. Asistence: Chris Kreider, Mats Zuccarello.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 45. Helm (Glendening, DeKeyser), 60. Richards (Abdelkader, Zetterberg), 64. Helm (Dacjuk, DeKeyser) – 20. Stepan (Kreider, Zuccarello), 56. Kreider (Yandle, Zuccarello)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Quincey, DeKeyser, Green, Kronwall, Smith, Ericsson – Larkin, Zetterberg, Abdelkader – Athanasiou, Dacjuk, Tatar – Pulkkinen, Sheahan, Nyquist – Richards, Glendening, Helm
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh, Klein, Yandle, Boyle, M. Staal – Zuccarello, Stepan, Kreider – Stalberg, E. Staal, Nash – Fast, Hayes, Lindberg – Glass, Moore, Miller

    Rozhodčí: Kowal, O’Halloran – Shewchyk, Rody

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri