Moreirense – Coimbra 2:2 (kon.) | Arouca – Setúbal 1:0 (kon.) | Nacional – Rio Ave 1:0 (kon.)
Guimarães – FC Ferreira 0:1 (kon.) | Belenenses – Braga 3:0 (kon.)
konec
Vitória SC Guimarães
0:1 (0:1)
FC Paços Ferreira
Neděle 13.03.2016, 19:15 • Estádio Dom Afonso Henriques, Guimarães (kapacita: 30.165 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:15.
     
    Na Estádio Dom Afonso Henriques zavítá v neděli večer Ferreira, která se bude proti domácímu Guimarãesi snažit ukončit dlouhé čekání na tři body. Soubojem dvou celků z horní poloviny tabulky, které od sebe dělí jedna příčka a dva body, Vás s velkým potěšením a radostí provede Tomáš Reiner.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vitória SC Guimarães:

    Domácí tým se mohl pyšnit skvělou sérií, když od prohry s Benficou 1:0 na začátku ledna neprohrál v devíti zápasech v řadě. Každá série má ale svůj konec a Guimarães to poznal v posledním ligovém utkání, ve kterém prohrál 2:0 na hřišti Academicy. Zajímavostí je, že domácí svěřenci trenéra Sérgia Conceiçãa během února ve všech čtyřech zápasech remizovali.
     
    FC Paços Ferreira:

    Paços se s podivem nachází v klidném středu tabulky, přitom již deset zápasů v řadě čeká na vítězství. Ferreira naposledy porazila 11. ledna na domácím hřišti 2:1 Setúbal a zaznamenala druhou ligovou výhru v řadě. Fotbalisté hostujícího celku během posledních deseti zápasů pětkrát prohráli a remizovali.
     
    Úvodní sestavy:

    Vitória SC Guimarães: Miguel Silva – Bruno Gaspar, João Afonso, Josué (C), Dalbert – Oriol Rosell, João Teixeira, Octávio – Licá, Dourado, Hurtado. (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: Douglas, Valente, Victor Andrade, Arrondel, Xande Silva, Rafinha, Bouba Saré. Trenér: Sérgio Conceição.

    FC Paços Ferreira: Defendi – Bruno Santos, Ricardo (C), Fábio Cardoso, Hélder Lopes – Pelé, Baixinho – Fábio Martins, André Leal, Diogo Jota – Bruno Moreira. (rozestavení 4-2-3-1)
    Náhradníci: Marco, Cícero, Minhoca, Edson, Carlos Ponck, Barnes Osei, Manuel José. Trenér: Jorge Simão.

    Rozhodčí: João Capela. Asistenti: Ricardo Santos, Tiago Rocha. Čtvrtý rozhodčí: Daniel Cardoso.
     
    Fotbalisté obou týmů už jsou připraveni na hrací ploše a utkání mezi Guimarãesem a Ferreirou bude moci za okamžik začít. Hlavním rozhodčím je João Capela.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí João Capela dal právě pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarali hráči hostujícího Paçosu Ferreira.
     
    2
    Santos unikl po pravém křídle a poté do šestnáctky poslal z pravé strany nebezpečný centr, který si jeden z domácích obránců málem srazil do vlastní sítě, brankář Miguel Silva ale vytáhl fantastický zákrok a míč mířící do pravého horního rohu vytáhl konečky prstů na rohový kop!
     
    3
    Ferreira právě vstřelila branku!
    FÁBIO CARDOSO střílí nádherný gól a posílá hostující Paços Ferreira do vedení!! Hosté rozehráli na pravé straně hřiště rohový kop, po kterém se uprostřed šestnáctky dostal do zakončení Fábio Cardoso a nádhernou hlavičkou vymetl přesně levý horní roh brány.
    3. Fábio CARDOSO - 0:1
     
    4
    Paços Ferreira vstoupil do utkání skvěle a od třetí minuty vede na hřišti Vitórie Guimarães 1:0.
     
    5
    Hélder Lopes se dostal na levé straně hřiště v blízkosti rohového praporku k přízemnímu centru, ten ale tentokrát v pokutovém území ukryl ve svém náručí Miguel Silva, který se rychle vrhl na zem, aby nebezpečný míč zneškodnil.
     
