Slovensko – Rusko 2:6 (kon.) | Česko – Finsko 1:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:6 (0:4, 1:2, 1:0)
Rusko
Neděle 10.04.2016, 14:00 • ZS Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    I přesto se Slováci dostali do gólovky, kterou beze zbytku využívají. Andrisík operoval s kotoučem za ruskou brankou a našel přesným pasem MATÚŠE SPODNIAKA, který sám mezi třemi obránci Sborné překonal Konstantina Volkova. Asistence: Martin Andrisík.
     
    34:46
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Fanoušci slovenského výběru se konečně dočkali branky! Trska přenesl hru na MATĚJE MURÍNA k levému hrazení, odkud si slovenský útočník vybruslil více na střed hřiště a parádním švihem uklidil kotouč do bližší šibenice: Asistence: Dominik Trska, Marek Sloboda.
     
    30:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ke slovu se opět přihlásila elitní formace v čele s KIRILLEM KAPRIZOVEM. Ten si počkal na odražený puk po střele Vorobjeva a z mínusového úhlu dokázal kotouč otřít o Foltána tak, aby zapadl za brankovou čáru. Asistence: Michajl Vorobjev, Denis Gurjanov.
     
    27:35
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je až neuvěřitelné, kolik prostoru teď dostal PAVEL PODLUBOŠNOV k pohodlnému zakončení. Velký kus práce odvedl Kvartalnov, který natáhl celou slovenskou obranu na pravou stranu a pak uvolnil právě Podlubošnova, který zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Danila Kvartalnov, Artem Volkov.
     
    14:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Destrukce slovenské defenzívy pokračuje, Babik je vyhnán z branky a nahrazuje jej Foltán. Alexander Volkov viděl zcela volného DANILU KVARTALNOVA na levém křídle, který bez problému našel místo pod horní tyčí slovenské branky. Asistence: Alexander Volkov, Pavel Podlubošnov.
     
    13:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Vorobjev našel ze středového kruhu DENISE GURJANOVA, který v plné rychlosti převzal kotouč u levého hrazení, odmítnul si bránícího hráče a ránou ke vzdálenější tyči skóroval. Asistence: Michajl Vorobjev, Kirill Kaprizov.
     
    07:15
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruská kanonáda se rozjíždí, hráči v bílém se nestačili ani pořádně rozkoukat z první inkasované branky a už musel Babik kapitulovat podruhé, když nedosáhl an přesný pokus KIRILA BELJAJEVA. Asistence: Nikolaj Čebykin, Jevgenij Mitjakin.
     
    06:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná osm sekund před koncem Burzíkova trestu proměňuje přesilovou hru! Na přihrávku Jemce si sjel do prostoru mezi kruhy VASILIJ GLOTOV, který ranou z první překonává Babika: Asistence: Ivan Jemec, Artem Čmykov.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 35. Murín (Trska, Sloboda), 44. Spodniak (Andrisík) – 7. Glotov (Jemec, Čmykov), 8. Beljajev (Čebykin, Mitjakin), 14. Gurjanov (Vorobjev, Kaprizov), 15. Kvartalnov (Alexander Volkov, Podlubošnov), 28. Podlubošnov (Kvartalnov, Artem Volkov), 31. Kaprizov (Vorobjev, Gurjanov)


    Slovensko: Babik (15. Foltán) – Roman, Košecký, Danko, Šefčík, Trska, Burzík, Kvocera – Váňa (C), Lindeman, Andrisík – Žiak, Murín, Sloboda (A) – Koziot, Koyš, Prášil (A) – Spodniak, Žitný, Miro – Trudman. Trenér: Ernest Bokroš
    Rusko: Konstantin Volkov (Cirkul) – Sidorov, Rykov (C), Artem Volkov, Kudako, Platonov, Čmykov, Fazylzjanov, Bannikov – Kaprizov (A), Vorobjev, Gurjanov – Podlubošnov, Kvartalnov (A), Alexander Volkov – Čebykin, Beljajev, Mitjakin – Glotov, Li, Jemec. Trenér: Valerij Bragin.

    Rozhodčí: Pražák, Šindler – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri