Atalanta BC – Bologna 2:0 (kon.) | Hellas Verona – Carpi FC 1:2 (kon.) | Sampdoria – Chievo 0:1 (kon.)
Frosinone – Fiorentina 0:0 (kon.) | Turín – Juventus 1:4 (kon.) | Sassuolo – Udinese 1:1 (kon.)
Neapol – Janov 3:1 (kon.) | AC Milán – Lazio 1:1 (kon.)
konec
Hellas Verona
1:2 (0:1)
Carpi FC 1909
Neděle 20.03.2016, 15:00 • Stadio Marc´Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Hellas Verona FC nezvládla důležité domácí utkná s Carpi FC 1909 a prohrála 1:2!

    Před dnešním zápasem mnozí očekávali nudný fotbal, realita je však zcela jinde! Již v páté minutě se mohli hosté dostat do vedení, jenže Bianco trefil břevno. Hned o pět minut později mohl udeřit Toni, avšak jeho hlavičku skvěle vyrazil Belec! Na další velkou šanci jsme čekali až do závěru poločasu, jenže Mbakogu namířil svou hlavičku nad branku. Ve 42. minutě předvedl krásnou individuální akci Antonio Di Gaudio, který poslal hosty do vedení!

    Do druhého poločasu vstoupila Verona velmi aktivně a v 63. minutě se domácím podařilo vyrovnat zásluhou Artura Ionity! O čtyři minuty později se však parádním způsobem trefil Kevin Lasagna, který rozhodl o vítězství svého celku!

    Carpi tak získalo nesmírně důležité body a momentálně se posunulo na nesestupovou sedmnáctou pozici!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:05:06)
    Velká radost hráčů Carpi po vítězné brance Kevina Lasagny

     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Verona vybojovala v samotném závěru rohový kop a do pokutového území přispěchal i brankář Gollini. Carpi však dokázala centr Vivianiho odvrátit na další rohový kop!
     
    90+4
    Verona si však ještě jednu velkou příležitosti na vyrovnání vytvořila! Na levém křídle se uvolnil Viviani, který před brankou našel Toniho, jehož hlavička mířila těsně vedle!
     
    90+3
    Hlavní rozhodčí teď udělil žlutou kartu také hostujícímu Crimimu, který zcela zbytečně zdržoval ve středu hřiště!
     
    90+3
    Letizia následně rozehrál standardní situaci společně s Biancem a vybojoval rohový kop. Ten následně hosté rozehráli také na krátko a ušetřili nějaký čas!
     
    90+2
    Domácím už tečou nervy, což teď názorně předvedl Pisano, který na pravém křídle zcela zbytečně dohrál Letiziu!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby, tudíž domácí mají ještě šas na vyrovnání!
    90. Červená karta po 2. žluté
     
    90
    Rebić sice v dnešním utkání odehrál pouze jeden poločas, avšak závěr zápasu už se obejde bez chorvatského útočníka, neboť Rebić ostře dohrál Crimiho a dostává druhou žlutou kartu!
     
    89
    Helander si narazil míč s Faresem, nicméně druhý jmenovaný byl hned napadán a o míč přišel! Carpi může zamířit do protiútoku!
     
    88
    Domácí Pisano se pokoušel projít přes pravou stranu, nicméně v tomto prostoru narazil na Gagliola, který svého soupeře nepustil vpřed a ještě k tomu vybojoval autové vhazování!
     
    87
    Na trávníku zůstal ležet Juanito, který inkasoval zřejmě nějaký úder v souboji s Biancem. Domácí hráč se však zanedlouho zvedl a může pokračovat ve hře.
     
    86
    Naopak Carpi zvládá zatím závěr utkání velmi dobře a svého soupeře prakticky k ničemu nepouští. Letizia navíc dokázal udržet míč na levé straně a ještě k tomu byl faulován.
    Mladí fanoušci Hellasu zatím nemohou být s výsledkem spokojeni

     
    85
    Veroně se nedá upřít snaha o vyrovnání, nicméně svěřencům trenéra Delneriho se nedaří v koncovce. Z levé strany odcentroval Fares, který našel Rebiće, avšak jeho slabá hlavička nenadělala Belecovi žádné problémy!
     
