CSKA Moskva – Magnitogorsk 1:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:2 (1:0, 0:1, 0:1) Stav série: 1:1
Metallurg Magnitogorsk
Sobota 09.04.2016, 16:00 • CSKA Universal Sports Hall • Play-off KHL • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne. Před námi je druhé finálové utkání Kontinentální hokejové ligy, v němž měří síly CSKA Moskva s Metallurgem Magnitogorsk. První duel vyzněl jednoznačně pro vítěze základní části z ruské metropole, který ovládl první partii jednoznačně v poměru 5:1.
     
    Hokejisté CSKA Moskva zatím železnou rukou vládnou letošnímu ročníku KHL. V play off Rudoarmějci prohráli ze čtrnácti zápasů pouze jediný, když prohráli první čtvrtfinálový zápas proti Torpedu Nižnij Novgorod. Celek z ruské metropole tak směřuje k vytouženému prvnímu zisku Gagarinova poháru.

    Posledním celkem, který může moskevský celek zastavit na cestě za prvenstvím v letošním ročníku, je vítěz Gagarinova poháru z roku 2014 Metallurg Magnitogorsk. Svěřenci trenéra Ilji Vorobjova sice v prvním finálovém utkání vyhráli první třetinu v poměru 1:0, v následných dvou periodách ale inkasovali pět branek a nakonec prohráli 1:5. Pokud chtějí hokejisté Magnitogorsku pomýšlet na úspěch v této sérii, musí na první nezdar rychle zapomenout.
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Kovář (MET)
    Tomáš Filippi (MET)
    V prvním zápase přispěl Alexander Radulov k výhře svého týmu dvěma body. Dovede známý bouřlivák CSKA ke Gagarinovu poháru?

     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Děnisov, Zajcev, Kiselejvič, Kutuzov, Panin, Sergejev, Pivcakin – Kugryšev, Radulov, Da Costa – Tělegin, Ljubimov, Petrov – Korotkov, Žarkov, Hjalmarsson – Andronov, Pihlström, Mamin, Světlakov.

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov, Antipin, Bereglazov, Lee, Těreščenko, Batyršin, Chabarov – Zaripov, Mozjakin, Kovář – Osala, Wolski, Kosov – Filippi, Sjomin, Potěchin – Železkov, Kaletnik, Timkin.

    Rozhodčí: Bělov, Odins – Sivov, Šeljanin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hráči obou mužstev již vjeli na ledovou plochu. Za malou chvíli zazní hymna Ruské federace a můžeme začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:36
    První formace CSKA vstoupila do utkání aktivním forčekinkem v útočném pásmu, nakonec se ke střele nedostala.
     
    01:18
    Na druhé straně zase operovala v útočném pásmu druhá pětice, ale ani se nedostala k přímému ohrožení brány.
     
    01:50
    Ofsajd CSKA. Vhazování ve středním pásmu. Na úvod zápasu jsou dost slyšet fanoušci Magnitogorsku, kterých si našlo cestu do ruské metropole pár stovek.
     
    02:30
    Utkání se ve svém úvodu nese v opatrném duchu.
     
    02:40
    Stereotyp prvních minut narušil Sergej Mozjakin, který vypálil od mantinelu, Sorokin poprvé zasahoval.
     
    02:59
    Birjukovovu střelu od modré čáry vyrazil Sorokin jen před sebe na dorážejícího Zaripova, který ale nedokázal přes ležícího brankáře CSKA zvednout kotouč. Poté Radulov dohrál v souboji hlavních hvězd na ledě Mozjakina a vznikla menší potyčka. Rozhodčí nevylučovali.
     
    03:50
    Po zajímavých akcích před Sorokinovou bránou se hraje opět opatrný hokej.
     
    04:47
    Při rychlém protiútoku se odhodlal ke střele Ljubimov, ale jeho projektil nemířil na bránu.
     
    05:32
    První formace Magnitogorsku i díky důrazu a výborné práci Jana Kováře za bránou chvíli okupovala útočné pásmo, nakonec se ale ke střele nedostala.
     
    05:50
    Oskar Osala poslal k ledu čistým a ukázkovým hitem Alexandera Radulova. Tato dvojice si má v této sérii evidentně, co říci.
     
    06:04
    První zákrok Košečkina, který nastavil beton proti střele Pihlströma od mantinelu.
     
    07:20
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale přes dobře organizovanou obranu CSKA se nedokážou dostat ke střele.
     
    08:05
    Radulov vjel do útočného pásma, ale bránící Těreščenko nepustil superhvězdu CSKA do zakončení. Následně se pokusil ruský bouřlivák nahrát pod sebe na Ljubimova, ale i tento záměr bránící hráči Metallurgu prohlédli.
     
    08:27
    Mozjakin se procpal od mantinelu až před Sorokina, jehož z bezprostřední blízkosti nepřekonal.
     
    08:50
    Zdá se, že "šachům" odzvonilo. Hokejisté CSKA se dostali do rychlého protiútoku, Tělegin našel zadovkou najíždějícího Zajceva, kterému ale zakončení nevyšlo úplně podle představ.
     
    09:20
    Rychlé přečíslení Metallurgu tři na dva zakončoval z mezikruží Chabarov, kotouč z jeho hole ovšem ke smůle hostujícího celku zaplachtil mimo bránu.
     
    10:36
    Sjominovi vůbec nevyšla přihrávka na Fillippiho, načež se dostal ke kotouči Tělegin. Ten živelně najel do útočného pásma, kde byl ale odstaven od puku právě od vracejícího se Sjomina, jenž tak napravil svou předchozí chybu.
     
    11:21
    Tak za tohle Bereglazova trenér Ilja Vorobjov určitě nepochválí. Obránce Magnitogorsku chtěl jet střídat a rutinně nahodit od červené čáry kotouč do útočné třetiny. Jenomže puk poslal zpoza červené čáry, po čemž rozhodčí odpískal zakázané uvolnění.
     
    11:42
    Práce pro Košečkina po střele Mamima zpoza levého kruhu. Následně vznikla menší potyčka mezi Bereglazovem a Andronovem, kterou rozhodčí rychle uhasili.
     
    11:46
    A uvidíme první přesilovou hru. Jevgenij Birjukov po prohraném vhazování sekl do hole Alexandra Radulova, za což od rozhodčího obdržel dvouminutový trest. Šance pro CSKA otevřít skóre utkání.
     
    12:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hokejisté CSKA mají výborné přesilové hry, což bleskurychle potvrdili. Radulov našel přesným pasem na levém kruhu nikým nekrytého NIKITU ZAJCEVA, který poslal kotouč neomylně do pravého horního růžku brány. Asistence: Alexander Radulov, Denis Děnisov.
    12:03 Nikita ZAJCEV - 1:0
     
    12:03
    A pozor, hokejisté CSKA budou hrát přesilovou hru i po vstřelené brance. Střídačka Magnitogorsku obdržela dvouminutový trest za nesportovní chování, které si odpyká Alexander Sjomin.
     
    12:29
    Před Košečkinem to opravdu "hořelo". Nejprve Da Costa pálil nebezpečně z levého kruhu, Košečkin vytáhl vynikající zákrok, při němž vyrazil puk před sebe na Radulova, jenž nedokázal dorazit. Zanedlouho poté spálil ruský forvard další velkou šanci.
     
    13:27
    Domácí nadále svírají soupeře pod drtivým tlakem. Ljubimov si zblízka na Košečkina nepřišel.
     
    13:43
    Až teď se povedlo hostům poslat kotouč pryč z obranného pásma.
     
    13:57
    Na závěr přesilovky další obrovská šance CSKA, Kugryšev poslal kotouč z mezikruží těsně mimo bránu.
     
    14:03
    Hokejisté Magnitogorsku hrají po čtyřech minutách v plném počtu a mohou být rádi, že neinkasovali dvě branky.
     
    15:00
    Po delší době se hrálo v útočném pásmu Metallurgu. Lee po vyhraném buly pálil od modré čáry, ale jeho projektil přes hradbu těl k Sorokinovi nedoplachtil.
     
    16:01
    Fillippi se dokázal dostat přes bránícího Ljubimova, následně se mu ale nepovedlo přihrát před bránu.
     
    16:45
    V ponechané výhodě si hráči Metallurgu vytvořili tlak a Leeho střelu od modré vyrazil Sorokin jen před sebe do skrumáže. Z ní ovšem nedokázal nikdo z hráčů hostujícího celku udeřit. Poté vznikla hromadná potyčka.
     
    16:45
    Na trestnou lavici putuje na dvě minuty za hákování Kirill Petrov, který si háčkem pomohl v souboji s Viktorem Antipinem. Hokejisté CSKA svou první přesilovou hru využili, co Metallurg?
     
    17:07
    Vorobjov poslal na přesilovku to nejlepší, co v kádru má. Z pozice falešného obránce pálil od modré čáry Mozjakin, ale kotouč poslal jen do bránícího Andronova, jemuž puk zapadl někam do výstroje, načež byla přerušena hra.
     
    17:20
    Lee měl před sebou dost volného prostoru, a tak se snažil poslat střílenou přihrávku před bránu. Tento záměr mu ale nevyšel a hosté přišli o pásmo.
     
    17:45
    Znovu se bránící čtveřici CSKA povedlo poslat puk do středního pásma.
     
    18:17
    Zaripov hledal před bránou Kováře, jenž mohl poslat puk do odkryté klece, ale český forvard nedokázal zasáhnout puk.
     
    18:44
    Petrov se vrací ne ledovou plochu a hokejisté CSKA své první oslabení zvládli. Sorokin nemusel ani jednou zasahovat.
     
    19:00
    Začala se poslední minuta první části.
     
    19:55
    Da Costa našel zpoza brány do levého kruhu najíždějícího Děnisova, který těsně minul bránu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvod zápasu se nesl v opatrném duchu. Stereotyp narušil až trest Jevgenije Birjukova ve dvanácté minutě, po němž hokejisté CSKA získali možnost přesilové hry a tu velmi rychle využili. Ve 13. minutě otevřel skóre utkání po Radulovově přihrávce Nikita Zajcev. To hokejisté Magnitogorsku svou první početní převahu ke konci třetiny využít nedokázali, a tak do kabin odcházejí s jednobrankovým mankem. Druhá třetina této zajímavé bitvy plné emocí, při níž se už třeba do sebe pustili Radulov se Zaripovem, začne zhruba v 16:54.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    První formace CSKA znovu vstoupila do třetiny hodně aktivně, Děnisov to zkoušel od modré čáry, jeho projektil nemířil na bránu.
     
    21:24
    V útočném pásmu chvíli operovala druhá formace Metallurgu, ale k ohrožení Sorokina se nedostala.
     
    22:29
    Čtvrtá formace Magnitogorsku si vytvořila krátký, ale poměrně intenzivní tlak, Platonov pálil zblízka, ale na připraveného Sorokina si nepřišel.
     
    23:10
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav utkání! A to díky výborné práci první formace. DANIS ZARIPOV nahrál v jízdě kotouč Sergeji Mozjakinovi, který zajel za bránu a odtud vyslal přihrávku před svatyni Sorokina, kde číhal právě Zaripov, jenž poslal kotouč za záda mladého brankáře CSKA. Asistence: Sergej Mozjakin.
    23:10 Danis ZARIPOV - 1:1
     
    24:50
    Domácí se snaží zareagovat na vyrovnávací branku zvýšenou aktivitu.
     
    25:16
    Nyní jim padne vhod vhazování před Vasilijem Košečkinem, k němuž dojde po zakázaném uvolnění Magnitogorsku.
     
