Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 5:1 (kon.) | Columbus – Chicago 5:4 (po pr.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
Montreal – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (po pr.) | St. Louis – Washington 1:5 (kon.)
Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:3 (3:2 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.)
San Jose – Arizona 1:0 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Neděle 10.04.2016, 15:30 • ZS Ivana Hlinky • Baráž o extraligu • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:41 Kamil PIROŠ - 4:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    52:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    KAMIL PIROŠ touto hozenou rukavicí nepohrdl a zvyšuje vedení svého týmu. Piroš se od červené čáry v poklidu rozjel, počkal na pohyb Škarka a poté zavěsil kotouč nad pravé rameno jihlavského gólmana! Bez asistence.
    47:02 František LUKEŠ - 3:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    47:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva se opět prosazuje a odskakuje Jihlavě na dvoubrankový rozdíl! Po pohledné kombinaci Chemiků Škarek opět kapituluje! FRANTIŠEK LUKEŠ ukázal, proč je neproduktivnějším hráčem svého týmu! Hanzl ho našel osamoceného na pravém kruhu a to pro Lukeše už vzhledem k přesnosti a razanci jeho střely nebyl žádný problém. Jihlavský gólman se jen musel sklonit před touto střelou, jelikož neměl žádný nárok na její zneškodnění. Asistence: Robin Hanzl, Radek Duda.
    42:36 Robin HANZL - 2:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    42:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva přešla útočné pásmo a ROBIN HANZL se ocitl sám na mezikruží. S ničím se nepáral a při dobré pozici na mezikruží nechytatelnou střelou div, že neprotrhl síť za zády Škarka. Tohle byla vážně nechytalná bomba a Škarek se musel jen sklonit před přesností a tvrdostí projektilu litvínovské šikuly! Hanzl tak posílá svůj tým do vedení a domácí fanoušci jsou ve varu! Asistence: František Lukeš.
    19:18 Martin KOHOUT - 1:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    19:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to byla opravdu pěkná souhra hostů! Verva nabídla Dukle přesilovku a ta s ní naložila nejlépe jak to šlo. Filip Seman viděl před brankou dobře postaveného a hlavně nikým nehlídaného MARTINA KOHOUTA, který si počkal na pohyb Januse. Janus se roztáhl na celé čáře brankoviště, ale tohle chytit nemohl. Kohout ukázal svůj přesný projektil a prostřelil domácího strážce svatyně ve spodní části branky. Jihlava tak po faulu Radka Dudy srovnává stav zápasu. Asistence: Filip Seman.
    15:53 Lukáš VÁLEK - 1:0
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    15:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A domácí tlaku přece jen využívají! Sklenička našel na levé straně nikým nehlídaného LUKÁŠE VÁLKA, který si počkal na správnou chvíli, aby nachytal Škarka na jablkách. A to se mu bravůrně povedlo, na tuto rychlou a povedenou střelu neměl hostující gólman nárok. Hostující gólman se jen diví, jak dokázal domácí útočník puk propasírovat mezi tyčí a jeho ramenem. Asistence: Zbyněk Sklenička, Ondřej Jurčík.

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 16. Válek (Sklenička, Jurčík), 43. Hanzl (Lukeš), 48. Lukeš (Hanzl, Duda), 53. Piroš – 20. Kohout (Seman)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Kubát, Gula, Pavelka, Sklenička, Frolo, Pavlík, Sklenička – Lukeš, Hanzl, Duda – Trávníček (C), Gerhát, Martynek – Piroš, Pšurný, Hořava – Doležal, Válek, Jurčík
    Trenér: Radim Rulík

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Dobrovolný (C), Kaláb, Zadražil, Štěbih, Grebenyuk, Bilčík, Šafář – Harkabus, Skořepa, Důras – Diviš, Seman, Kohout – Prokš, Jícha, Kolář – Malec, Anděl, Mrňa
    Trenér: Petr Vlk

    Rozhodčí: Fraňo, Čech – Lhotský, Svoboda
    bahis siteleri