Jihoafrická rep. – Turecko 2:7 (kon.) | Hongkong – Gruzie 3:14 (kon.) | Lucembursko – Bosna a Hercegovina 13:0 (kon.)
konec
Jihoafrická republika
2:7 (1:3, 0:2, 1:2)
Turecko
Středa 06.04.2016, 12:00 • Silivrikapi Ice Sport Hall, Istanbul, Turecko • Mistrovství světa - III. A Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:53 Joaquim VALADAS - 2:7
     
    56:53
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se povedlo Jihoafričanům využít přesilovou hru a vteřinu před koncem Semizova trestu se prosazují. Giot poslal přihrávku od levého mantinelu mezi kruhy a JOAQUIM VALADAS z první posílá puk přesně do levého horního růžku turecké branky! Asistence: Marc Giot.
    49:21 Serkan GUMUS - 1:7
     
    49:21
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Další kotouč končí za zády brankáře Bocka! Halil poslal od pravého mantinelu přesnou přihrávku mezi kruhy na zcela volného SERKANA GUMUSE, který střelou z první poslal puk přesně nad levý beton jihoafrického brankáře! Asistence: Yusuf Halil, Emrah Savaş.
    41:58 Emrah ÖZMEN - 1:6
     
    41:58
    Turecko právě vstřelilo branku!
    No tak to byla velká paráda v podání tureckého týmu! Alec Koçoğlu se zjevil s pukem napravo od jihoafrické branky, jenže se neukvapil a parádní přihrávkou našel na druhé straně zcela volného EMRAHA ÖZMENA, který prostě nemohl minout zcela odkrytou branku soupeře! Asistence: Alec Koçoğlu, Andy Koçoğlu.
    32:44 Alec KOÇOĞLU - 1:5
     
    32:44
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Tak to už vypadá pro Jihoafričany hodně nepříjemně a stav 1:5 krátce po polovině utkání se jim bude již těžko otáčet! Krásná kombinace Turků, kdy Andy Kocoglu našel před brankou zcela volného ALECA KOCOGLUA, který neměl problém poslat puk do jihoafrické klece! Asistence: Andy Kocoglu, Serdar Semiz.
    25:19 Andy KOÇOĞLU - 1:4
     
    25:19
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Obrovskou chybu v rozehrávce Jihoafrické republiky trestá ANDY KOCOGLU, který dostal puk mezi kruhy a tváří v tvář Bockovi nezaváhal! Bez asistence.
     
    15:30
    Turecko právě vstřelilo branku!
    No to jsou věci, fanoušci v Istanbulu šílí! Andy Kocoglu obral za brankou soupeře o puk, předložil ho do prostoru pravého kruhu přímo proti holi ALECA KOCOGLUA, který jej střelou bez přípravy poslal do branky Jihoafrické republiky! Asistence: Andy Andy Koçoğlu.
    15:15 Emrah OZMEN - 1:2
     
    15:15
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turci využívají i klasickou početní výhodu a během krátké chvíle otáčí průběh zápasu! EMRAH ÖZMEN z ostrého úhlu a navíc v pádu dokázal překonat brankáře Bocka! Bez asistence.
    13:55 Serdar SEMIZ - 1:1
     
    13:55
    Turecko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Andy Koçoğlu tvrdě vypálil zpoza kruhů na Bocka, ten sice kotouč vyrazil pravým betonem, jenže nejblíže k němu měl SERDAR SEMIZ, který jej dokázal dorazit za záda brankáře Jihoafrické republiky! Asistence: Andy Koçoğlu, Emrah Özmen.
    01:48 Xander BOTHA - 1:0
     
    01:48
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Tým z jihu Afriky se ujímá v klíčovém zápase vedení! Početní výhodu využila první přesilovková formace, kdy si vzal puk Sammai, který přesnou přihrávkou našel XANDERA BOTHU a ten otevřel skóre! Asistence: Uthman Sammai.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 2. Botha (Samaai), 57. Valadas (Giot) – 14. Semiz (Andy Koçoğlu, Özmen), 16. Özmen, 16. Alec Koçoğlu (Andy Koçoğlu), 26. Andy Koçoğlu, 33. Alec Koçoğlu (Andy Koçoğlu, Semiz), 42. Özmen (Alec Kocoglu, Andy Kocoglu), 50. Gumus (Halil, Savaş)


    Jihoafrická republika: Bock (Pretorius) – Marais (C), Gonsalves, Magmoed, Reeves (A), Verwey, Malgas – Botha, Bremner, Samaai – Valadas, Edwards, Giot (A) – Willemstijn, van Doesburgh, W. du Preez – du Buisson, S. du Preez
    Turecko: Kahraman (Bozaci) – Özturk, K. Salt, Y. Kars, Aktürk, Savaş, Coşkun – Özmen (C), Solak, Semiz (A) – Gümüş (A), H. Salt, Halil – Alec Koçoğlu, Andy Koçoğlu, Karakoc – O. Kars, Kavaz, Bakal

    Rozhodčí: Holm (SWE) – Braten (NOR), O´Connor (USA)

    Diváci: 451
    bahis siteleri