CSKA Moskva – Magnitogorsk 1:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:2 (1:0, 0:1, 0:1) Stav série: 1:1
Metallurg Magnitogorsk
Sobota 09.04.2016, 16:00 • CSKA Universal Sports Hall • Play-off KHL • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Jeden z hráčů Magnitogorsku poslal kotouč těsně mimo prázdnou bránu. Zakázané uvolnění a ještě šance pro domácí celek.
     
    59:07
    Logický krok. Trenér CSKA Dmitrij Kvartalnov si vzal oddechový čas.
     
    59:07
    V power play vytáhl ukázkový semafor Vasilij Košečkin proti razantní střele Da Costy od modré čáry. Pěkný hokejový moment. V každém případě, hráče Metallurgu teď čeká pořádně dusno.
     
    58:50
    Domácí jsou usazení v útočném pásmu a Sorokin míří na střídačku.
     
    55:29
    V další tutovce se ocitl Tělegin, který byl nikým nehlídaný v mezikruží, ale svým projektilem pouze trefil připraveného Košečkina.
     
    54:30
    Vyložená šance CSKA gólem nekončí! Hjalmarsson dostal přihrávku před bránu, ale s nabídnutou šancí nenaložil úplně ideálně. Místo zakončení, na které měl spoustu času, volil přihrávku na najíždějícího Ljubimova, jenž byl v obležení hráčů Magnitogorsku, a tak nedokázal vystřelit.
     
    52:39
    Nejaktivnější hráč posledních minut Petrov se ocitl v obrovské šanci před Košečkinem, jehož ovšem nepřekonal. Důležitý zákrok brankáře Metallurgu.
     
    50:28
    Petrov se dokázal od mantinelu protáhnout až před Košečkina a vytvořit pořádný zmatek před bránou. Brankář Magnitogorsku ve spolupráci s Birjukovem a Kaletnikem nakonec udržel puk před brankovou čárou. Tohle ale bylo memento pro Metallurg.
    41:30 Alexej BEREGLAZOV - 1:2
     
    41:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru sice hosté nevyužili, těsně po jejím skončení se však prosadili po kuriózní trefě a otáčejí stav utkání! ALEXEJ BEREGLAZOV napřáhl na modré a nahodil puk na Sorokinovu branku, přičemž vlastního brankáře velmi nešikovně překonal Grigorij Panin, který tečoval puk rukavicí, čímž naprosto změnil trajektorii kotouče. Metallurg poprvé v této sérii vede!
     
    39:55
    Těsně před druhou sirénou mohl naklonit misku vah na stranu Magnitogorsku Jan Kovář, který ale trefil tyč brány CSKA!
     
    39:23
    Hosté si zpříjemní závěr druhé třetiny přesilovou hrou. Sergej Andronov najel do Vasilije Košečkina, za což obdržel od rozhodčího dvouminutový trest za nedovolené bránění. Šance pro Metallurg promítnout své zlepšení i do skóre.
     
    37:54
    Platonov vypálil bekhendem z pravého kruhu a jeho nepříliš čitelná střela udělala Sorokinovi pořádné problémy. Brankář CSKA vyrazil puk před sebe a čelil nebezpečné dorážce Fillippiho, kterou nakonec dokázal eliminovat.
     
    35:21
    Lee vyslal předlouhým pasem do útoku Mozjakina, jehož křižoval Pivcakin, kapitán Magnitogorsku předvedl zasekávačku a vypálil na Sorokina, jenž zakročil.
     
    32:52
    Po střele od modré čáry, kterou Košečkin vyrazil před sebe, dorážel hodně nebezpečně Petrov, brankář Magnitogorsku ovšem dokázal jeho pokus eliminovat.
     
    30:08
    Oskar Osala předvedl, že je nejen dobrý k tvrzení muziky, ale že umí hrát technicky, nyní by se individuálně proháčkoval až před Košečkina, kdyby jej v poslední chvíli nefauloval Kirill Petrov. Dvě minuty za hákování pro hráče CSKA a druhá přesilovka pro Metallurg.
     
    27:44
    Zajcev pálil přes hradbu těl, Košečkin patrně nic neviděl, přesto dokázal vyrazit puk mimo bránu.
     
    26:04
    Hokejisté CSKA nabrali na obrátkách po Da Costově průniku a následně si vykoledovali faul. Danis Zaripov sekl do hole pronikajícího Ljubimova, za což obdržel dvouminutový trest. Přesilovka pro domácí a víme, jak jsou v ní Kvartalnovovi svěřenci nebezpeční.
     
