Boston – Detroit 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:4 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:4 (po pr.)
Washington – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | New Jersey – Tampa 2:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:4 (kon.)
Ottawa – Florida 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (po pr.) | Chicago – St. Louis 1:2 (po pr.)
Dallas – Colorado 4:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Colorado Avalanche
Pátek 08.04.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Shawn MATTHIAS - 4:2
     
    59:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, máme tu ještě v poslední minutě základní hrací doby změnu ve skóre ze strany Colorada, které dokázalo, že se rozhodně nechtělo jen tak odevzdat v závěru zápasu a přeci jen se ještě prosazuje. Všechny v hale a možná i tak trošku sebe dokázal překvapit Jarome Iginla, jenž propálil Kariho Lehtonena a zmírnil tak náskok domácích Dallas Stars. Puk ale před gólmanem Stars ještě tečoval autor gólu SHAWN MATTHIAS. Tak co, bude to pro dnešek s gólovým účtem vše? Asistence: John Mitchell, Tyson Barrie.
    56:54 Antoine ROUSSEL - 4:1
     
    56:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže tento risk se nakonec lavičce Colorado Avalanche moc nevyplatil, protože to trvalo jen několik vteřin a domácí mančaft celkem v pohodě trefuje odkryté zařízení hostujících Avalanche. S kotoučem na hokejce se do středního pásma s klidem dostal ANTOINE ROUSSEL, jenž u modré útočné čáry zamířil a poslal puk do sítě. Docela snadná práce pro něj a zdá se, že o vítězi je pomalu rozhodnuto. Asistence: Aleš Hemský, Radek Faksa.
    50:54 Francois BEAUCHEMIN - 3:1
     
    50:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se tedy Colorado dočkalo gólového zásahu, přestože tato branka už se nebude počítat jako přesilovkový gól, jelikož puk padl do sítě Kariho Lehtonena už v momentě, kdy byli Dallas Stars v plném počtu. To teď ale určitě hostující hráče nemrzí. Za střelce branky označen nakonec FRANCOIS BEAUCHEMIN, jenž tečoval kus černé pryže někde před brankou, když jeho spoluhráč nahazoval touš z dálky. Podaří se mančaftu z Denveru ještě něco udělat s výsledkem zhruba devět minut před koncem? Asistence: Gabriel Landeskog, John Mitchell.
    28:05 Jordie BENN - 3:0
     
    28:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je tu přeci jen další přesilovková branka pro Dallas Stars a Hvězdy střílí hodně důležitý zásah k tomu, aby mohly hrát v následujících minutách už poměrně v klidu. Na nic domácí nečekali a hned se snažili vyslat další dobré zakončení na branku. Nakonec na sebe vše vzal obránce texaského celku JORDIE BENN, který prostě nabral puk na hokejku, opřel se do kotouče a pořádnou peckou jej pověsil do sítě brankáře Colorada. Pohledné zakončení, už je to tedy o tři zásahy. Asistence: Aleš Hemský, Radek Faksa.
    23:43 Colton SCEVIOUR - 2:0
     
    23:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hráči Stars si do statistik připisují také využitou přesilovou hru, a to poměrně rychle, pokud budeme brát čas vyloučeného Erika Johnsona na trestné lavici. První dvě šance v přesilovce soupeře ještě stačil Calvin Pickard zlikvidovat, avšak na tu další už nestačil a Dallas uniká do vedení o dvě branky. Puk za brankovou čáru dostal COLTON SCEVIOUR, jenž byl ve správnou chvíli na správném místě a mohl oslavit vstřelený puk do sítě. Tohle je přesně to, co Avalanche samozřejmě nepotřebovali, teď je čekají nové starosti. Asistence: Patrick Sharp, John Klingberg.
    15:13 Jason DICKINSON - 1:0
     
    15:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hokejisté Dallas Stars se dočkali ještě v první třetině a je nutno dodat, že naprosto zaslouženě, jelikož od začátku zápasu mají na ledě převahu a také vysílají více střelecký pokusů na branku soupeře. Teď se ovšem prosazují malinko překvapivě, když Calvin Pickard vyjel za branku a tam malinko pochybil. To vedlo k poměrně snadnému zakončení pro střelce gólu JASONA DICKINSONA, jenž dává svůj první gól v National Hockey League a hala se raduje. Uvidíme, zda dokáže Colorado odpovědět, ale teď to pro hosty určitě nebude nic snadného. Asistence: Valerij Ničuškin.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 16. Dickinson (Ničuškin), 24. Sceviour (Sharp, Klingberg), 29. Jordie Benn (Hemský, Faksa), 57. Roussel (Hemský, Faksa) – 51. Beauchemin (Landeskog, Mitchell), 59. Matthias (Iginla, Mitchell)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Russell, Goligoski, Jordie Benn, Klingberg, Oduya, Johns – Jamie Benn, Eakin, Sharp – McKenzie, Dickinson, Ničuškin – Roussel, Faksa, Hemský – Moen, Fiddler, Sceviour
    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Zadorov, Johnson, Redmond, Holden, Barrie – Boedker, Duchene, Grigorenko – Matthias, Söderberg, Landeskog – Comeau, Mitchell, Iginla – Agozzino, Skille, McLeod

    Rozhodčí: St. Pierre, Kozari – Rody, Wheler

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri