Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 5:1 (kon.) | Columbus – Chicago 5:4 (po pr.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
Montreal – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (po pr.) | St. Louis – Washington 1:5 (kon.)
Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:3 (3:2 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.)
San Jose – Arizona 1:0 (kon.)
konec
New Jersey Devils
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 10.04.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Patrik ELIÁŠ - 5:1
     
    59:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Wow, tak tohle je paráda! Zatímco domácí fanoušci už tleskali a loučili se sezonou, tak se před malou chvílí vyvolávaný PATRIK ELIÁŠ dočkal gólu! Zůstal zcela nepokrytý před brankou po parádní práci Palmieriho a prostřelil Garreta Sparkse, Prudential Center bouří! Asistence: Kyle Palmieri.
    57:04 Kyle PALMIERI - 4:1
     
    57:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen se KYLE PALMIERI své třicáté branky v sezoně dočkal! Toronto zkusilo hru bez brankáře, ale okamžitě inkasuje. Patrik Eliáš mu již v obranném pásmu přenechal puk a útočník s číslem 21 na zádech ho z toho středního dopravil do prázdné klece, je to 4:1! Asistence: Patrik Eliáš a Pavel Zacha.
    30:42 Adam HENRIQUE - 3:1
     
    30:42
    Devils právě vstřelili branku!
    A domácí celek už vede o dva góly, ADAM HENRIQUE dává svůj třicátý gól v sezoně a druhý v tomto zápase! Finský útočník Tuomo Ruutu se před bránou sice neprosadil, ale puk se posléze okamžitě dostal právě k Henriqueovi, který prostřelil Garreta Sparkse! Ruutu se navíc konečně dočkal prvního bodu v sezoně. Asistence: Tuomo Ruutu a John Moore.
    20:59 Adam HENRIQUE - 2:1
     
    20:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové ale zůstali v útočném tlaku a dostávají se po zásluze do vedení! Adam Larsson vystřelil od modré po krátkém rozmýšlení, nicméně Garret Sparks vyrazil puk před sebe. Ten nakonec doskákal do míst, kde se od ADAMA HENRIQUEA šťastným způsobem odrazil až do brány! New Jersey vede 2:1. Asistence: Adam Larsson a Patrik Eliáš.
    09:10 Devante SMITH-PELLY - 1:1
     
    09:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Po následném vhazování ale New Jersey skóruje! Pavel Zacha vyhrál vhazování přímo do míst, kde se ke kotouči propracoval DEVANTE SMITH-PELLY, jenž bekhendem překonal Garreta Sparkse! Český útočník si tak již při svém debutu připisuje bod! Asistence: Pavel Zacha.
    02:53 Pierre-Alexandre PARENTEAU - 0:1
     
    02:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hostující tým se již ve třetí minutě ujímá vedení! Celé akci předcházela nepříliš povedená rozehrávka Schlemka, po níž se ke střele dostal Brooks Laich. Jeho pokus ještě zastavila tyčka, dorážka PIERRE-ALEXANDREA PARENTEAUA však již skončila za bezmocným Schneiderem! Asistence: Brooks Laich a Andrew Campbell.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 10. Smith-Pelly (Zacha), 21. Henrique (Larsson, Eliáš), 31. Henrique (Ruutu, Moore), 58. Palmieri (Eliáš, Zacha), 60. Eliáš (Palmieri) – 3. Parenteau (Laich, Campbell)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Schlemko, Santini, Moore, Severson – Eliáš "A", Zacha, Smith-Pelly – Kalinin, Zajac "A", Palmieri – Wood, Henrique, Kennedy – Josefson, Gionta, Ruutu. Trenér: John Hynes.
    Toronto Maple Leafs: Sparks (Bernier) – Rielly, Marinčin, Gardiner, Corrado, Campbell, Brennan – Laich, Bozak "A", Parenteau – Greening, Nylander, Lindberg – Komarov "A", Gauthier, Grabner "A" – Carrick, Froese, Boyes. Trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Hebert – Gibbons, Cherrey

    Diváci: 16 514 (vyprodáno)
    bahis siteleri