Moreirense – Coimbra 2:2 (kon.) | Arouca – Setúbal 1:0 (kon.) | Nacional – Rio Ave 1:0 (kon.)
Guimarães – FC Ferreira 0:1 (kon.) | Belenenses – Braga 3:0 (kon.)
konec
Vitória SC Guimarães
0:1 (0:1)
FC Paços Ferreira
Neděle 13.03.2016, 19:15 • Estádio Dom Afonso Henriques, Guimarães (kapacita: 30.165 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Manuel José (FC Paços Ferreira).
     
    89
    Diogo Jota mohl rozhodnout dnešní zápas, když na levé straně šestnáctky napřáhl pravačkou ke tvrdé střele, která mířila na přední tyč, Miguel Silva ji ale skvělým zákrokem vyrazil mimo!
     
    86
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Pelé, přichází Carlos.
     
    85
    Střídající Valente mohl okamžitě po příchodu na hřiště vstřelit gól, když se na pravé straně šestnáctky skvěle uvolnil a poté napřáhl ke krásné střele, která zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!
     
    84
    Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Afonso, přichází Valente.
     
    80
    Defendi už je zpět na nohou a nyní musel vytáhnout fantastický zákrok, když se domácí fotbalisté dostali na levé straně šestnáctky k několika střelám a ta poslední z ostrého úhlu po zemi mířila do brány, brankář Fereiry ji ale dokázal pravou nohou v sedě vyrazit! To byl neuvěřitelný zákrok.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Jota (FC Paços Ferreira).
     
    75
    Žlutou kartu dostává Octávio (Vitória SC Guimarães).
     
    75
    Žlutou kartu dostává Hélder Lopes (FC Paços Ferreira).
     
    73
    Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Licá, přichází Raphael.
    71. Střídající Manuel José a jeho parádní lob.
     
    71
    Střídající Manuel José se dostal v pokutovém území k odraženému míči a poté se pokusil vybíhajícího brankáře Miguela Silvu překonat krásným lobem, míč se ale od břevna odrazil nad a do zámezí!
     
    63
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Andrézinho, přichází Manuel José.
    62. Dourado napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné střele.
     
    62
    Na opačné straně to zkoušel střelou zpoza šestnáctky Dourado a jeho krásná táhlá rána z otočky jemně olízla levou spojnici tyče a břevna!
     
    61
    Fotbalisté Ferreiry rozjeli na levém křídle rychlý protiútok a Bruno Moreira přihrávkou z levé strany šestnáctky našel na vzdálenější pravé tyči Andrézinha, tomu ale nevyšel krok a míč se od jeho kopačky místo do prázdné brány odrazil mimo!
     
    60
    Guimarães si v rychlém sledu vytvořil dvě slibné brankové příležitosti a brána Ferreiry se otřásala v základech!! Po rohovém kopu se nejprve dostal na vzdálenější pravé tyči k hlavičce João Afonso, jehož hlavičku skvělý Defendi vyrazil mimo, a následná střela ze střední vzdálenosti v podání střídajícího Victora Andradeho zamířila těsně nad.
     
    58
    Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Hurtado, přichází Andrade.
     
    45+6
    Červenou kartu dostává João Teixeira (Vitória SC Guimarães).
     
    45+5
    João Teixeira ztratil kontrolu nad míčem, o který ho připravil Andrézinho, a poté se po protihráči ohnal nohou.
     
    43
    Žlutou kartu dostává Ricardo (FC Paços Ferreira).
     
    33
    Domácí hráči na levé straně hřiště vybojovali standardní situaci a do šestnáctky poslali nebezpečný centr, po kterém se dostal k hlavičce Licá, jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány a skončil v náruči připraveného brankáře Defendiho.
     
    30
    Dourado skvěle napadal rozehrávajícího brankáře Defendiho, který se málem dopustil obrovské chyby, míč se ale od domácího útočníka naštěstí pro něj odrazil po jeho odkopu do zámezí.
     
    23
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Fábio Martins, přichází Edson Paraíba.
     
    21
    Žlutou kartu dostává Rosell (Vitória SC Guimarães).
     
    19
    Doudaro dostal do šestnáctky z levé strany krásný centr, a přestože stál zády k bráně, uprostřed pokutového území vystřihl parádní nůžky, které zamířily těsně nad břevno!
     
    17
    Žlutou kartu dostává Fábio Martins (FC Paços Ferreira).
     
    13
    Diogo Jota na levé straně hřiště rozehrál standardní situaci a do šestnáctky poslal nebezpečný centr, který se stáčel směrem do brány a nakonec zamířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
    3. Fábio CARDOSO - 0:1
     
    3
    Ferreira právě vstřelila branku!
    FÁBIO CARDOSO střílí nádherný gól a posílá hostující Paços Ferreira do vedení!! Hosté rozehráli na pravé straně hřiště rohový kop, po kterém se uprostřed šestnáctky dostal do zakončení Fábio Cardoso a nádhernou hlavičkou vymetl přesně levý horní roh brány.
     
    2
    Santos unikl po pravém křídle a poté do šestnáctky poslal z pravé strany nebezpečný centr, který si jeden z domácích obránců málem srazil do vlastní sítě, brankář Miguel Silva ale vytáhl fantastický zákrok a míč mířící do pravého horního rohu vytáhl konečky prstů na rohový kop!

    Tomáš Reiner

    Branky: 3. Fábio Cardoso

    Karty:   21. Rosell (GUM), 75. Octávio (GUM) – 17. Fábio Martins (FER), 43. Ricardo (FER), 75. Hélder Lopes (FER), 76. Jota (FER), 90+5. Manuel José (FER)   45+6. João Teixeira (GUM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 15:3. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:24.
    Vitória SC Guimarães: Miguel Silva – Bruno Gaspar, João Afonso (84. Valente), Josué (C), Dalbert – Oriol Rosell, João Teixeira, Octávio – Licá (73. Raphael), Dourado, Hurtado (58. Andrade). (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: Douglas, Arrondel, Xande Silva, Rafinha, Bouba Saré. Trenér: Sérgio Conceição.

    FC Paços Ferreira: Defendi – Bruno Santos, Ricardo (C), Fábio Cardoso, Hélder Lopes – Pelé (86. Carlos), Baixinho – Fábio Martins (23. Paraíba), André Leal (63. Manuel José), Diogo Jota – Bruno Moreira. (rozestavení 4-2-3-1)
    Náhradníci: Marco, Cícero, Minhoca, Barnes Osei, Marco Sousa. Trenér: Jorge Simão.

    Rozhodčí: João Capela. Asistenti: Ricardo Santos, Tiago Rocha. Čtvrtý rozhodčí: Daniel Cardoso
    bahis siteleri