    25:50
    Da Costa se dostal do samostatného úniku, jenomže zakončení mu neumožnil vracející se Birjukov, jenž natáhl svou hokejku a odzbrojil francouzského útočníka od kotouč.
     
    26:04
    Hokejisté CSKA nabrali na obrátkách po Da Costově průniku a následně si vykoledovali faul. Danis Zaripov sekl do hole pronikajícího Ljubimova, za což obdržel dvouminutový trest. Přesilovka pro domácí a víme, jak jsou v ní Kvartalnovovi svěřenci nebezpeční.
     
    26:32
    V této přesilové hře se zatím domácím nedaří udržet na delší dobu v útočném pásmu.
     
    26:56
    Když už se zdálo, že se Rudoarmějcům přece jen podaří semknout soupeře pod tlak, nedokázal Kiselevič na modré čáře zpracovat prudkou přihrávku a domácí přišli o pásmo.
     
    27:21
    Jako první v této početní převaze vyzkoušel Košečkinovo umění Da Costa, jenž vypálil z levého kruhu, brankář Magnitogorsku ukryl puk v lapačce.
     
    27:44
    Zajcev pálil přes hradbu těl, Košečkin patrně nic neviděl, přesto dokázal vyrazit puk mimo bránu.
     
    28:00
    Rudoarmějci pomalu utahují smyčku.
     
    28:04
    Zaripov se vrátil na ledovou plochu a hosté hrají v plném počtu.
     
    28:50
    Kovář našel přesným pasem na pravém kruhu volného Zaripova, který chtěl nahrávat před bránu volnému Mozjakinovi, jenomže do přihrávky ruského forvarda vložil hůl jeden z bránících hráčů CSKA.
     
    30:08
    Oskar Osala předvedl, že je nejen dobrý k tvrzení muziky, ale že umí hrát technicky, nyní by se individuálně proháčkoval až před Košečkina, kdyby jej v poslední chvíli nefauloval Kirill Petrov. Dvě minuty za hákování pro hráče CSKA a druhá přesilovka pro Metallurg.
     
    30:13
    První přesilovkovou akci zakončoval Fillippi, Sorokin zakročil.
     
    30:20
    Sjomin si najel na pravý kruh a odtud prudce vypálil. Projektil z jeho hole zamířil nad bránu.
     
    30:58
    Domácím se povedlo vyhodit puk přes všechny čáry a hosté musí zakládat novou akci zpoza vlastní brány.
     
    31:36
    Žarkov vystihl kombinaci první přesilovkové formace Metallurgu a vyvezl kotouč až za Košečkinovu bránu.
     
    32:08
    Petrov se vrací na ledovou plochu, uplynulá přesilová hra se hostům vůbec, ale vůbec nepovedla.
     
    32:32
    Následně se hosté navíc dopustili zakázaného uvolnění a hra se přesune před Košečkina.
     
    32:52
    Po střele od modré čáry, kterou Košečkin vyrazil před sebe, dorážel hodně nebezpečně Petrov, brankář Magnitogorsku ovšem dokázal jeho pokus eliminovat.
     
    33:38
    První formace s CSKA v čele s Radulovem dobře forčekovala a svou aktivitou si vykoledovala zakázané uvolnění.
     
    33:43
    Po buly se vydal střemhlav do útočného pásma Kosov, ale nakonec se hokejisté Magnitogorsku dopustili při přechodu modré čáry ofsajdu.
     
    34:08
    Kosovova střela od modré čáry byla sražena na ochrannou síť.
     
    35:05
    Hosté jsou v těchto pasážích hry aktivnějším celkem, Lee vypálil od modré čáry a Sorokin nastavil beton.
     
    35:21
    Lee vyslal předlouhým pasem do útoku Mozjakina, jehož křižoval Pivcakin, kapitán Magnitogorsku předvedl zasekávačku a vypálil na Sorokina, jenž zakročil.
     
