Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 5:1 (kon.) | Columbus – Chicago 5:4 (po pr.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
Montreal – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (po pr.) | St. Louis – Washington 1:5 (kon.)
Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:3 (3:2 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.)
San Jose – Arizona 1:0 (kon.)
po s.n. (3:2)
Vancouver Canucks
4:3 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:0)
Edmonton Oilers
Neděle 10.04.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Emerson ETEM - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vancouver Canucks.
    Autorem vítězné branky je EMERSON ETEM.
    58:33 Patrick MAROON - 3:3
     
    58:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    PATRICK MAROON odpovídá chirurgicky přesnou střelou a vyrovnává necelé dvě minuty na 3:3!! Nail Jakupov nádhernou přihrávkou přenesl hru z pravého křídla do levého kruhu pro vhazování, kde si Patrick Marron zpracoval puk a poté nádhernou střelou zápěstím vymetl přesně bližší levý horní roh nad pravým ramenem Jacoba Markströma. Bylo tam hodně málo místa, Patrick Maroon to ale trefil nádherně. Asistence: Nail Jakupov, Mark Letestu.
    55:52 Jannik HANSEN - 3:2
     
    55:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JANNIK HANSEN nádhernou brankou odmítá prodloužení a posílá Vancouver do vedení 3:2!! Adam Pardy nedokázal na obranné modré čáře zachytit nádhernou diagonální žabičku v podání Alexe Biegy a Jannik Hansen se na levém křídle dostal do samostatného úniku, který zakončil parádní střelou do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, a jeho pokus se od horní tyče odrazil do sítě. Asistence: Matt Bartkowski, Alex Biega.
    47:46 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:2
     
    47:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    RYAN NUGENT-HOPKINS se prosazuje a vyrovnává stav utkání na 2:2!! Taylor Hall na levém křídle od mantinelu nahodil puk před bránu, kde do jeho přihrávky vložil skvěle hůl Ryan Nugent-Hopkins a bekhendem ji mezi lapačkou a levým betonem Jacoba Markströma poslal do brány. Asistence: Taylor Hall, Iiro Pakarinen.
    41:21 Emerson ETEM - 2:1
     
    41:21
    Vancouver právě vstřelil branku!
    EMERSON ETEM vrací na začátku třetí části Canucks ztracené vedení a domácí hokejisté dělají velký krok k vítězství!! Derek Dorsett přenesl hru krásnou přihrávkou doleva na Emersona Etema, který zavezl puk do kruhu pro vhazování a poté z něj napřáhl ke střele, která pod lapačkou Cama Talbota zamířila ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Derek Dorsett.
    33:46 Darnell NURSE - 1:1
     
    33:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DARNELL NURSE střílí nádherný gól a vyrovnává na 1:1!! Nail Jakupov našel na modré čáře Darnella Nurse, který na levém křídle napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a jeho následná střela letící nad ledem se od bližší levé tyče odrazila do brány. Asistence: Nail Jakupov, Lauri Korpikoski.
    10:01 Derek DORSETT - 1:0
     
    10:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DEREK DORSETT předvedl chirurgicky přesnou střelu a posílá Vancouver do vedení!! Adam Pardy nedokázal vyhodit puk zpoza brány z obranného pásma a poté jen sledoval, jak Matt Bartkowski krásnou diagonální přihrávkou z pravého křídla našel v levém kruhu pro vhazování Dereka Dorsetta, která nádhernou střelou po ledě propálil vše, co mu stálo v cestě, a jeho pokus zamířil na milimetry přesně ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Matt Bartkowski.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Dorsett (Bartkowski), 42. Etem (Dorsett), 56. Hansen (Bartkowski, Biega), rozh. náj. Etem – 34. Nurse (Jakupov, Korpikoski), 48. Nugent-Hopkins (Hall, Pakarinen), 59. Maroon (Jakupov, Letestu)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Eberle (EDM)
    0:0   Horvat (VAN)
    2. série:
    0:0   Hendricks (EDM)
    1:0   Burrows (VAN)
    3. série:
    1:1   Nugent-Hopkins (EDM)
    1:1   Hansen (VAN)
    4. série:
    1:1   McDavid (EDM)
    1:1   Granlund (VAN)
    5. série:
    1:1   Korpikoski (EDM)
    1:1   D. Sedin (VAN)
    6. série:
    1:2   Draisaitl (EDM)
    2:2   Virtanen (VAN)
    7. série:
    2:2   Maroon (EDM)
    3:2   Etem (VAN)


    Vancouver Canucks: Markström (Hiller) – Hamhuis (A), Tanev, Hutton, Tryamkin, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Burrows – Zalewski, Granlund, Hansen – Kenins, Gaunce, Virtanen – Dorsett, Horvat, Etem. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Nurse, Pardy, Oesterle, Reinhart – Maroon, McDavid, Eberle (A) – Hall (A), Nugent-Hopkins (A), Pakarinen – Korpikoski, Draisaitl, Jakupov – Hendricks, Letestu, Kassian. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Mike Leggo, Kendrick Nicholson – Lonnie Cameron, Vaughan Rody

    Diváci: 18570
    bahis siteleri