    6
    Vitória Guimarães se snaží na brzký gól hostujících hráčů zareagovat, zatím se ale nedostala k žádné střele na bránu.
     
    7
    Fotbalisté Ferreiry zatím skvěle brání, a když už hrozí nějaké nebezpečí, tak si pomohou drobným faulem v blízkosti půlící čáry.
     
    8
    Domácí hráči měli výhodu standardní situace, následný centr z pravé strany ale skončil pouze v náručí brankáře Defendiho, který proti míči na levé straně pokutového území vyběhl ze své brány.
     
    9
    Vitória Guimarães rozjela nebezpečnou kombinaci a na pravé straně šestnáctky už se její hráči dostávali do velké brankové příležitosti, tu ale nakonec ukončil zdvižený praporek pomezního rozhodčího.
     
    10
    Domácí fotbalisté se rychle otřepali po inkasování rychlého gólu a nyní jsou na hřišti pány.
     
    11
    Obránce Hélder Lopes na levé straně šestnáctky skvěle a čistě odzbrojil jednoho z fotbalistů Guimarãese od míče, poté ho ale nedokázal udržet na hrací ploše a domácí budou zahrávat rohový kop.
     
    12
    Vitória Guimarães poslala na přední tyč z pravé strany hřiště z rohového kopu nebezpečný centr, hosté ho ale nakonec dokázali odhlavičkovat.do bezpečí.
     
    13
    Diogo Jota na levé straně hřiště rozehrál standardní situaci a do šestnáctky poslal nebezpečný centr, který se stáčel směrem do brány a nakonec zamířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    14
    Ferreira mohla vzápětí vyrazit do rychlého protiútoku, ten ale zastavil krátce za půlící čáry útočný faul.
     
    15
    Ze zápasu uplynulo téměř patnáct minut a Ferreira vede na hřišti Vitórie Guimarães po necelé čtvrthodině 1:0.
     
    16
    Skóre zápasu otevřel již ve třetí minutě utkání po rozehrání rohového kopu nádhernou hlavičkou Fábio Cardoso.
     
    17
    Santos na pravé straně šestnáctky na brankové čáře vyzpovídal jednoho z hráčů Guimarãese a posílal pod sebe nebezpečnou přihrávku, žádný z jeho spoluhráčů se ale poté ke střele nedostal.
     
    17
    Žlutou kartu dostává Fábio Martins (FC Paços Ferreira).
     
    18
    Fotbalisté Guimarães vybojovali na levé straně hřiště standardní situaci a mohou se pokusit odpovědět na gól svého soupeře.
     
    19
    Doudaro dostal do šestnáctky z levé strany krásný centr, a přestože stál zády k bráně, uprostřed pokutového území vystřihl parádní nůžky, které zamířily těsně nad břevno!
     
    20
    Hélder Lopes zůstal ležet na hrací ploše a hra byla přerušena. Pokud by obránce Ferreiry nemohl v zápase pokračovat, tak by to pro hostující tým byla velká ztráta.
     
    21
    Žlutou kartu dostává Rosell (Vitória SC Guimarães).
     
    22
    Fábio Martins, který před pár okamžiky viděl jako první hráč v dnešním utkání žlutou kartu, zůstal ležet na hrací ploše poté, co mu v hlavičkovém souboji jeden z protihráčů nepříjemně došlápl na stojnou levou nohu.
     
    23
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Fábio Martins, přichází Edson Paraíba.
     
    24
    Fotbalisté Ferreiry sice vedou na hřišti Guimarãese 1:0, před pár okamžiky ale přišli o Fábia Martinse, který musel kvůli zranění předčasně odstoupit ze hry.
     
    25
    Během posledních okamžiků se zápas poměrně často kouskuje a zatím marně čekáme na nějakou zajímavou brankovou příležitost.
     
    26
    Fotbalisté hostující Ferreiry se sice na levé straně šestnáctky do zakončení nedostali, vzápětí ale budou zahrávat rohový kop.
     