    36:11
    Hodně emocí vzbudil zákrok Jana Kováře, který ostře dohrál jednoho z hráčů CSKA. Rozhodčí českého útočníka nevyloučili.
     
    36:40
    Andronov se projel do útočného pásma a po přejezdu modré čáry vypálil, jeho projektil byl nepřesný.
     
    37:20
    Andronovův výpad byl ale spíše ojedinělým obrázkem posledních minut. V této pasáži hry jsou aktivnější hosté, kteří už zcela srovnali hru.
     
    37:54
    Platonov vypálil bekhendem z pravého kruhu a jeho nepříliš čitelná střela udělala Sorokinovi pořádné problémy. Brankář CSKA vyrazil puk před sebe a čelil nebezpečné dorážce Fillippiho, kterou nakonec dokázal eliminovat.
     
    39:00
    Začala se poslední minuta prostřední části.
     
    39:01
    Rodící se útočnou akci CSKA zastavil rozhodčí kvůli ofsajdu Rudoarmějců.
     
    39:23
    Hosté si zpříjemní závěr druhé třetiny přesilovou hrou. Sergej Andronov najel do Vasilije Košečkina, za což obdržel od rozhodčího dvouminutový trest za nedovolené bránění. Šance pro Metallurg promítnout své zlepšení i do skóre.
     
    39:33
    Domácím se povedlo hned na úvod oslabení osvobodit.
     
    39:46
    A znovu Rudoarmějci poslali kotouč až na Košečkina.
     
    39:55
    Těsně před druhou sirénou mohl naklonit misku vah na stranu Magnitogorsku Jan Kovář, který ale trefil tyč brány CSKA!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé třetině převzali otěže utkání hokejisté Magnitogorsku. Ve 24. minutě srovnal po Mozjakinově přihrávce Danis Zaripov a hosté byli od té chvíle nebezpečnějším celkem. Žádnou ze svých dalších šancí ale využít nedokázali, pět vteřin před druhou sirénou zachránila CSKA po Kovářově střele branková konstrukce. Třetí třetina tak slibuje zajímavá drama, začne zhruba v 17:42.
     
    Střely na branku ve druhé třetině: 6 – 11
    Střely na branku po druhé třetině: 17 – 17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Hosté na úvod třetí třetiny dohrávají přesilovou hru.
     
    40:40
    Zatím se Metallurgu nedaří dostat na dostřel Sorokina.
     
    41:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru sice hosté nevyužili, těsně po jejím skončení se však prosadili po kuriózní trefě a otáčejí stav utkání! ALEXEJ BEREGLAZOV napřáhl na modré a nahodil puk na Sorokinovu branku, přičemž vlastního brankáře velmi nešikovně překonal Grigorij Panin, který tečoval puk rukavicí, čímž naprosto změnil trajektorii kotouče. Metallurg poprvé v této sérii vede!
    41:30 Alexej BEREGLAZOV - 1:2
     
    43:52
    Zakázané uvolnění Magnitogorsku. Hosté se dostali po vstřelené brance pod tlak domácího celku.
     
    44:10
    Domácí si vytvořili tlak, první formace CSKA operovala v útočném pásmu, než Radulov po jednom ze soubojů s Těreščenkem nespadl na led. Rozhodčí ovšem faul v zákroku obránce Magnitogorsku neviděl a nevylučoval hráče hostujícího celku.
     
    44:53
    Po jednom ze soubojů kotouč zaplachtil na střídačku, přičemž zasáhl Andreje Světlakova do tváře.
     
    46:10
    Opaření domácí se snaží navýšit útočnou aktivitu, ale zatím se jim vůbec to příliš nedaří a Košečkin nemá moc práce.
     
    46:59
    Fillippi nahodil puk bekhendem na Sorokina a asi ani sám netušil, kolik problémů jeho skákavý kotouč mladému brankáři CSKA udělá. Sorokin jej nedokázal zkrotit a Fillippi se dostal k puku podruhé, přičemž přihrával před bránu. Tam ovšem nestál nikdo, kdo by jeho pobídku zužitkoval. Trenér Kvartalnov reagoval dost rozčíleně na Sorokinův nejistý počin.
     