    84
    Na druhé straně postupoval vpřed Rebiće, kterého však při protiútoku zastavil nedovoleným zákrokem Poli. Hostující hráč dostává žlutou kartu!
     
    83
    Letizia vhazoval aut na pravé straně a hned se pokoušel najtí Lasagnu. Ten byl však velmi dobře pokrýtý Helanderem, který míč odhlavičkoval!
     
    82
    Hellas nebezpečně kombinoval na útočné polovině, poté však přišla ztráta Juanita a následoval protiútoku Carpi. Ten musel zastavit střídající Rebić, který poslal k zemi Lasagnu a dostává žlutou kartu!
     
    80
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Lorenzo Pasciuti, přichází Gaetano Letizia.
    80. Rebićova hlavička mířila mimo
     
    80
    Na druhé straně si Hellas dokázal vybojovat zajímavou šanci! V pravé části vápna dostal míč Pisano, který nadýchaným centrem našel Rebiće, jehož hlavička však mířila mimo!
     
    79
    Romagnoli následně velmi rychle rozehrál a pokoušel se dostat míč do míst, kam si nabíhal Lasagna. Střídající hráč se však nedokázal dostat přes Helandera a k míči se tak nedostal!
     
    78
    Hostující Cofie dokázal vybojovat na vlastní polovině míč a postupoval do protiútoku. Hned poté však Cofieho zastavil nedovoleným zákrokem Juanito.
     
    76
    Právě Kevin Lasagna svedl na polovině domácího celku vzdušný souboj s Helanderem, po kterém nepříjemně upadl na zem. Hostující hrdina by však měl být v pořádku!
    Kevin Lasagna vstřelil krásnou branku

     
    75
    Carpi vybojovalo rohový kop, kterého se opět ujal Lorenzo Pasciuti. Jeho následný centr našel ve středu vápna Romagnoliho, jehož hlavičku dokázal Belec lapit!
     
    74
    Ionita to však zkoušel i podruhé, tentokrát středem hřiště. Domácí záložník prošel až před vápno, kde spadl po souboji s Biancem, avšak hlavní rozhodčí hru pouští!
     
    73
    Na druhé straně postupoval vpřed Ionta, který se pokoušel protáhnout po levé straně. Střelec jediné domácí branky však narazil na dobře bránícího Poliho, přes kterého neprošel.
     
    72
    Střídající Kevin Lasagna se poměrně tučným písmem zapsal do průběhu dnešního zápasu a ve svém skvělém výkonu pokračuje i nadále. Lasagna napadal rozehrávajícího Moraese, kterého sice o míč neobral, nicméně alespoň dostal míč do autu.
     
    71
    Hellas má však stále hodně času na vyrovnání, nicméně v posledních minutách se domácím příliš nedaří při kombinaci na útočné polovině a často přichází o míč.
     
    70
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Luca Marrone, přichází Juanito.
     
    69
    Luca Toni si naběhl do středu hřiště pro přihrávku od Vivianiho a následně hledal na levé straně Rebiće. Chorvatský útočník však míč na hrací ploše nestihl!
    67. Kevin LASAGNA - 1:2
     
    67
    Carpi právě vstřelilo branku! Tak, to byla velká fotbalová paráda a čtyři minuty po vyrovnání přicházi pro domácí fanoušky velký šok! K exekuci standardní situace se postavil střídající KEVIN LASAGNA, který se krásně opřel do míče a vymetl šibenici Golliniho branky!
     
    65
    Carpi se však dokázalo z vyrovnání velmi rychle oklepat a rázem vybojovalo na útočné polovině standardní situaci!
     
    64
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Jerry Mbakogu, přichází Kevin Lasagna.
    63. Artur IONITA - 1:1
     
    63
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    A Verona zcela zaslouženě srovnává stav dnešního utkání! Aktivní Hellas vybojoval na útočné polovině rohový kop, kterého se ujal Viviani. Střídající hráč našel na zadní tyči ARTURA IONITU, který poslal přesnou hlavičkou míč do sítě!
     
