FC Košice – Sereď 2:1 (kon.) | Prešov – Žilina B 2:1 (kon.) | Pohronie – Lok. Košice 1:2 (kon.)
L. Mikuláš – Slovan Bratislava U21 1:0 (kon.) | Nitra – MFK Zvolen 2:0 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
2:1 (1:1)
MŠK Žilina B
sk Středa 11.05.2016, 16:30MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.
     
    V netradičnom čase v stredu o 16,30 hod sa uskutoční siedme kolo DOXXbet ligy v skupine o postup do Fortuna ligy medzi 1. FC Tatran Prešov a MŠK Žilina B.

    Domácim futbalistom patrí v tabuľke prvá priečka so ziskom 47 bodov so skóre 51:23. Za sebou však majú Šarišania hneď niekoľkých prenasledovateľov a záujemcov o postup do najvyššej slovenskej futbalovej súťaže. S rovnakým počtom bodov sú na druhej priečke futbalisti FC VSS Košice a 47 bodov na konte má aj FC Lokomotíva Košice. O jeden bod zaostávajú futbalisti Liptovského Mikuláša a hráči Partizánu Bardejov. Kocky sú hodené. Hráči 1. FC Tatran potrebujú vyhrať a udržať si tak prvú postupovú priečku. Prešovčania budú chcieť odčiniť víkendové zaváhanie na ihrisku predposlednej Serede, ktorá prekvapujúco zdolala lídra tabuľky 2:0. Prešovskí futbalisti sa taktiež budú chcieť žilinskému "béčku" revanšovať za prehru v prvom kole skupiny o postup do Fortuna ligy, kde prehrali 2:1.

    MŠK Žilina B má na konte 37 bodov a v tabuľke jej patrí ôsme miesto. Od poslednej jedenástej priečky hráčov žilinskej rezervy delí sedem bodov a na šieste FK Pohronie stráca len tri body. Žilinčania dokázali v prvom kole vďaka skvelému finišu zdolať Prešov 2:1 a favorita zápasu budú chcieť obrať o body aj na jeho domácom trávniku.

    Úvodný výkop je naplánovaný na 16:30 hod a sprevádzať ním Vás budeme priamo z dejiska stretnutia.
     
    Úvodné zostavy:

    1. FC Tatran Prešov: Talian – Petko, P. Jacko, Tubonemi, Dzurík, Katona, Keresteš, Hruška, Bartek, Luberda, D. Jacko
    Náhradníci: Fabini, Cicman, Macko, Mikluš, Voda, Hadžić

    MŠK Žilina B: Mandous – Hučko, Puček, Vallo, Mbah, Hancko, Ďuratný, Václavik, Tlacháč, Gorelčík, Krela
    Náhradníci: Chríbik, Pobijak, Beniač, Stanković, Majštinik, Kňazovič

    Rozhodca: Mastiš – Borsányi, Ličko.
     
    Už o malú chvíľu sa začne dnešné stretnutie 7. kola DOXXbet ligy, kde si v skupine o postup do Fortuna ligy zmerajú sily futbalisti 1. FC TATRAN Prešov a MŠK Žilina B. Domáci futbalisti sú ako lídri tabuľky favoritmi dnešného stretnutia, zatiaľ čo hráčom žilinskej rezervy patrí v tabuľke ôsma priečka.
     
    A aktéri dnešného stretnutia sú už na trávniku. Všetko je pripravené pre úvodný výkop, ktorý bude patriť domácim futbalistom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Stretnutie sa začalo. Pri lopte sú domáci futbalisti, ktorí sa hneď od úvodu zahryzli do svojho súpera a s loptou sa dostali až do šestnástky súpera. Hostia ale nedovolili Prešovčanom vystreliť.
     
    1
    Hučko teraz založil prvú útočnú akciu Žilinčanov v dnešnom zápase, no Prešovčania sa zmocnili lopty a otáčajú hru.
     
    2
    Lopta teraz skončila v náručí brankára Mandousa, ktorý si loptu ustrážil pred dobiedzajúcim Tubonemim.
     
    2
    Pri lopte je rýchlonohý Katona, ktorý loptu posunul na ľavú stranu kde operuje Lukáš Hruška. Ten ale nedokázal poslať loptu do vápna. Prešovčania budú mať k dispozícii autové vhadzovanie.
     