    27
    Obránce Ricardo byl zřejmě tím hráčem, který se na vzdálenější pravé tyči dostal k hlavičce, jeho následný pokus ale po dobrém výskoku zamířil vysoko nad.
     
    28
    Guimarães vyrazil po levém křídle do protiútoku a jeden z jeho hráčů předvedl na levé straně šestnáctky pěkné přešlapovačky, jeho následný centr z ostrého úhlu ale našel na přední tyči pouze jednoho z hráčů v žlutých dresech.
     
    29
    Žluté dresy pro dnešní utkání oblékli hráči Ferreiry, zatímco domácí fotbalisté Guimarãese hrají v bílé sadě.
     
    30
    Dourado skvěle napadal rozehrávajícího brankáře Defendiho, který se málem dopustil obrovské chyby, míč se ale od domácího útočníka naštěstí pro něj odrazil po jeho odkopu do zámezí.
     
    31
    Defendi vzápětí odkopával od své brány a k vidění byl další kuriózní okamžik, když při odkopu podklouzl a skončil na zádech.
     
    32
    Guimarães je během posledních okamžiků zápasu velmi nebezpečný a usilovně se snaží o vstřelení vyrovnávací branky.
     
    33
    Domácí hráči na levé straně hřiště vybojovali standardní situaci a do šestnáctky poslali nebezpečný centr, po kterém se dostal k hlavičce Licá, jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány a skončil v náruči připraveného brankáře Defendiho.
     
    34
    Licá při předchozí situaci míč jemně lízl hlavou a kdyby ho zasáhl na plno, nebezpečí pro hostující bránu by bylo mnohem větší.
     
    35
    Jeden z fotbalistů Ferreiry zůstal ležet na hrací ploše poté, co byl v hlavičkovém souboji nepříjemně zasáhnout vysokou nohou protihráče do slabin.
     
    36
    Za tohle mohl jeden z hráčů Guimarãese vidět klidně žlutou kartu, hlavní rozhodčí João Capela ji ale nechal v kapse.
     
    37
    André Leal byl tím hráčem, který zůstal ležet na hrací ploše a nyní odchází za postranní čáru po krátkém ošetření.
     
    38
    Licá se snažil na pravé straně šestnáctky doběhnout centr svého spoluhráče po rozehrání standardní situace, míč před ním ale ukryl po výběhu z brány v náručí brankář Defendi.
     
    39
    Brankář Defendi sice byl včas na zemi při předchozí situaci a ukryl míč na brankové čáře v náručí, vzápětí s ním ale skončil v zámezí, takže Guimarães bude zahrávat rohový kop.
     
    40
    Guimarães se po rozehrání rohového kopu k ničemu nedostal a míč při jeho rozehrávce opustil během trajektorie ve vzduchu hrací plochu.
     
    41
    Fotbalisté Ferreiry po vstřelení úvodního gólu přenechali iniciativu domácím hráčům a koledují si o vyrovnání.
     
    42
    Jako by mě hostující hráči Ferreiry slyšeli a po levém křídle se vydali do rychlého protiútoku, odkud vzápětí posílali do šestnáctky nebezpečný přízemní centr, obrana Guimarãese ale zvládla situaci vyřešit a odkopla míč za postranní čáru.
     
    43
    Žlutou kartu dostává Ricardo (FC Paços Ferreira).
     
    44
    Kapitán Ricardo se dopustil v blízkosti půlící čáry ostrého faulu, po kterém se stal druhým potrestaným hráčem svého týmu.
     
    45
    Kromě Ricarda viděl žlutou kartu na straně hostujícího celku také Fábio Martins, ten už ovšem na hřišti není poté, co musel střídat kvůli zranění.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byla nastaveno 5 minut.
     
    45+2
    Nad rámec prvního poločasu nakonec bylo nastaveno po několika ošetřováních a častém přerušování hry 5 minut!
     
    45+3
    Fotbalisté Guimarãese vybojovali na pravém křídle standardní situaci a mohou se pokusit ohrozit bránu hostujícího Defendiho.
     