    61
    Viviani se dokázal uvolnit na levém křídle, odkud dokázal odcentroval. Jeho centr obrana Carpi odvrátila pouze k Faresovi, který natáhl za vápnem ke střele, avšak jeho pokus skončil těsně vedle branky!
     
    59
    Exekuce následné standardní situace se ujal Viviani, jehož centr sice dokázal vyboxovat Belec, avšak při výběhu byl faulovaný a hra je přerušena!
     
    58
    I střídající Rebić hru Hellasu výrazně oživil! Tentokrát se chorvatský útočník pokoušel uvolnit na levé straně, avšak byl faulován Di Gaudiem.
     
    57
    Moras je v posledních minutách velmi aktivní. Teď se domácí stoper dostal při rozehrávce pod tlak, avšak situaci zvládl a ještě byl faulovaný!
    Momentky z prvního poločasu

     
    56
    Dlouhý odkop brankáře Belece hledal na útočné polovině Mbakogu. Před toho se však dokázal dostat Moras, který odhlavičkoval míč do zámezí.
     
    54
    Hellas se následně dostal k míči a postupoval do rychlého protiútoku, který táhl po levé straně Rebić. Střídajícího hráče poslal k zemi Suagher, který dostává žlutou kartu!
     
    54
    Následného rohového kopu hostujícího celku se zhostil Lorenzo Pasciuti, jehož centr směřoval na zadní tyč. V tomto prostoru se nacházel domácí Moras, který míč odhlavičkoval do strany.
     
    53
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Lorenzo Lollo, přichází Marco Crimi.
     
    52
    Carpi se dostalo poprvé ve druhém poločase do zajímavého protiútoku, který táhl po levé stran Mbakogu. Jeho následnou střelu dokázal zblokovat stoper Helander na rohový kop!
     
    50
    Střídající Rebić postupoval po levé straně, odkud také odcentroval. Jeho nepřesný centr doputoval na druhou stranu k Vivianimu, který svým centrem našel Helandera, avšak jeho slabá hlavička nenadělala Belecovi žádné problémy.
     
    49
    Stoper Romagnoli se dostal při rozehrávce pod tlak napadajících hráčů, a tak se musel uchýlit k dlouhému nákopu, který však žádného z jeho spoluhráčů nenašel a míč mají domácí.
     
    48
    Domácí Hellas si hned na začátku druhého poločasu vybojoval zajímavou standardní situaci. Exekuce se ujal Marrone, nicméně těsně po rozehrávce fauloval Viviani, který poslal k zemi Lolla a hra je přerušena.
     
    46
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Giampaolo Pazzini, přichází Ante Rebić.
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Luca Siligardi, přichází Federico Viviani.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Před dnešním zápasem mnozí očekávali nudný fotbal, realita je však zcela jinde! Již v páté minutě se mohli hosté dostat do vedení, jenže Bianco trefil břevno. Hned o pět minut později mohl udeřit Toni, avšak jeho hlavičku skvěle vyrazil Belec! Na další velkou šanci jsme čekali až do závěru poločasu, jenže Mbakogu namířil svou hlavičku nad branku. Ve 42. minutě předvedl krásnou individuální akci Antonio Di Gaudio, který poslal hosty do vedení!

    Druhý poločas začne přibližně v 16:03!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    45
    Na pravé straně navíc přišel o míč Pisano, kterého obral Pasciuti, který následně upaloval vpřed. Jeho postup zastavil nedovoleným zákrokem právě Pisano, avšak kartu neobdržel.
     
    44
    Hellas se pokoušel velmi rychle odpovědět na branku Di Gaudia, nicméně útočná aktivita domácího celku nebyla dostatečná a obrana Carpi se dokázala v pohodě ubránit.
    42. Antonio Di Gaudio - 0:1
     
    42
    Carpi právě vstřelilo branku! Hned po rohovém kopu se však hostující celek dostává do vedení! Na pravé straně měl míč Siligardi, který nedokázal přejít přes Bianca a k míči se dostal ANTONIO DI GAUDIO, který si to drze namířil mezi dvojici prothráčů. Jeho úmysl mu vyšel a hostující hráč následně krásnou střelou na zadní tyč překonal Golliniho a poslal svůj tým do vedení!
     
    41
    Hostující celek dokázal vybojovat třetí rohový kop v tomto zápase, kterého se ujal Bianco. Jeho centr se snášel na hlavu Suaghera, avšak před ním míč odhlavičkoval Moras!
     
    40
    Carpi neproměněná šance svého útočníka zdravě namotivovala a v posledních minutách je jasně lepším týmem. Momentálně hosté kombinují na útočné polovině a hledají cestu do pokutového území soupeře.
     
    39
    Ve středu hřiště svedl těžký souboj domácí Marrone s Di Gaudiem. Domácí hráč nakonec fauloval a hra je přerušena!
     
    37
    Carpi se opět dostalo k míči a tentokrát zakončoval ze střední vzdálenosti Lollo. Jeho povedenou přízemní ránu však dokázal brankář Gollini zkrotit!
    36. Mbakogu promarnil velkou šanci
     
    36
    Hellas následně nerozehrál ideálně a dopředu a Carpi se dostalo k míči. Na levé straně se krásně uvolnil Di Gaudio, který svým centrem našel zcela volného Mbakogu, jehož hlavička však mířila po odrazu od země nad branku!
     
    35
    Cofie se dostal ve středu hřiště k odraženému míči a hned se jej pokoušel poslat na útočnou polovinu, kde se nacházel Mbakogu. Hostující forvard se však nacházel v těsném ofsajdu!
     
    34
    Carpi se přesunulo na útočnou polovinu, kde vybojovalo poměrně zajímavou standardní situaci. Rozehráky se ujal Bianco, jehož centr však dokázal odkopnout hned první bránící hráč!
     
    32
    Hellas pokračoval v kombinaci na útočné polovině, avšak poté to přehnal s důrazem Pisano, který ostře zasáhl v souboji Bianca. Hlavní rozhodčí poprvé v tomto zápase vytahuje žlutou kartu!
     
    31
    Fares se následně velmi rychle přesunul na útočnou polovinu a z levé straně dokázal odcentrovat. Centr francouzského beka byl však přetažený a obrana Carpi nemusela zasahovat.
     
    30
    Carpi postupovalo po delší době do zajímavého přečíslení, které táhl středem hřiště Bianco. Jeho následná přihrávka hledala na pravém křídle Lolla, avšak o toho se postaral Fares.
    Hostující Carpi dnes nastoupilo ve své bílé kombinaci

     
    28
    Marrone velmi dobře zapracoval ve středu hřiště a roztáhl hru na Pisana. Následný centr italského beka hledal Toniho, těsně před ním však míč dokázal vyboxovat brankář Belec!
     
    27
    Aktivní Fares rozněhl po levé straně akci svého celku a následně předal míč Siligardimu. Ten sice odcentroval, avšak jeho centr našel ve vápně pouze stoper Romagnoliho.
     
    26
    Teď se však domácí celek cítí poškozený! Luca Toni šel tvrdě do souboje s Suagherem, zřejmě i nefauloval a Hellas mohl jít do zajímavého protiútoku. Hlavní arbitr však faul odpískal a hra je přerušena.
     
    25
    Marrone postupoval velmi rychle vpřed a dostal míč na polovinu hřiště, kde se nacházel Luca Toni. Bývalý italský reprezentant byl však tvrdě faulován Romagnolim a hra je přerušena.
     
    24
    Carpi kombinovalo před pokutovým územím svého soupeře a záložník Cofie si již připravoval míč na střelu. Následně přilétl do souboje Marrone, který tvrdým, ale čistým zákrokem svého protihráče obral o míč.
     