    47:40
    Domácím se stále nedaří dostávat se před Košečkina, ani fanoušci v těchto chvílích příliš nepodporují svůj tým a slyšet je tak převážně hlouček příznivců Magnitogorsku.
     
    48:32
    Wolski se snažil na pravém křídle protáhnout před Košečkina, Panin však kanadského útočníka s polskými kořeny do zakončení nepustil.
     
    48:50
    Ofsajd Magnitogorsku, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    49:29
    Kutuzov dostal v útočném pásmu prostor, a tak nabruslil až do levého kruhu a odtud vypálil. Jeho projektil byl ale nepřesný.
     
    49:52
    Zajcevovo nahození od modré bylo před Košečkinem tečováno, ale puk následně zaplachtil mimo bránu.
     
    50:10
    Domácím se v posledních chvílích daří vytvářet si tlak.
     
    50:28
    Petrov se dokázal od mantinelu protáhnout až před Košečkina a vytvořit pořádný zmatek před bránou. Brankář Magnitogorsku ve spolupráci s Birjukovem a Kaletnikem nakonec udržel puk před brankovou čárou. Tohle ale bylo memento pro Metallurg.
     
    51:06
    Znovu aktivní Petrov, který se teď projel skoro přes celé hřiště, objel bránu a snažil se nahodit do "ohně", obrana Magnitogorsku si tento prostor pohlídala.
     
    51:36
    Zakázané uvolnění Magnitogorsku. Domácí pomalu ale jistě utahují smyčku a ještě nás zřejmě čeká hodně dramatický konec duelu.
     
    51:39
    Radulov zkusil štěstí střelou bezprostředně po buly, jenomže Košečkin byl připraven a zakročil.
     
    51:56
    Další zakázané uvolnění Magnitogorsku.
     
    52:08
    Po souboji Andronova s Osalou vylétl kotouč do hlediště. Hra je teď hodně rozkouskovaná, což vyhovuje hráčům Magnitogorsku.
     
    52:23
    Po delší době práce pro Sorokina, který musel zasahovat proti střele Sjomina od modré čáry.
     
    52:39
    Nejaktivnější hráč posledních minut Petrov se ocitl v obrovské šanci před Košečkinem, jehož ovšem nepřekonal. Důležitý zákrok brankáře Metallurgu.
     
    53:56
    Kotouč byl znovu vystřelen do hlediště, další přerušení.
     
    54:00
    A znovu, tentokrát po střele Mamina od modré čáry.
     
    54:30
    Vyložená šance CSKA gólem nekončí! Hjalmarsson dostal přihrávku před bránu, ale s nabídnutou šancí nenaložil úplně ideálně. Místo zakončení, na které měl spoustu času, volil přihrávku na najíždějícího Ljubimova, jenž byl v obležení hráčů Magnitogorsku, a tak nedokázal vystřelit.
     
    55:12
    Zakázané uvolnění hostujícího celku.
     
    55:29
    V další tutovce se ocitl Tělegin, který byl nikým nehlídaný v mezikruží, ale svým projektilem pouze trefil připraveného Košečkina.
     
    56:20
    Hráčům CSKA se zběsile krátí čas na srovnání.
     
    57:00
    Kovář na pravém kruhu našel volného Zaripova, který razantně vypálil z první, ovšem kotouč z jeho hole zamířil mimo bránu.
     
    57:30
    Dvě a půl minuty zbývá do konce a domácí se usadili v útočném pásmu.
     
    57:47
    Radulov vyslal z pravého kruhu nepříliš razantní střelu po ledě, která zaplachtila mimo bránu.
     
    58:00
    Začaly se poslední dvě minuty třetí třetiny. Kotouč mají na svých holích hráči Metallurgu.
     
    58:36
    Lee poslal po mantinelu kotouč na Sjomina, který nabruslil za modrou čáru a vypálil, Sorokin eliminoval pokus betonem.
     
