Boston – Detroit 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:4 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:4 (po pr.)
Washington – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | New Jersey – Tampa 2:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:4 (kon.)
Ottawa – Florida 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (po pr.) | Chicago – St. Louis 1:2 (po pr.)
Dallas – Colorado 4:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Tampa Bay Lightning
Pátek 08.04.2016, 01:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Valtteri FILPPULA - 2:4
     
    59:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Devils hráli bez brankáře, ale udělali několik chyb a zaplatili za to! Puku se ujal VALTTERI FILPPULA, kterému se nakonec přes bránící hráče povedlo trefit odkrytou branku! Asistence: Nikita Kučerov, Matt Carle.
    49:26 Sergej KALININ - 2:3
     
    49:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla parádní akce od Bobbyho Farnhama! Domácí bitkař dojel brankáře a vybojoval kotouč. Z pravé strany se do brankoviště nahnal SERGEJ KALININ, který přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Bobby Farnham, Stephen Gionta.
    43:50 Jonathan DROUIN - 1:3
     
    43:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní návrat do sestavy! Vladislav Namestnikov si najel po pravé straně do útočné třetiny, kde touš přenechal JONATHANU DROUINOVI, kterému se střelou na zadní tyčku povedlo skórovat! Asistence: Vladislav Namestnikov.
    34:45 Cedric PAQUETTE - 1:2
     
    34:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté přicházejí s klasickou formou pořekadla nedáš – dostaneš! Valtteri Filppula ujel s pukem po levé straně a v ideální moment jej dal na pravou stranu. Tam si najel CEDRIC PAQUETTE, kterému se k tyčce povedlo skórovat! Asistence: Valtteri Filppula, Matt Carle.
    27:16 Sergej KALININ - 1:1
     
    27:16
    Devils právě vstřelili branku!
    Po tomto vhazování padá vyrovnávací branka, která byla pohledná, ale hodně šťastná! John Moore nahodil puk před branku, kde trefil SERGEJE KALININA, od kterého se touš dostal do sítě! Asistence: John Moore, Stephen Gionta.
    05:46 Erik CONDRA - 0:1
     
    05:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    Další akce ovšem první brankou končí! Andrej Šustr si najel mezi kruhy, odkud svou střelou trefil jen spojnici tyčky. V následném závaru se nejlépe zorientoval ERIK CONDRA, který poslal puk do branky! Asistence: Andrej Šustr, Brian Boyle.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 28. Kalinin (Moore, Gionta), 50. Kalinin (Farnham, Gionta) – 6. Condra (Šustr, Boyle), 35. Paquette (Filppula, Carle), 44. Drouin (Namestnikov), 60. Filppula (Kučerov, Carle)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene, Larsson, Moore, Severson, Schlemko, Mozík – Henrique, Zajac, Palmieri – Eliáš, Josefson, Sislo – Boucher, Kalinin, Smith-Pelly – Blandisi, Gionta, Farnham.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Šustr, Garrison, Nestěrov, Carle, Coburn, Taormina – Kučerov, Johnson, Palát – Drouin, Namestnikov, Killorn – Brown, Filppula, Paquette – Blunden, Boyle, Condra.

    Rozhodčí: Joannette, Peel – Amell, Brisebois

    Diváci: 15 536
    bahis siteleri