    23
    Útočnou akci Hellasu táhl po levé straně Marroneho. Následně domácí záložník odcentroval míč na pravou stranu, kam si nabíhal Luca Toni. Zkušený útočník však nebyl v náběhu dostatečně rychlý a míč na hrací ploše nestihl.
     
    21
    Luca Toni dostal po delší době přihrávku na levou stranu přihrávku od Marroneho, pokoušel se udržet míč, avšak důrazný stoper Romagnoliho ho dokázal od míče odstavit.
     
    20
    I následného rohového kopu se ujal Pasciuti, jehož centr byl odvrácen, avšak Carpi pokračuje v kombinaci na útočné polovině.
     
    19
    Mbakogu si naběhl na další skvělý pas za obranu, dokázal udržet míč a následně našel rozběhnutého Di Gaudia. Ten se sice dostal ke střele, avšak jeho pokus mezi tři tyče nemířil a je z toho opět roh.
    Hellas je v lize na posledním místě, i tak se však může těšit z velké podpory fanoušků!

     
    18
    Prvního rohového kopu hostujícího celku se ujal Lonrezo Pasciuti, jehož centr se snesl do středu vápna. Nejvýše vyskočil stoper Helander, který míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    17
    Hostující forvard Mbakogu si naběhl za obranu na parádní centr od Bianca a postupoval do vápna. Nigerijský útočník se pokoušel obtočit kolem Morase, avšak vybojoval pouze rohový kop.
     
    15
    Hellas chyboval ve středu hřiště a hostující celek mohl postupovat do protiútoku. Di Gaudio se pokoušel dostat míč k Lollovi, avšak ten byl obsazený!
     
    14
    Verona je po velké šanci Toniho rázem aktivnějším týmem a dokázala si vybojovat další rohový kop! Exekuce rohového kopu se ujal opět Marrone, avšak jeho centr odvrátil na přední tyči Suagher!
     
    11
    Následného rohového kopu se ujal Marrone, jehož centr však nepatřil k těm povedeným a obrana Carpi si dokázala poradit!
    10. Velká šance Toniho a parádní zákrok Belece
     
    10
    A teď měla velkou šanci také domácí Verona! Celou akci domácího celku táhl po levé straně Fares, který svým následným centrem našel ve vápně Lucu Toniho, jehož hlavičku vyrazil parádním zákrokem Belec!
     
    8
    Carpi je zatím překvapivě lepším týmem na hřišti a zaskočený domácí celek se nemůže dostat ke své hře. Carpi momentálně opět kombinuje na útočné polovině.
     
    6
    Na trávníku zůstal ležet právě Bianco, který schytal úder v souboji s Marronem. Hostující záložník se po ošetření odebral za postranní čáru, avšak měl by pokračovat ve hře.
    5. Bianco trefil hned v páté minutě břevno
     
    5
    Ale! Hned v páté minutě mohlo jít Carpi do vedení! V pravé části vápna operoval s míčem Pasciuti, který přenesl hru na Lolla, a ten hlavičkou sklepl míč přímo na nohu Bianca, jehož rána trefila břevno!
     
    4
    Carpi v úvodních minutách ukazuje, s jakou taktikou tento tým do Verony přišel. Hned, jak se hosté dostanou k míči, posílají jej na útočníky, kteří to však mají se stopery Verony těžké!
     
    3
    Carpi velmi rychle rozehrálo na vlastní polovině a postupovalo vpřed. Stoper Helander našel na pravé straně naběhnutého Lolla, ten se však nacházel v ofsajdu.
     