    58:50
    Domácí jsou usazení v útočném pásmu a Sorokin míří na střídačku.
     
    59:07
    V power play vytáhl ukázkový semafor Vasilij Košečkin proti razantní střele Da Costy od modré čáry. Pěkný hokejový moment. V každém případě, hráče Metallurgu teď čeká pořádně dusno.
     
    59:07
    Logický krok. Trenér CSKA Dmitrij Kvartalnov si vzal oddechový čas.
     
    59:13
    Hosté vyhráli buly a Lee poslal puk po mantinelu do středního pásma.
     
    59:40
    Domácí se vrátili do útočného pásma.
     
    59:41
    Da Costa pálil z mezikruží těsně mimo bránu.
     
    59:51
    Jeden z hráčů Magnitogorsku poslal kotouč těsně mimo prázdnou bránu. Zakázané uvolnění a ještě šance pro domácí celek.
     
    59:53
    Hosté buly vyhráli a směřují za cenným vítězstvím!
     
    Konec zápasu.
     
    Hokejisté Magnitogorsku dokázali ve třetí třetině po vlastním gólu Grigorije Panina otočit stav utkání a i díky výbornému Košečkinovi nakonec dokráčet k výhře. Kdo po prvním duelu čekal jednoznačnou sérii ve prospěch CSKA Moskva, bude překvapen. Hokejisté Magnitogorsku uštědřili Rudoarmějcům teprve druhou porážku v probíhajícím play off a srovnávají stav finálové série na 1:1. V následujícím průběhu série se tedy ještě je na co těšit.
     
    Ještě je třeba doplnit skutečnost, že v čase 59:09 byl zřejmě za nesportovní chování vyloučen formou osobního trestu do konce utkání obránce CSKA Moskva Bogdan Kiselevič.
     
    Československá stopa v utkání:

    Jan Kovář (MET) – 0b, 0s, 6 hitů, čas na ledě: 20:01
    Tomáš Fillippi (MET) – 0b, 4s, čas na ledě: 13:10
     
    Série se nyní stěhuje k Uralu, do Magnitogorsku. Třetí zápas je na programu v pondělí v 16 hodin. My Vám jej samozřejmě přineseme formou podrobného online přenosu. Dnes je to od nás z KHL vše. Díky za pozornost a přeji příjemný zbytek víkendu. (18:25:25)

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 13. Zajcev (Radulov, Děnisov) – 24. Zaripov (Mozjakin), 42. Bereglazov


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Děnisov (C), Zajcev, Kiselevič, Kutuzov, Panin, Sergejev, Pivcakin – Kugryšev, Radulov, Da Costa – Tělegin, Ljubimov, Petrov – Korotkov, Žarkov, Hjalmarsson – Andronov, Pihlström, Mamin, Světlakov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov, Antipin, Bereglazov, Lee, Těreščenko, Batyršin, Chabarov – Zaripov, Mozjakin (C), Kovář – Osala, Wolski, Kosov – Filippi, Sjomin, Potěchin – Železkov, Kaletnik, Timkin.

    Rozhodčí: Bělov, Odins – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 5600 (vyprodáno)
    CSKA Moskva 3 4 Magnitogorsk
    #1 Čtvrtek 07.04.2016 • 18:30
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 5:1
    #2 Sobota 09.04.2016 • 16:00
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 1:2
    #3 Pondělí 11.04.2016 • 16:00
    Magnitogorsk - CSKA Moskva 2:3 po prodl.
    #4 Středa 13.04.2016 • 16:00
    Magnitogorsk - CSKA Moskva 1:0
    #5 Pátek 15.04.2016 • 18:30
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 1:2 po prodl.
    #6 Neděle 17.04.2016 • 13:30
    Magnitogorsk - CSKA Moskva 2:3 po prodl.
    #7 Úterý 19.04.2016 • 18:30
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 1:3
    bahis siteleri