Boston – Detroit 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:4 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:4 (po pr.)
Washington – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | New Jersey – Tampa 2:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:4 (kon.)
Ottawa – Florida 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (po pr.) | Chicago – St. Louis 1:2 (po pr.)
Dallas – Colorado 4:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Tampa Bay Lightning
Pátek 08.04.2016, 01:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Závěrečné dva zápasy odehrají hokejisté New Jersey Devils a Tampy Bay Lightning v základní části. Zatímco domácí celek je ze hry o Stanley Cup venku, Tampa Bay bude obhajovat loňský úspěch, kdy se stali vicemistry soutěže. Utkání s hojnou českou účastí začíná pár minutek po jedné hodině ranní v Prudential Center.
     
    New Jersey Devils i nadále zažívá hodně špatné časy. Devils nepostoupili do play-off již čtyřikrát v řadě a dnes budou hrát před svými fanoušky spíše jen o čestný úspěch a dohrání sezóny. V týmu celku z Newarku se dnes představí také čeští hokejisté Patrik Eliáš a Vojtěch Mozík. Devils naposledy doma prohráli s Buffalem 1:3 po hodně špatném výkonu.

    Nejproduktivnější hráči
    Kyle Palmieri – 80 zápasů, 55 bodů (29+26)
    Adam Henrique – 78 zápasů, 48 bodů (28+20)
    Travis Zajac – 72 zápasů, 42 bodů (14+28)
     
    Naopak Tampa Bay Lightning pokračuje tam, kde v minulé sezóně skončila. Dobré výkony floridského celku stačí na aktuálně šesté místo v celé konferenci a druhé místo v divizi. Do utkání se také postaví dva čeští hokejisté, a to Andrej Šustr a Ondřej Palát. Blesky se ale budou muset na delší dobu obejít bez Stevena Stamkose.

    Nejproduktivnější hráči
    Nikita Kučerov – 76 zápasů, 66 bodů (30+36)
    Steven Stamkos – 77 zápasů, 64 bodů (36+28)
    Victor Hedman – 78 zápasů, 46 bodů (10+36)
    Do sestavy New Jersey se vrátil třebíčský rodák Patrik Eliáš

    Ohlasy + videorozhovor s Patrikem Eliášem.V dnešních ohlasech se dozvíte vše o Patriku Eliášovi, jak se cítil a jak...

    Posted by New Jersey Devils CZ/SK on Wednesday, April 6, 2016
     
    Vzájemné utkání v letošní sezóně

    27.2.2016
    New Jersey Devils 0:5 Tampa Bay Lightning
    16. Killorn (Stamkos, Callahan), 34. Palát (Johnson), 39. Stamkos (Strålman, Callahan), 52. Carle (Palát, Šustr)

    3.4.2016
    Tampa Bay Lightning 3:1 New Jersey Devils
    30. Hedman (Palát, Kučerov), 52. Boyle (Nestěrov, Kučerov), 60. Kučerov (Hedman, Paquette) – 40. Henrique (Kennedy, Severson)
     
    Československá stopa v utkání
    Patrik Eliáš (NJD)
    Vojtěch Mozík (NJD)
    Andrej Šustr (TBL)
    Ondřej Palát (NJD)
    Do sestavy Lightning se dnes podívá mladík Drouin

     
    Předpokládané sestavy

    Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Šustr, Garrison, Nestěrov, Carle, Coburn, Taormina – Kučerov, Johnson, Palát – Drouin, Namestnikov, Killorn – Brown, Filppula, Paquette – Blunden, Boyle, Coyle.

    Devils: Kinkaid (Schneider) – Larsson, Greene, Severson, Schlemko, Mozík, Moore – Smith-Pelly, Henrique, Kennedy – Palmieri, Zajac, Boucher – Sislo, Josefson, Eliáš – Pietila, Gionta, Kalinin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene, Larsson, Moore, Severson, Schlemko, Mozík – Henrique, Zajac, Palmieri – Eliáš, Josefson, Sislo – Boucher, Kalinin, Smith-Pelly – Blandisi, Gionta, Farnham.

    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Šustr, Garrison, Nestěrov, Carle, Coburn, Taormina – Kučerov, Johnson, Palát – Drouin, Namestnikov, Killorn – Brown, Filppula, Paquette – Blunden, Boyle, Condra.