    2
    Hellas se propracoval na útočnou polovinu a Siligardi se hned pokoušel dostat míč na útočníka Lucu Toniho. Legendární forvard se však k míči nedostal přes Romagnoliho.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Carmine Russo právě zahájil dnešní utkání. Úvodí výkop měli k dispozici fotbalisté domácí celku, kteří zahajují zápas kombinací na vlastní polovině.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Carmine Russo právě přivádí oba týmy na Stadio Marc´Antonio Bentegodi. Za pár desítek sekund začínáme!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Hellas Verona FC: Gollini – Pisano, Moras, Helander, Fares – Wszolek, Ionita, Marrone, Siligardi – Toni, Pazzini.
    Náhradníci: Coppola, Marcone – Samir, Janković, Gilberto, Furman, Greco, Juanito, Bianchetti, Viviani, Rebić, Emanuelson.

    Carpi FC 1909: Belec – F. Poli, Suagher, S. Romagnoli, Gagliolo – Pasciuti, Cofie, R. Bianco, Di Gaudio – Lollo – Mbakogu.
    Náhradníci: Colombi – Sabelli, Letizia, Zaccardo, Porcari, Verdi, Lasagna, Crimi, Mancosu, Daprelà.

    Rozhodčí: Carmine Russo – Marrazzo, Giovane (vš. Itálie).
     
    Příjemné nedělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Italská Serie A má dnes na programu zápasy svého 30. kola. My se společně zaměříme na souboj Hellas Verona FC s Carpi FC 1909. Úvodní výkop je naplánován v 15:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    HELLAS VERONA FC
    Hellasu se v letošní sezoně vůbec nedaří, a momentálně se nachází na samém dně italské nejvyšší soutěže. Na svém kontě má Hellas pouze devatenáct bodů, a pokud by chtěl pomýšlet na záchranu, musel by stáhnout devítibodové manko na sedmnácté Palermo! V posledních zápasech se Veroně navíc příliš nedařilo. Nejdříve prohrála na hřišti Udine 0:2, a v následném kole podlehla 0:3 v domácím prostředí Janovu! V posledním ligovém kole přijel Hellas na hřišti čtvrté Fiorentiny, která se dostala v závěru poločasu do vedení, avšak Veroně se podařilo vyrovnat a výsledek 1:1 už zůstal! Hellas tak vybojoval cenný bod, na který by rád navázal i v dnešním zápase.
     
    CARPI FC 1909
    Carpi je nováčkem nejvyšší soutěže italské Serie A a vypadá to, že tento celek také půjde hned o patro níže. Carpi se totiž nachází až na předposledním místě ligové tabulky se ziskem 25 bodů. V posledních zápasech se však tomuto italskému celku daří a již čtyři zápasy neprohrála. Třikrát z toho sice remízovala, avšak i tyto body jsou pro Carpi důležité. V posledním kole se Carpi střetlo v domácím prostředí s Frosinone a dokázalo svého přímého soupeře v boji o záchranu porazit 2:1!

    Jan Havlovic

    Branky: 63. Ionita (Viviani) – 42. Di Gaudio (R. Bianco), 67. Lasagna

    Karty:   32. Pisano (VRN), 82. Rebić (VRN) – 54. Suagher (CAR), 84. F. Poli (CAR), 90+3. Crimi (CAR)   90. Rebić (VRN)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 2:2. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 22:15.
    Hellas Verona: Gollini – Pisano, Moras, Helander, Fares – Wszolek, Ionita, Marrone (70. Juanito), Siligardi (46. Viviani) – Toni, Pazzini (46. Rebić).
    Náhradníci: Coppola, Marcone – Samir, Janković, Gilberto, Furman, Greco, Juanito, Bianchetti, Viviani, Rebić, Emanuelson.

    Carpi FC 1909: Belec – F. Poli, Suagher, S. Romagnoli, Gagliolo – Pasciuti (80. Letizia), Cofie, R. Bianco, Di Gaudio – Lollo (53. Crimi) – Mbakogu (64. Lasagna).
    Náhradníci: Colombi – Sabelli, Letizia, Zaccardo, Porcari, Verdi, Lasagna, Crimi, Mancosu, Daprelà.

    Rozhodčí: Carmine Russo – Marrazzo, Giovane (vš. Itálie)
    bahis siteleri