    3
    Petko teraz zvládol šprintérsky súboj s Mbahom a loptu tak bude odkopávať od vlastnej brány brankár Jozef Talian.
     
    4
    Mbah si teraz neporozumel so svojimi spoluhráčmi a loptu v strede poľa prebrali domáci futbalisti.
     
    4
    Tí sa ale po ľavej strane nedokázali presadiť, lopta majú na kopačkách hostia, ktorí si ale zbytočne skomplikovali situáciu a loptu vybojoval agilný Hruška.
     
    5
    Hostia napriek problémom situáciu zvládli a poslali loptu čo najďalej od svojej brány a upokojili hru.
     
    5
    Václavik dlhou loptou vyzval do šprintérskeho súboja s Petkom Pučka, no domáci obranca mal situáciu pod kontrolou a poslal loptu do autu.
     
    6
    Pri lopte je Dzurík. Prešovčania to teraz skúšali rýchlou kombináciou, no narážačka Tubonemiho nebola najpresnejšia.
     
    7
    Pri lopte je hosťujúci kapitán Libor Ďuratný, ktorý zo stopérskej pozície rozohral akciu hostí, no tá sa skončila hneď v zárodku na pozorných Prešovčanoch.
     
    8
    Mandous bol teraz rýchlejší ako Keresteš, ktorý sa už už dostával do stopercentnej gólovej príležitosti, no hosťujúci brankár bol rýchlejšie pri lopte.
     
    10
    Akcia Prešovčanov po ľavej strane skončila v náručí brankára Mandousa.
     
    10
    Situáciu pred vlastnou bránou teraz zachraňoval Petko, ktorý odvrátil nebezpečnú loptu na roh.
     
    11
    MŠK Žilina B dáva gól! A Žilinčania otvárajú skóre dnešného zápasu. Po peknom centri z rohového kopu z kopačky Krelu hlavičkou usmernil loptu za chrbát Taliana hosťujúci hráč Ľubomír Gorelčík.
     
    12
    Prešovskí futbalisti mali v prvej desaťminútovke viac z hry, no gól padol na druhej strane. Hneď po rozohrávke sa ale domáci futbalisti okamžite nasťahovali pred bránu súpera.
     
    13
    A mohlo sa začínať odznova. Pekná strela Katonu ale skončila len na pravej žrdi brankára Mandousa, ktorý sa za loptou len márne naťahoval.
     
    14
    Žilinčania teraz budú zahrávať ďalší rohový kop. Zakončenie Václavika Talian nedokázal udržať v rukách a lopta skončila za bránkovou čiarou.
     
    14
    Hostia mali perfektnú príležitosť streliť druhý gól v zápase. Dávid Hancko mal dostatok času i priestoru, no z piatich metrov z voleja prepálil prešovskú bránu.
     
    15
    Pri lopte je Petko, ktorý poslal loptu len dozadu na Barteka. Dlhý center prešovského futbalistu ale skončil pri hosťujúcom brankárovi. Mandous si loptu pokojne prikryl a rozohral.
     
    16
    Kerestešova strela z hranice šestnástky skončila len na brániacom Žilinčanovi, Mandous nemusel zasahovať.
     
    16
    Keresteš teraz mäkkým centrom hľadal z pravej strany pred bránou Tubonemiho, no lopta sa k prešovskému útočníkovi nedostala. Domáci budú zahrávať roh.
     
    17
    Václavik teraz v hodine dvanástej odkopol loptu zo šestnástky po Kerestešovom rohovom kope, Mandous tak zasahovať po dobrom centri nemusel.
     
    17
    Jacko bol teraz v strede poľa nedovolene zastavený Pučekom. Prešovčania ostávajú pri lopte.
     
    17
    Žltou kartou je za faul tesne pred šestnástkou napomenutý hosťujúci futbalista Kristián Vallo.
     
    18
    Loptu si na priamy kop postavil Tubonemi spoločne s Patrikom Jackom. Druhý menovaný sa odhodlal k zakončeniu, no nedokázal usmerniť loptu za chrbát Mandousa.
     
    19
    Prešovčania mali po priamom kope výhodu rohového kopu, no Kerestešov center skončil len na brániacom Žilinčanovi.
     
    19
    Bartek teraz parádne odzbrojil od lopty Mbaha, poslal loptu na Keresteša, ktorý sa pekne individuálne presadil cez dvoch protihráčov, no po jeho prihrávke z prešovskej akcie vzišlo.
     