    25:50
    Da Costa se dostal do samostatného úniku, jenomže zakončení mu neumožnil vracející se Birjukov, jenž natáhl svou hokejku a odzbrojil francouzského útočníka od kotouč.
    23:10 Danis ZARIPOV - 1:1
     
    23:10
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav utkání! A to díky výborné práci první formace. DANIS ZARIPOV nahrál v jízdě kotouč Sergeji Mozjakinovi, který zajel za bránu a odtud vyslal přihrávku před svatyni Sorokina, kde číhal právě Zaripov, jenž poslal kotouč za záda mladého brankáře CSKA. Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    16:45
    Na trestnou lavici putuje na dvě minuty za hákování Kirill Petrov, který si háčkem pomohl v souboji s Viktorem Antipinem. Hokejisté CSKA svou první přesilovou hru využili, co Metallurg?
     
    16:45
    V ponechané výhodě si hráči Metallurgu vytvořili tlak a Leeho střelu od modré vyrazil Sorokin jen před sebe do skrumáže. Z ní ovšem nedokázal nikdo z hráčů hostujícího celku udeřit. Poté vznikla hromadná potyčka.
     
    13:57
    Na závěr přesilovky další obrovská šance CSKA, Kugryšev poslal kotouč z mezikruží těsně mimo bránu.
     
    12:29
    Před Košečkinem to opravdu "hořelo". Nejprve Da Costa pálil nebezpečně z levého kruhu, Košečkin vytáhl vynikající zákrok, při němž vyrazil puk před sebe na Radulova, jenž nedokázal dorazit. Zanedlouho poté spálil ruský forvard další velkou šanci.
     
    12:03
    A pozor, hokejisté CSKA budou hrát přesilovou hru i po vstřelené brance. Střídačka Magnitogorsku obdržela dvouminutový trest za nesportovní chování, které si odpyká Alexander Sjomin.
    12:03 Nikita ZAJCEV - 1:0
     
    12:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hokejisté CSKA mají výborné přesilové hry, což bleskurychle potvrdili. Radulov našel přesným pasem na levém kruhu nikým nekrytého NIKITU ZAJCEVA, který poslal kotouč neomylně do pravého horního růžku brány. Asistence: Alexander Radulov, Denis Děnisov.
     
    11:46
    A uvidíme první přesilovou hru. Jevgenij Birjukov po prohraném vhazování sekl do hole Alexandra Radulova, za což od rozhodčího obdržel dvouminutový trest. Šance pro CSKA otevřít skóre utkání.
     
    08:27
    Mozjakin se procpal od mantinelu až před Sorokina, jehož z bezprostřední blízkosti nepřekonal.
     
    02:59
    Birjukovovu střelu od modré čáry vyrazil Sorokin jen před sebe na dorážejícího Zaripova, který ale nedokázal přes ležícího brankáře CSKA zvednout kotouč. Poté Radulov dohrál v souboji hlavních hvězd na ledě Mozjakina a vznikla menší potyčka. Rozhodčí nevylučovali.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 13. Zajcev (Radulov, Děnisov) – 24. Zaripov (Mozjakin), 42. Bereglazov


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Děnisov (C), Zajcev, Kiselevič, Kutuzov, Panin, Sergejev, Pivcakin – Kugryšev, Radulov, Da Costa – Tělegin, Ljubimov, Petrov – Korotkov, Žarkov, Hjalmarsson – Andronov, Pihlström, Mamin, Světlakov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov, Antipin, Bereglazov, Lee, Těreščenko, Batyršin, Chabarov – Zaripov, Mozjakin (C), Kovář – Osala, Wolski, Kosov – Filippi, Sjomin, Potěchin – Železkov, Kaletnik, Timkin.

    Rozhodčí: Bělov, Odins – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 5600 (vyprodáno)
    CSKA Moskva 3 4 Magnitogorsk
    #1 Čtvrtek 07.04.2016 • 18:30
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 5:1
    #2 Sobota 09.04.2016 • 16:00
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 1:2
    #3 Pondělí 11.04.2016 • 16:00
    Magnitogorsk - CSKA Moskva 2:3 po prodl.
    #4 Středa 13.04.2016 • 16:00
    Magnitogorsk - CSKA Moskva 1:0
    #5 Pátek 15.04.2016 • 18:30
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 1:2 po prodl.
    #6 Neděle 17.04.2016 • 13:30
    Magnitogorsk - CSKA Moskva 2:3 po prodl.
    #7 Úterý 19.04.2016 • 18:30
    CSKA Moskva - Magnitogorsk 1:3
    bahis siteleri