Washington – Columbus 4:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa – Toronto 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 3:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Arizona – Calgary 2:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:4 (1:3, 0:0, 2:1)
Colorado Avalanche
Úterý 29.03.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:21 Roman JOSI - 3:4
     
    55:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    ROMAN JOSI bleskově přidává druhý gól a Nashville Predators je po dvou slepených gólech zpět v zápase!! Roman Josi po přihrávce Filipa Forsberga napřáhl v blízkosti modré čáry k fantastické střele, kterou vymetl přesně vzdálenější pravé horní roh brány. Lépe už to trefit nešlo. Asistence: Filip Forsberg, Craig Smith.
    54:58 Miikka SALOMÄKI - 2:4
     
    54:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    COLTON SISSONS předvedl krásnou teč a Predators prohrávají v závěru utkání opět o dvě branky!! Miikaa Salomäki tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následnou střelu před bránou skvěle tečoval Colton Sissons, od jehož hole se puk odrazil do pravého horního rohu brány. Asistence: Miikka Salomäki, Calle Jarnkrok.
    52:13 Shawn MATTHIAS - 1:4
     
    52:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    SHAWN MATTHIAS střílí nádherný gól a zvyšuje na 4:1 pro Avalanche!! Shawn Matthias nabral mezi kruhy pro vhazování rychlost a v blízkosti brány zamíchal s pukem, který si hodil na bekhend a krásnou střelou vymetl levý horní roh brány. Asistence: Mikkel Boedker.
    17:08 Craig SMITH - 1:3
     
    17:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Parádně to teď sehráli Predators a CRAIG SMITH v závěru první třetiny snižuje na 3:1!! Nashville vyrazil do rychlého přečíslení tři na jednoho, které na levém křídle vyřešil Filip Forsberg nádhernou diagonální přihrávkou na Craig Smith, který v blízkosti pravé tyče zamířil bez přípravy nad levým ramenem Semjona Varlamova do bližšího pravého horního rohu brány. Asistence: Filip Forsberg.
    11:40 Jack SKILLE - 0:3
     
    11:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JACK SKILLE se prosazuje z dorážky a Avalanche se během necelých pěti minut ujímají tříbrankového vedení!! Cody McLeod na levém křídle nabral velkou rychlost a poté z ostrého úhlu napřáhl ke střele, kterou Pekka Rinne nedokázal zachytit, a Jack Skille na vzdálenější pravé tyči puk z blízkosti bekhendem dorazil do prázdné brány. Asistence: Cody McLeod, Andrew Agozzino.
    10:10 Gabriel LANDESKOG - 0:2
     
    10:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Kapitán GABRIEL LANDESKOG skóruje a posílá Avalanche do dvoubrankového vedení!! Carl Soderberg předvedl na pravém křídle po nabrání rychlosti nádhernou stahovačku, kterou se zbavil Romana Josiho, a z rohu ledové plochy našel před bránou zpětnou přihrávkou najíždějícího Gabriela Landeskoga, od jehož pravé brusle se puk odrazil po ledě do brány. Shea Weber se snažil kapitána Colorada odstavit, jenže ve své snaze neuspěl. Asistence: Carl Soderberg, Blake Comeau.
    06:36 Blake COMEAU - 0:1
     
    06:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    BLAKE COMEAU přetavuje mírnou převahu Avalanche v úvodní gól a proti této lavině už byl brankář Pekka Rinne bezmocný!! Blake Comeau napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která nad levým betonem Pekka Rinneho zamířila přesně k pravé tyči. Bez asistence.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. Smith (Forsberg), 55. Sissons (Salomäki, Jarnkrok), 56. Josi (Forsberg, Smith) – 7. Comeau, 11. Landeskog (Soderberg, Comeau), 12. Skille (McLeod, Agozzino), 53. Matthias (Boedker)


    Nashville Predators: Rinne (12. Hutton) – Josi, Weber (C), Ekholm, Granberg, Jackman, Ellis – Jarnkrok, Johansen, Neal (A) – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher (A), Arvidsson – Nystrom, Sissons, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Bigras, Johnson, Holden, Barrie, Beauchemin, Zadorov – Matthias, Soderberg, Landeskog (C) – Boedker, Grigorenko, Comeau – Martinsen, Mitchell, Iginla (A) – McLeod (A), Agozzino, Skille. Hlavní trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Dean Morton – Steve Miller, Jay Sharrers

    Diváci: 16443
    bahis siteleri