    20
    Do prešovskej šestnástky teraz smeroval nebezpečný center, no domáci futbalisti dokázali dostať loptu do bezpečia.
     
    20
    Po neprehľadnej situácii v šestnástke brankára Taliana napokon bude nasledovať odkop v podaní domáceho brankára.
     
    21
    Hosťujúci hráč Mbah sa teraz ocitol v ofsajde. Lopta sa sťahuje na kopačky domácich futbalistov.
     
    22
    Pri lopte sú Žilinčania, ktorí dokázali zastaviť útok Prešovčanov v strede poľa.
     
    22
    Prízemný center Pučka z pravej strany skončil na pozornej prešovskej obrane, ktorá loptu odvrátila ďaleko zo šestnástky.
     
    23
    K zakončeniu ľavačkou sa teraz dostal hosťujúci Kristián Vallo, no jeho technický pokus skončil mimo brány. Brankár Talian mohol ostať pokojný.
     
    24
    Iniciatívu teraz preberajú Prešovčania, ktorých si ale hosťujúci hráči výborne preberajú a nedovoľujú sa tak lídrovi tabuľky dostať na dostrel brány.
     
    24
    Žilinčania si teraz nerozumeli a lopta po ich nepresnej kombinácii končí v aute.
     
    25
    Tubonemi bol teraz dlhým centrom zahnaný až k bránkovej čiare, jeho následný center skončil skončil len na brániacom Žilinčanovi.
     
    26
    Prešovčania majú k dispozícii rohový kop, no v šestnástke súpera sa zrazili dvaja spoluhráči, ktorí ostávajú ležať na trávniku s bolestivou grimasou.
     
    27
    Bartek sa dokázal po tvrdom strete pozviechať, no jeho spoluhráč ostáva stále ležať na trávniku.
     
    27
    Luberda odchádza za bránkovú čiaru, kde bude ešte dodatočne ošetrený. Bude sa pokračovať v hre.
     
    28
    Pri lopte sú Žilinčania, ktorí sa nikam neponáhľajú, vďaka presnému zásahu Gorelčíka z jedenástej minúty vedú 1:0 a svoje vedenie sa budú snažiť udržať do polčasovej prestávky.
     
    28
    Krela si teraz vymenil loptu s Mbahom. Do kombinácie sa zapojil aj Hučko, no prešovská obrana dokázala túto situáciu zvládnuť a súpera do zakončenia nepustila.
     
    29
    Pri lopte sú Prešovčania, ktorí sa však nedokážu dostať na dostrel dobre zorganizovanej žilinskej obrany, ktorá je v dnešnom zápase zatiaľ stopercentná.
     
    30
    Jacko teraz vo vzájomnom súboji fauloval Václavika. Lopta sa sťahuje na kopačky hosťujúceho klubu.
     
    31
    Po tridsiatich minútach hry žilinská rezerva vedie nad lídrom z Prešova 1:0. Sledujeme vyrovnaný súboj, v ktorom ale zatiaľ dominuje hosťujúca obrana, ktorá zatiaľ nepustila svojho súpera do žiadnej šance.
     
    31
    O navýšenie žilinského náskoku sa teraz snažil Mbah, no jeho prízemná strela spred šestnástky skončila na istom Talianovi.
     
    32
    Katona to teraz skúšal z ľavej strany, no prešovskému futbalistovi chýbala väčšia podpora spoluhráčov a jeho center tak skončil len na kopačke žilinského hráča.
     
    33
    A domáci fanúšikovia sa teraz dožadujú pokutového kopu. Petko po kontakte s hosťujúcim hráčom spadol v šestnástke, no píšťalka hlavného rozhodcu Mastiša ostala nemá.
     
    33
    Následný Bartekov center do šestnástky súpera sa neujal a skončil v moci brankára Mandousa.
     
    34
    Žilinské "béčko" teraz malo k dispozícii rohový kop, no Talian dobre prečítal hru a vyboxoval ju ďaleko od svojej brány.
     
    35
    Lukáš Hruška sa teraz po pravej strane dostal do šprintérskeho súboja, v ktorom ale neuspel a Žilinčania sa opäť dostávajú k lopte.
     
    36
    Prvý polčas dnešného stretnutia vstúpil do svojej poslednej desaťminútovky, v ktorej sa zatiaľ Prešovčania márne snažia dobyť hosťujúci bránu.
     