    Rozhodčí: Joannette, Peel – Amell, Brisebois.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Hosté se dostali do první šance hned po úvodním vhazování. Alex Killorn střílel z pravé strany, ale jeho střela byla ztečována vysoko nad branku.
     
    00:37
    Po neúspěšné přihrávce hostů se do samostatného úniku dostával Patrik Eliáš. Za záchranou brzdu ovšem pohotově zatáhl Andrej Šustr. Přesilovka pro domácí.
     
    00:56
    K první střele se dostal právě český hokejista. Patrik Eliáš se dostal k dorážce na levém kruhu, odkud se mu ale Bishopa překonat nepovedlo.
     
    01:05
    Po další buly pálil od modré čáry hodně tvrdě David Schlemko. Jeho pokus ovšem brankář Bishop dokázal i s pomocí tyčky vyrazit!
     
    01:38
    Blesky se ale poprvé osvobodili. Z vyloučení českého obránce tak zbývají poslední sekundy. Devils ale ještě mají nějaký čas na využití.
     
    02:22
    Následně se domácímu celku nepovedlo projít do útočného pásma, protože se hráči v červeném nacházeli v ofsajdovém postavení.
     
    03:05
    Nenápadnou střelou z pravé strany se prezentoval Devanthe Smith-Pelly, kterému se ale svým pokusem nepovedlo trefit branku.
     
    03:10
    První přesilovka pro Tampu Bay. Domácí celek byl na ledě nachytán v šesti hráčích. Na lavici hanby usedá Joseph Blandisi.
     
    03:38
    New Jersey se ovšem povedlo vyjet s pukem až do útočného pásma, kde nyní drží puk a oslabení zatím pohotově zvládají.
     
    04:16
    Následně se do rychlého útoku dostával Kyle Palmieri, jenž se do pásma dostal po levé straně. Puk mu ale v ideální moment ujel.
     
    04:38
    Přece jen se ale i hostům povedlo ohrozit branku domácího brankáře. Po následném zákroku bude následovat vhazování po jeho levici.
     
    05:19
    Domácí přesilovku přežili bez obtíží. Následně zkoušeli založit útok, ale přihrávka najíždějícímu hráči nebyla přesná, a tak se píská zakázané uvolnění.
     
    05:32
    Na branku Keitha Kinkaida po následnékm vhazování letěla hodně nebezpečná střela, která byla ještě před brankou tečována těsně vedle.
     
    05:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    Další akce ovšem první brankou končí! Andrej Šustr si najel mezi kruhy, odkud svou střelou trefil jen spojnici tyčky. V následném závaru se nejlépe zorientoval ERIK CONDRA, který poslal puk do branky! Asistence: Andrej Šustr, Brian Boyle.
    05:46 Erik CONDRA - 0:1
     
    06:25
    Tampa se dostala do vedení a začíná být mnohem aktivnějším celkem. Vidíme jejich kombinační hru v útočném pásmu hostujícího celku.
     
    07:32
    Nikita Kučerov si najel z levé strany do střelecké pozice, ale zakončit se mu přesně nepovedlo. Jeho střela byla vyražena betonem připraveného Kinkaida.
     
    08:08
    Po levé straně ujížděl Patrik Eliáš, který ještě vylepšoval pozici pro Sisla. Ten ale jeho pas neobdržel, protože skvěle zasáhl obránce.
     
    08:42
    A mohlo to být 2:0! Ondřej Palát dostal puk mezi kruhy, odkud se mu ale střelou k pravé tyčce nepovedlo skórovat!
     
    09:37
    Domácí klidní hru kombinační hrou za svojí brankou, odkud se budou následně chtít dostat do útoku, kde by něco vymysleli.
     
    10:16
    Nejdříve se do Blandisiho pustil Mike Blunden, což se následně nelíbilo domácímu Farnhamovi, který po hostujícím hráči vjel, ale hned schytal ránu a skončil na zemi. Šarvátka rychle skončila.
     
    10:25
    Devils se hned dostávali do útočného pásma, ale opět se tam nedostali v rámci pravidel. Následovat tedy bude vhazování ve středním pásmu.
     
    10:48
    Patrik Eliáš při dalším útoku dával puk před branku, ale tam nikdo trestuhodně nestál. Puku se tak ujali hosté.
     
    11:38
    Středem ledové plochy se prodíral Kyle Palmieri, kterému se ale skrz bránící hráče nakonec projít nepovedlo.
     
    12:10
    Kombinace ale nevyšla ani hostům. Puk směřující na útočícího hráče nebyla zachycena, a tak se píská icing.
     
    13:01
    Po přejetí útočného pásma to domácí zkoušeli střelou z pravé strany. Puk na branku ovšem vůbec neletěl a nakonec skončil jen vedle. Sislo nebude na tuto ránu vzpomínat.
     
    13:49
    Domácí jsou ovšem i nadále usazeni v útočném pásmu. Tam se jim ovšem vůbec nic nedaří, a vidíme o nich tak další nepěkný výkon.
     
    14:44
    Kyle Palmieri najel do útoku po pravé straně a následně puk dával pod sebe Henriqueovi. Tomu ovšem nepřihrál přesně, a tak bylo po akci.
     
    15:31
    Po dlouhé době byla k vidění alespoň střela na branku. Od modré čáry to zkoušel plzeňský rodák Andrej Šustr, který ale svým pokusem nepřekonal Kinkaida.
     
    15:47
    Čtvrtou střelu domácího celku v utkání vyslal od modré Andy Greene. Jeho pokus byl Bishopem ale vyražen jen mimo tři tyče.
     
    16:36
    Domácí se dostali do třetiny i následně, ale ani nyní se jim nepovedlo cokoliv udělat. Damon Severson nezachytil lehkou přihrávku na modrou čáru.
     
    17:04
    Puk se před branku dostal na Jacoba Josefsona, kterému se ale z otočky nepovedlo přesně zakončit. Švédský forvard trefil jen bránícího hráče.
     
    17:27
    Tyčka zachránila domácí celek! Mike Blunden dostal puk mezi kruhy, odkud svou střelou zacinkal jen na pravou tyčku Keitha Kinkaida!
     
    18:02
    Do solidní šance se dostal nejproduktivnější domácí hráč. Kyle Palmieri se prodral až před branku, kde se ale bekhendem neprosadil!
     
    18:50
    Travis Zajac vyjel s pukem do střední třetiny. Nikdo jej ale směrem dopředu nepodpořil, a tak americký forvard puk jen nahodil.
     
    19:36
    Damon Severson pronikal středem ledové plochy, ale v útočném pásmu upadl na zem. Zároveň mu byl odpískán také ofsajd.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je u konce. Zatím vidíme vyrovnané utkání, kde je o něco šťastnějším celkem Tampa Bay. Ta se dočkala jediná branky v šesté minutě, kdy se prosadil Erik Condra. Všemu ale předcházela tyčka po střele Andreje Šustra.

    Střely na branku: 3:10
     
    Oba celky jsou již na ledové ploše a druhá třetina dnešního utkání tak bude moci začít.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Devils hned za svojí brankou ztratili puk, ke kterému se následně na modré čáře dostal Matt Carle. Jeho střela ale nebyla nebezpečná.
     
    21:02
    Domácí hokejisté kombinují ve vlastní třetině a zkouší vymyslet nějakou akci, která by je nabudila.
     
    21:18
    Po pravé straně ujel Adam Larrson. Z kruhu následně vystřelil a ač Bishopovi puk vypadl, neskončil za jeho zády.
     
    22:00
    Následně se povedlo hostujícímu celku vjet opět do útočného pásma, kde nahozením na branku Kinkaida vybojovali pásmo.
     
    22:42
    Domácí operovali za brankou Bishopa. Puk z hokejky Smitha-Pellyho se odrazil do jeho lapačky. Bishop následně hru přerušil.
     
    23:06
    Erik Condra se dostal do šance střelou z pravé strany. Jeho pokus byl ovšem z velkého úhlu a brankáře neměl šanci ohrozit.
     
    23:15
    Následně na druhé straně ujel do samostatného útoku Bobby Farnham, kterému se ale střelou mezi betony nepovedlo skórovat!
     
    23:58
    Devils se dostali do střelecké pozice z pravé strany, ale neuspěli. Blandisi se následně bezdůvodně pustil do Drouina, a tak jde na trestnou lavici.
     
    24:29
    Dlouhá kombinace byla nakonec zakončení střelou Briana Boyla z pravé strany. Kinkaid puk vyrazil, ale k dorážce se nikdo nedostal.
     
    24:56
    Devils se povedlo puk vyvézt z obranné třetiny až do útočného pásma. Tam ale nic nevymysleli, protože jim byl odpískán ofsajd.
     
    25:33
    To byla šance! Po střele od modré čáry, kterou Kinkaid vyrazil, se k puku dostal Jason Garrison. Hostující bek střílel do odkryté branky, ale do střely si obětavě lehl obránce David Schlemko, který tak zamezil skórování!
     
    26:04
    Domácí přesilovku se štěstím přežili a nyní jsou v plném počtu. Po komerční přestávce se bude vhazovat před Kinkaidem.
     
    26:30
    Rychlý průnik středem ledové plochy byl zastaven odpískáním ofsajdového postavení. Niktia Kučerov nebyl dostatečně rychlý.
     
    26:30
    Následně se do sebe chtěli pouštět Palmieri s Palátem. Český forvard hitoval amerického hokejistu, a tak si následně něco vyříkávali.
     
    27:12
    Následuje další přerušení hry. Devils chtěli do útoku projít po pravé straně, kde je ale zastavil vyhozený puk mimo led. Vhazovat se bude před Bishopem.
     
    27:16
    Devils právě vstřelili branku!
    Po tomto vhazování padá vyrovnávací branka, která byla pohledná, ale hodně šťastná! John Moore nahodil puk před branku, kde trefil SERGEJE KALININA, od kterého se touš dostal do sítě! Asistence: John Moore, Stephen Gionta.
    27:16 Sergej KALININ - 1:1
     
    28:19
    Následně mohly padnout branky na obou stranách. Celky se dostali do dobrých pozic, ale v obou případech zasáhli brankáři.
     
    28:35
    Po neúspěšném protiútoku Patrika Eliáše se po pravé straně dostal do střelecké pozice Jonathan Drouin. Ten ale Kinkaida nepřekonal.
     
    29:25
    Postupující Nikita Kučerov po pravé straně byl zastaven pozorným Andy Greenem. Ten mu u mantinelu nastavil prdelku.
     
    30:21
    Jonathan Drouin najel do útoku a přihrál na modrou čáru. Matt Carle puk nahodil na branku, ale po následné teči skončil puk jen vedle branky.
     
    30:50
    Po nahození, které ukryl domácí brankář ve své moci, bude následovat komerční přestávka. Ta se odehrává poprvé za stavu 1:1.
     
    31:16
    Po vhazování tvrdě pálil jeden z hostů od modré čáry, ale ten při svém pokusu zlomil hokejku, a tak bylo po zajímavé akci.
     
    31:54
    Sergej Kalinin následně dostával puk na pravý kruh, ale jedinému střelci domácích se nepovedlo přihrávku zachytit.
     
    32:11
    Nahozený kotouč za branku Bishopa se nakonec odrazil od helmy domácího Henriquea přesně do lapačky hostujícího brankáře.
     
    32:38
    Tyler Johnson to z mezikruží zkoušel bekhendovým pokusem. Brankáře Kinkaida se mu ale tímto způsobem nepovedlo překonat.
     
    33:35
    Delší kombinace hostů v útočném pásmu byla zakončena střelou obránce Nestěrova z pravého kruhu. Puk ale branku neohrozil.
     
    34:15
    Střela Johna Moorea byla brankářem Bishopem vyražena před sebe. Jacob Josefson se následným bekhendovým pokusem neprosadil!
     
    34:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté přicházejí s klasickou formou pořekadla nedáš – dostaneš! Valtteri Filppula ujel s pukem po levé straně a v ideální moment jej dal na pravou stranu. Tam si najel CEDRIC PAQUETTE, kterému se k tyčce povedlo skórovat! Asistence: Valtteri Filppula, Matt Carle.
    34:45 Cedric PAQUETTE - 1:2
     
    35:51
    Čtyři minuty před koncem druhé třetina tak následuje komerční přestávka, po které se bude pokračovat za stavu 2:1 pro hosty.
     
    36:12
    Pokus o založení útok přihrávkou na Travise Zajaca nevyšel. Puk skončil za brankou a rozhodčí odpískal zakázané uvolnění.
     
    37:08
    David Schlemko projel s kotoučem až do útočné třetiny, kde následně nahrával spoluhráči. Ten jeho přihrávku ale nedokázal zachytit.
     
    38:02
    Vypadá to, že se první třetina spíše dohrává. Ani jede celek není směrem dopředu moc aktivní a vidíme hodně vyrovnaný souboj.
     
    38:28
    Následné vyhození z obranného pásma Devils skončilo na lavičce domácího celku. Následovat tak bude vhazování ve střední třetině.
     
    38:38
    Aktivní Jonathan Drouin se snaží chytit svojí šanci za pačesy. Jeho střela z pravého kruhu byla bránícím hráčem ztečována do ochranné sítě.
     
    39:22
    Travis Zajac se pokoušel projít po levé straně až před branku, Přes skvěle bránícího Jasona Garrisona se mu ovšem projít nepovedlo.
     
    39:36
    Po levé straně ujel jiný hráč Devils, a to Adam Henrique. Ani jeho střela ovšem neskončila v síti. Druhá třetina tak pomalu končí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé třetině jsme viděli aktivnější hokej. O něco lépe hrály oba celky, a tak jsme se moc nenudili. Devils vyrovnali v osmadvacáté minutě, kdy střelu Johna Moorea tečoval Sergej Kalinin. Hosté si své vedení ale do přestávky vzali zpět. Cedric Paquette zakončoval akci střelou do poloodkryté branky.

    Střely na branku: 14:17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Z otočky to zkoušel Jacob Josefson, který střílel z pravého kruhu. Jeho pokus po ledě ale nenadělal problémy.
     
    41:05
    Následně se po pravé straně prodral Kyle Palmieri, ale tomu se nakonec nepovedlo puk udržet na hokejce. Dnes to není jeho den.
     
    42:07
    Na Blandisiho si na pravé straně počkal střelec rozdílové branky, Cedric Paquette, který jej následným hitem uzemnil.
     
    43:02
    Snažení domácího celku pokračuje, ale i nadále je neúspěšné. Nahození puku od modré čáry branku Bishopa neohrozilo.
     
    43:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní návrat do sestavy! Vladislav Namestnikov si najel po pravé straně do útočné třetiny, kde touš přenechal JONATHANU DROUINOVI, kterému se střelou na zadní tyčku povedlo skórovat! Asistence: Vladislav Namestnikov.
    43:50 Jonathan DROUIN - 1:3
     
    44:30
    Devils jsou zatím v této třetině mrtví, co se směrem dopředu týče. Nesledujeme utkání v rychlém tempu a Tampa si jde pro třetí skalp v sezóně.
     
    45:40
    Je to spíše jen taková plácaná. Nahození hostujícího celku za branku skončilo jen na zakázaném uvolnění.
     
    46:22
    Hra je hodně pomalá a ani jeden celek se nežene do útočných výpadů. Vypadá to, že toto utkání je dávno rozhodnuté.
     
    47:17
    Po aktivitě hostujícího celku, které ovšem střelou zakončeno nebylo, vyvezl Sislo kotouč do středního pásma a následně jej nahodil za branku.
     
    48:14
    Do dobré šance se dostal domácí Henrique. Ten si středem ledové plochy najel do zakončení. Bekhendem se mu ale nepovedlo snížit!
     
    48:48
    Akce Devils. Zpoza branky se dostal kotouč na levý kruh, odkud se jednomu z hráčů nepovedlo trefit branku.
     
    49:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla parádní akce od Bobbyho Farnhama! Domácí bitkař dojel brankáře a vybojoval kotouč. Z pravé strany se do brankoviště nahnal SERGEJ KALININ, který přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Bobby Farnham, Stephen Gionta.
    49:26 Sergej KALININ - 2:3
     
    50:14
    Ožívají také domácí fanoušci, kteří poženou svůj celek za vyrovnáním aktuálního stavu. Domácí na to mají ještě deset minut.
     
    50:47
    Po vhazování nahazoval kotouč na branku bek Severson, ale jeho pokus branku ani neohrozil. Devils ale u kotouče zůstávají.
     
    51:58
    Po levé straně nebezpečně postupoval hostující Nikita Kučerov, kterému se ale jeo dělovkou nepovedlo trefit branku Kinkaida.
     
