Mountfield HK – Vítkovice 1:4 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 5:1 (kon.) | Pardubice – Zlín 0:2 (kon.)
Chomutov – Kladno 5:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:2 (1:1, 2:1, 2:0) Stav série: 1:1
Rytíři Kladno
Pátek 18.03.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu • Semifinále sk. A
Partner:
     
    58:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští potvrzují svou výhru v dnešním utkání! Střela od modré čáry byla vyražena před Ouřadu, který také neuspěl. Puku se tak následně ujal TOMÁŠ KOBLÍŽEK, jenž bekhendem překonal brankáře! Asistence: Kryštof Ouřada, Vít Seemann.
     
    49:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla veliká minela Petra Jirouška! JAKUB LAUKO dostal dlouhou přihrávku z obranného pásma od Víta Seemanna a ujížděl na brankáře. Celou akci zakončoval lehkým bekhendem, který ale kladenskému brankáři propadl! Asistence: Vít Seemann.
     
    31:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští jdou potřetí v utkání do vedení! Vít Seemann napřáhl od modré čáry do puku, který skončil na betonech brankáře. Od něj se odrazil na hokejku volného KRYŠTOFA OUŘADU, který se do prázdné branky dokázal prosadit! Asistence: Tomáš Koblížek, Vít Seemann.
     
    25:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno vyrovnává stav utkání další využitou přesilovkou! Střela od modré čáry byla před Běhulou povedeně tečována ONDŘEJEM BLÁHOU, kterýý se prosadil střelou k tyčce! Asistence: Adam Zich, Jan Kvapil.
     
    21:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení po nenápadné akci! VOJTĚCH GÜNTHER se pomalu prodral k pravému kruhu, kde chvilku přemýšlel a následně střelou mezi betony skóroval! Asistence: Denis Zeman, Milan Breczko.
     
    16:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je nakonec využita! Puk na modrou čáru dostal obránce JAN KVAPIL, kterému se střelou po ledě povedlo vyrovnat stav utkání na 1:1! Asistence: Martin Bláha.
     
    13:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po dlouhém snažení se nakonec povedlo domácím vstřelit první branku utkání! Střela Tomáše Jungvirta byla vyražena před TOMÁŠE KOBLÍŽKA, kterému se povedlo přehodit beton brankáře! Asistence: Tomáš Jungvirt.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Koblížek (Jungvirt), 22. Günther (Zeman, Breczko), 32. Ouřada (Koblížek, Seemann), 50. Lauko (Seemann), 59. Koblížek (Ouřada, Seemann) – 17. Kvapil (Bláha M.), 26. Bláha O. (Zich, Kvapil)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Ferbas, Jungvirt, Seemann, Zeman, Jarý, Herles, Kastner, Psar – Zahrádka, Günther, Baier, Mežnar, Lauko, Jaroš, Veselý, Breczko, Benda, Koblížek, Ouřada, Brandner.
    Rytíři Kladno: Jiroušek (Roll) – Smažík, Zich, Slabý, Kvapil, Šmolík, Flachs, Rudovský – Hasil, Srbek, Karásek, Petrus, Kulma, Obadal, Filip, Bernat, Zíka, M. Bláha, Nagy, O. Bláha, Tržil

    Rozhodčí: Luczków – Hynčica, Coubal
    Chomutov 1 2 Kladno
    #1 Středa 16.03.2016 • 15:00
    Kladno - Chomutov 3:2
    #2 Pátek 18.03.2016 • 17:30
    Chomutov - Kladno 5:2
    #3 Neděle 20.03.2016 • 13:30
    Kladno - Chomutov 4:2
    bahis siteleri