    45+4
    Henrique Dourado se dostal na vzdálenější levé tyči po centru z pravé strany k hlavičce, jenže míč pouze jemně lízl a bránu hostující Ferreiry neohrozil.
     
    45+5
    João Teixeira ztratil kontrolu nad míčem, o který ho připravil Andrézinho, a poté se po protihráči ohnal nohou.
     
    45+6
    Červenou kartu dostává João Teixeira (Vitória SC Guimarães).
     
    45+7
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Ferreira měla skvělý vstup do utkání a již ve třetí minutě se ujala vedení, když se po rohovém kopu prosadil nádhernou hlavičkou Fábio Cardoso. Hosté ale poté polevili a Guimarães si vytvořil územní převahu, jenže z ní nedokázal nic vytěžit a v závěru pětiminutového nastavení byl po hloupém zákroku okamžitě vyloučen João Teixeira. Skóre po prvním poločase. Vitória Guimarães 0 Paços Ferreira 1.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:25.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Na Estádio Dom Afonso Henriques byl právě rozehrán druhý poločas, do kterého hosté z Ferreiry vstupují s jednobrankovým vedením poté, co se již ve třetí minutě prosadil Fábio Cardoso.
     
    47
    Guimarães nehraje navzdory nepříznivému skóre vůbec špatně, jen mu ve finální fázi akci schází přesná finální přihrávka.
     
    48
    Pelé se uprostřed hrací plochy skvěle zorientoval a po zvednutí hlavy chtěl vysunout svého spoluhráče kolmým pasem do samostatného úniku, jeho přihrávku ale skvěle vystihl jeden z domácích fotbalistů, který míč odvrátil za postranní čáru.
     
    49
    Octávio si postavil míč na značku přestupku a poté z volného přímého kopu napřáhl ke tvrdé střele, která skončila na zdi, stejně jako jeho následná pohotová dorážka.
     
    50
    Guimarães se během utkání dostal do mnohokrát do náznaku brankové příležitosti, u toho ale šance domácích hráčů také zůstaly.
     
    51
    Domácí hrají dobře, ale pokud chtějí vstřelit gól, tak musí místo přehrávání situací střílet zpoza šestnáctky.
     
    52
    Nepamatuji si, že by Guimarães v dnešním zápase zkusil vypálit zpoza šestnáctky. Vy, ano?
     
    53
    Ferreira se nechala úvodním gólem ukolébat a směrem vpřed jsou její hráči naprosto bezzubí.
     
    54
    Jenže, proč by se měli hosté vrhat do nějakých bezhlavých útoků, když se Guimarães není schopen prosadit a dostat do nějaké velké brankové příležitosti. Na druhou čekat, co se stane, také není dvakrát moudré.
     
    55
    Jeden z fotbalistů Guimarãese upadl po souboji s hostujícím obráncem v pokutovém území na hrací plochu, penalta se ale po zákroku Héldera Lopese nepískala.
     
    56
    Hélder Lopes při předchozí situaci zřejmě opravdu jemně zatáhl soupeře za dres, na penaltu to ale bylo málo a hlavně, jeden z domácích fotbalistů svému pádu hodně přidal.
     
    57
    Ferreira se během posledních sekund častěji dostává k soupeřově šestnáctce a posílá do ní nebezpečné centr, domácí hráči je ale zatím zvládají bez potíží odvracet.
     
    58
    Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Hurtado, přichází Andrade.
     
    59
    Guimarães sáhl k první změně a na hřiště přišel Victor Andrade, který přestoupil do domácího týmu z Benficy Lisabon.
     
    60
    Guimarães si v rychlém sledu vytvořil dvě slibné brankové příležitosti a brána Ferreiry se otřásala v základech!! Po rohovém kopu se nejprve dostal na vzdálenější pravé tyči k hlavičce João Afonso, jehož hlavičku skvělý Defendi vyrazil mimo, a následná střela ze střední vzdálenosti v podání střídajícího Victora Andradeho zamířila těsně nad.
    60. Nebezpečná hlavička Joãa Afonsa.
     