    37
    Petko teraz zahral dlhý aut pred žilinskú šestnástku, no tam dominovali opäť hosťujúci hráči.
     
    37
    Puček teraz pri rohovej zastávke vyzvŕtal domáceho obrancu, no jeho následný center nepatril medzi najpresnejšie. Domáci futbalisti tak upratali loptu do bezpečia.
     
    38
    A žltú kartu teraz vidí autor jediného gólu Gorelčík, ktorý si ju vyslúžil po zbytočnom naťahovaní hry v šestnástke súpera.
     
    39
    Talian si teraz dal pozor pred nabiehajúcim Mbahom a odkopol loptu na polovicu Žilinčanov.
     
    39
    Hancko si teraz dal prednosť pred Hruškom a poslal loptu do autu.
     
    39
    Keresteš sa teraz ocitol v dobrej streleckej príležitosti, no napokon sa k strele nedostal.
     
    40
    Katona sa teraz po pravej strane snažil natlačiť do šestnástky súpera, no hosťujúci hráči ho perfektne odzbrojili od lopty.
     
    41
    Prešovčania majú v závere výhodu rohového kopu.
     
    41
    Prešov dal gól!
    A je vyrovnané! Strelecky sa presadil domáci útočník Hector Tubonemi, ktorý stál na správnom mieste, dostal sa k odrazenej lopte a pohodlne ju poslal do odkrytej brány.
     
    42
    Po inkasovanom góle sa do konfliktu s domácou lavičkou dostal domáci brankár Aleš Mandous, ktorý od hlavného rozhodcu uvidel žltú kartu.
     
    43
    Prešovčania sú pri chuti a behom niekoľkých minút mohli streliť ďalší gól. Strela spred šestnástky ale tesne minula pravú žrď brány.
     
    44
    Žilinčania sú po inkasovanom góle v kŕči. Prešovčania sa ženú dopredu a v závere prvého polčasu cítia šancu na strelenie ďalšieho gólu.
     
    45
    Katona teraz poslal loptu na Keresteša, ten sa snažil vrátiť loptu svojmu spoluhráčovi, no žilinskí hráči napokon túto akciu prerušili.
     
    45
    V prvom polčase sa bude nadstavovať jedna minúta.
     
    45+1
    Prešovčania sú stále pri lopte, Žilinčania pôsobia dezorientovan a domáci hráči stále búšia do svojho súpera.
     
    45+1
    A Prešovčania mohli v úplnom závere prvého polčasu streliť gól. K centrovanej lopte z pravej strany sa dostal Prešovčan Tubonemi, no jeho hlavička len lízla hornú žrď.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 17:32.
     
    Po prvom polčase tak aktéri dnešného stretnutia odchádzajú do kabíny za vyrovnaného stavu 1:1. Skóre zápasu otvoril presnou hlavičkou po rohovom kope Gorelčík, no Prešovčania zásluhou Tubonemiho dokázali v záverečnej päťminútovke prvého polčasu vyrovnať.
     
    Aktéri dnešného stretnutia sú na hracej ploche. Čoskoro sa začne druhý polčas dnešného súboja.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Prešovskí futbalisti nastúpia do druhého polčasu s pozmenenou zostavou. Druhú 45-minútovku si na úkor Luberdu zahrá Viliam Macko.
     
    46
    Žilinčania sa po rozohrávke dostali až pred prešovskú bránu, no centrovaná lopta skončila v náručí brankára Taliana.
     
    47
    Mbah sa teraz nedokázal presadiť cez Petka, ktorý vybojoval loptu na prešovskú stranu.
     
    47
    Úvod druhého polčasu je rozháraný, žiadny z celkov si nedokáže dlhšie udržať loptu na kopačkách.
     
    48
    Prešovčania majú k dispozícii štandardnú situáciu. K lopte sa postavil Viliam Macko, ktorý bude jej exekútorom.
     
    49
    Mackov strelecký pokus ale skončil len na hlave hosťujúceho kapitána Ďuratného, ktorý hlavou upratal loptu do bezpečia.
     
    49
    Puček sa teraz dostal k strele spred šestnástky, no Talian teraz predviedol vynikajúco zákrok a vytlačil loptu nad bránu.
     
    50
    Žilina B zahrala rohový kop nakrátko, Mbah poslal loptu na Valla, no jeho center adresáta v šestnástke súpera nenašiel.
     