    52:19
    Ihned po buly se do šance dostal Stephen Gionta. Vzrůstem malý hokejista byl před brankou, odkud se mu bekhendem nepovedlo překonat Bishopa!
     
    53:14
    Nyní je to spíše taková vyčkávaná a nahazovaná. Vidíme kotouče létající za branky, ale všechno je bez nějakých pokusů.
     
    53:52
    Nyní byli ovšem nebezpeční Devils, kteří se pokoušeli nahodit puk na branku, ale ani jeden pokus Bena Bishipa nepřekonal.
     
    54:07
    Strhla se opět menší strkanice a opět tam byl domácí Blandisi, jenž dneska hodně provokuje. Namestnikov ses jej snažil uklidnit, ale vše zůstalo jen u držení.
     
    Dnešní utkání sleduje 15 536 diváků.
     
    54:53
    Blesky kombinují v obranném pásmu a směrem dopředu se moc neženou. Proč také jo, hosté mají kupu času.
     
    55:37
    Následně kombinovali domácí, kterým se ale nepovedlo udržet se v útočném pásmu. Puk nakonec skončil mimo útočnou třetinu.
     
    56:01
    Po pravé straně postupoval Bobby Farnham, kterému se ale nepovedlo udržet na bruslích, a tak spadl k zemi.
     
    56:40
    Následovaly šance Tampy. Ti stříleli dvakrát z pravého kruhu, ale ani jednou se střela nedostala ke Kinkaidovi.
     
    57:07
    Ben Bishop byl následně přinucen k zákroku po střele Johna Moore od modré čáry. Byla to spíše taková lehká střela.
     
    57:44
    Puk před branku dostal Mike SIslo, kterému se ale zblízkosti a na poslední chvíli nepovedlo překonat dobře postaveného brankáře!
     
    58:25
    Následně se před branku dostával po levé straně Ondřej Palát, ale tomu se nakonec nepovedlo projít až do zakončení.
     
    58:44
    Velký zákrok! Nikita Kučerov unikal sám na brankáře, kterého ale střelou po ledě nepřekonal! Kinkaid předvedl dobrý zákrok betonem.
     
    59:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Devils hráli bez brankáře, ale udělali několik chyb a zaplatili za to! Puku se ujal VALTTERI FILPPULA, kterému se nakonec přes bránící hráče povedlo trefit odkrytou branku! Asistence: Nikita Kučerov, Matt Carle.
    59:14 Valtteri FILPPULA - 2:4
     
    Konec zápasu.
     
    Tampa to nakonec zvládla a přidala tak další výhru! Ve třetí třetině zvyšoval vedení svého celku navrátilec Jonathan Drouin, který překonal Kinkaida střelou z pravého kruhu. Druhou brankou v utkání následně snižoval Sergej Kalinin, ale při hře bez brankáře se domácím nedařilo, a tak se do odkryté klece trefil Valtteri Filppula.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Sergej Kalinin (NJD) 2+0
    2. Jonathan Drouin (TBL) 1+0
    3. Stephen Gionta (NJD) 0+2
     
    Československá stopa v utkání
    Patrik Eliáš (NJD) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:53
    Vojtěch Mozík (NJD) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:51
    Andrej Šustr (TBL) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 19:09
    Ondřej Palát (NJD) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:48
     
    Z mé strany je to vše. Přeji krásné vstávání a příjemné zakončení tohoto týdne. (03:41:47)
    Jonathan Drouin se dokázal zaspat mezi střelce.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 28. Kalinin (Moore, Gionta), 50. Kalinin (Farnham, Gionta) – 6. Condra (Šustr, Boyle), 35. Paquette (Filppula, Carle), 44. Drouin (Namestnikov), 60. Filppula (Kučerov, Carle)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene, Larsson, Moore, Severson, Schlemko, Mozík – Henrique, Zajac, Palmieri – Eliáš, Josefson, Sislo – Boucher, Kalinin, Smith-Pelly – Blandisi, Gionta, Farnham.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Šustr, Garrison, Nestěrov, Carle, Coburn, Taormina – Kučerov, Johnson, Palát – Drouin, Namestnikov, Killorn – Brown, Filppula, Paquette – Blunden, Boyle, Condra.

    Rozhodčí: Joannette, Peel – Amell, Brisebois

    Diváci: 15 536
    bahis siteleri