    61
    Fotbalisté Ferreiry rozjeli na levém křídle rychlý protiútok a Bruno Moreira přihrávkou z levé strany šestnáctky našel na vzdálenější pravé tyči Andrézinha, tomu ale nevyšel krok a míč se od jeho kopačky místo do prázdné brány odrazil mimo!
     
    62
    Na opačné straně to zkoušel střelou zpoza šestnáctky Dourado a jeho krásná táhlá rána z otočky jemně olízla levou spojnici tyče a břevna!
    62. Dourado napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné střele.
     
    63
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Andrézinho, přichází Manuel José.
     
    64
    Hostující tým sáhl ke druhému střídání a po nevyužití obrovské šance byl ze hry stažen Andrézinho, kterého nahradil José.
     
    65
    Po přestávce po se hraje mnohem pohlednější fotbal, a to zejména na straně domácího týmu, který si vytvořil již několik velkých brankových příležitostí.
     
    66
    Hru domácího celku výrazně oživil Victor Andrade, který je směrem vpřed hodně aktivní a bude se často pokoušet o zakončení.
     
    67
    Victor Andrade se opřel do míče pravačkou a jeho táhlá střela zpoza šestnáctky zamířila zhruba dva metry vedle pravé tyče.
     
    68
    Guimarães je na koni a snaží smazat jednobrankové manko z úvodu zápasu, zatím ale stále bez úspěchu.
     
    69
    Domácí fotbalisté se prezentují nádherným ofenzivním fotbalem, přestože byl v závěru prvního poločasu vyloučen João Teixeira.
     
    70
    Guimarães hraje v oslabení, zatím to ale není vůbec s podivem znát.
     
    71
    Střídající Manuel José se dostal v pokutovém území k odraženému míči a poté se pokusil vybíhajícího brankáře Miguela Silvu překonat krásným lobem, míč se ale od břevna odrazil nad a do zámezí!
    71. Střídající Manuel José a jeho parádní lob.
     
    72
    Guimarães cítí šanci a u prostřední čáry už se připravuje další střídání, které by mělo posílit ofenzivní sílu domácího týmu.
     
    73
    Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Licá, přichází Raphael.
     
    74
    U pravé postranní čáry se strhla menší potyčka, po které už si hlavní rozhodčí volá provinilé hráče na koberec.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Hélder Lopes (FC Paços Ferreira).
     
    75
    Žlutou kartu dostává Octávio (Vitória SC Guimarães).
     
    76
    Žlutou kartu dostává Jota (FC Paços Ferreira).
     
    77
    Jota přidržel unikajícího protihráče za dres a za taktický faul logicky uviděl žlutou kartu, která byla na místě.
     
    77
    Brankář Defendi si došel pro vysoký míč domácích fotbalistů a stáhl ho ze vzduchu.
     
    78
    Střídající Victor Andrade teď na ofenzivně laděného hráče zbytečně zajel tělem do Dioga Joty a mohl být rád, že neviděl žlutou kartu, míč už byl totiž úplně jinde.
     
    79
    Brankář Defendi byl při předchozím stažení míče ze vzduchu po standardní situaci Guimarãese jemně atakován a rychle se zvedl na nohy, nyní ale zůstává sedět na hrací ploše a zřejmě bude ošetřován.
     
    80
    Defendi už je zpět na nohou a nyní musel vytáhnout fantastický zákrok, když se domácí fotbalisté dostali na levé straně šestnáctky k několika střelám a ta poslední z ostrého úhlu po zemi mířila do brány, brankář Fereiry ji ale dokázal pravou nohou v sedě vyrazit! To byl neuvěřitelný zákrok.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá odehrát necelých deset minut a Guimarães i přes oslabení stále usilovně usiluje o vstřelení vyrovnávací branky, k jejíž dosažení byl před pár okamžiky hodně blízko.
     
    82
    Po přestávce se hraje ve druhém poločase pohledný fotbal bohatý na šance, zatím jsme ale žádný gól neviděli.
     
    83
    Stav utkání stále určuje gól Fábia Cardosa, který se prosadil již ve třetí minutě nádhernou hlavičkou.
     
    84
    Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Afonso, přichází Valente.
     
    85
    Střídající Valente mohl okamžitě po příchodu na hřiště vstřelit gól, když se na pravé straně šestnáctky skvěle uvolnil a poté napřáhl ke krásné střele, která zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!
     
    86
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Pelé, přichází Carlos.
     
    87
    Rosell se dostal po rozehrání rohového kopu na hranici šestnáctky k hlavičce, tu ale v pohodě ukryl v náruči brankář Miguel Silva, který si došel pro míč.
     
    88
    Blíží se samotný závěr utkání, ve kterém už domácí hráči nejsou tolik nebezpeční a vypadá to, že jim dochází síly.
     
    89
    Diogo Jota mohl rozhodnout dnešní zápas, když na levé straně šestnáctky napřáhl pravačkou ke tvrdé střele, která mířila na přední tyč, Miguel Silva ji ale skvělým zákrokem vyrazil mimo!
     
    90
    Diogo Jota se vzápětí dostal k dorážce, jeho pokutový pokus levačkou ze vzduchu ale zamířil vysoko nad.
     
    90+1
    Nad rámec zápasu bylo stejně jako v prvním poločase nastaveno pět minut, což je stále dost času na vstřelení gólu.
     
    90+2
    Henrique Dourado posílal do šestnáctky pěkný dlouhý pas a na vzdálenější pravé tyči se dostal jeden z jeho spoluhráčů do zakončení, míč se ale od jeho hlavy odrazil mimo.
     
    90+3
    Někteří fanoušci Guimarãese si nervozitou doslova koušou nehty. Nyní už to s domácími hráči nevypadá vůbec dobře.
     
    90+4
    Do konce nastavení zbývají odehrát celé dvě minuty a hra se odehrává na polovině Ferreiry, kde domácí hráči mohou podruhé v rychlém sledu vhazovat.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Manuel José (FC Paços Ferreira).
     
    90+5
    Manuel José viděl po ostrém skluzu pod nohy protihráče žluto kartu a domácí měli k dispozici poslední šanci, jenže následný centr zamířil bez teče vedle vzdálenější pravé tyče do zámezí.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Guimarães po přestávce usilovně usiloval o vyrovnání, přestože celý druhý poločas dohrával bez vyloučeného Joãa Teixeiry, gól se mu ale vstřelit nepodařilo. Oba týmy ve druhém poločase orazítkovaly brankovou konstrukci, ale konečné skóre určil gól ze třetí minuty utkání, kdy se prosadil Fábio Cardoso. Konečný výsledek. Vitória Guimarães 0 Paços Ferreira 1. (21:17:30)

    Tomáš Reiner

    Branky: 3. Fábio Cardoso

    Karty:   21. Rosell (GUM), 75. Octávio (GUM) – 17. Fábio Martins (FER), 43. Ricardo (FER), 75. Hélder Lopes (FER), 76. Jota (FER), 90+5. Manuel José (FER)   45+6. João Teixeira (GUM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 15:3. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:24.
    Vitória SC Guimarães: Miguel Silva – Bruno Gaspar, João Afonso (84. Valente), Josué (C), Dalbert – Oriol Rosell, João Teixeira, Octávio – Licá (73. Raphael), Dourado, Hurtado (58. Andrade). (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: Douglas, Arrondel, Xande Silva, Rafinha, Bouba Saré. Trenér: Sérgio Conceição.

    FC Paços Ferreira: Defendi – Bruno Santos, Ricardo (C), Fábio Cardoso, Hélder Lopes – Pelé (86. Carlos), Baixinho – Fábio Martins (23. Paraíba), André Leal (63. Manuel José), Diogo Jota – Bruno Moreira. (rozestavení 4-2-3-1)
    Náhradníci: Marco, Cícero, Minhoca, Barnes Osei, Marco Sousa. Trenér: Jorge Simão.

    Rozhodčí: João Capela. Asistenti: Ricardo Santos, Tiago Rocha. Čtvrtý rozhodčí: Daniel Cardoso
    bahis siteleri