    50
    Hruška teraz mäkkým centrom z ľavej strany hľadal pred bránou Tubonemiho, no lopta sa po zásahu brankára Mandousa k prešovskému futbalistovi nedostala.
     
    51
    Prešovčania teraz na chvíľu zatlačili svojho súpera pred šestnástkou, no hostia domáci tím nepustili k žiadnej strele a situáciu zvládli.
     
    52
    Macko teraz dlhou loptou pozval do útoku Katonu, ten si síce prebral prihrávku, no následne bol odzbrojený od lopty a následná ďalekonosná strela domácich skončila mimo brány.
     
    53
    O slovo sa teraz hlásia žilinskí futbalisti. K lopte sa dostal Vallo, Puček vyhral šprintérsky súboj s Dzuríkom, no prešovský futbalista upratal loptu do autu a zbrzdil akciu hosťujúceho tímu.
     
    54
    Vallo teraz bude zahrávať aut blízko šestnástky Prešova. Puček sa ale ocitol v ofsajdovom postavení a k lopte sa tak dostávajú domáci hráči.
     
    55
    Macko teraz nedokázal spracovať ťažkú prihrávku Jacka. Žilina okamžite otočila hru a po ľavej strane sa snažila dostať do rýchleho protiútoku. Prešovská obrana ale túto situáciu zvládla.
     
    56
    Útočnú akciu teraz cez Katonu zakladajú domáci futbalisti, no lopta smerujúca na nabiehajúceho domáceho hráča končí v aute.
     
    57
    Žilinčania teraz stratili loptu v útoku, no ani domáci futbalisti si útočnú akciu dlho neužili. Hrá sa zo strany na stranu, no žiadny z tímov si nedokázal v úvodnej desaťminútovke vypracovať vážnejšiu gólovú príležitosť.
     
    58
    Prešovčania teraz v strede poľa vybojovali loptu na svoju stranu, no vzápätí ju stratili a dopredu tak po pravej strane mohol ísť Puček. Jeho strelecký pokus bol ale zblokovaný.
     
    59
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania otáčajú skóre zápasu. Svoj druhý gól v zápase si na konto pripísal HECTOR TUBONEMI, ktorý po prihrávke Katonu nemal problém zoči-voči Mandousovi poslať loptu medzi tri žrde. Pochváliť musíme aj skvelú prihrávku Patrika Jacka, ktorý do brejku vynikajúco vysunul spomínaného Petra Katonu.
     
    60
    Tubonemi teraz siahal po hetriku, no na zakončenie proti vybiehajúcemu Mandousovi nemal dostatok času. Následný súboj s kapitánom Ďuratným nezvládol a nasledovať tak bude odkop od hosťujúcej brány.
     
    61
    Tubonemi teraz prihrávkou z pravej strany poslal Katonu do stopercentnej gólovej šance, no prešovský hráč nedokázal usmerniť loptu za chrbát Mandousa.
     
    61
    K strele z hranice šestnástky sa dostal aj domáci Macko, no jeho pokus ľavačkou skončil ďaleko od žilinskej brány.
     
    62
    Prešovčania po strelenom góle výrazne ožili, zatlačili svojho súpera a mohli viesť už o dva góly.
     
    62
    Vallo sa teraz nedokázal individuálne presadiť cez Hrušku, no hostia ostávajú pri lopte.
     
    63
    Žilinčania posielajú do hry čerstvé sily. Na ihrisko sa dostanú Nemanja Stanković a Andrej Majštinik. Zápas z lavičky dopozerajú Chigozie Emmanuel Mbah a Rastislav Václavik.
     
    65
    Na trávniku ostal po tvrdom zákroku ležať autor dvoch gólov Prešova Tubonemi, no zdá sa, že bude v poriadku a bude môcť pokračovať v dnešnom stretnutí.
     
    65
    Talian dlhým výkopom od brány poslal svojich spoluhráčov dopredu, no v strede poľa mali prevahu Žilinčania, ktorí rodiacu sa akciu domáceho celku zastavili hneď v zárodku.
     
    66
    Tubonemi teraz pristavil loptu Kerestešovi, no jeho strelecký pokus skončil mimo brány.
     
    67
    Dnešné stretnutie sleduje 310 divákov.
     
    68
    Loptu majú v moci Prešovčania, ktorí zahrávajú autové vhadzovanie z vlastnej polovice.
     
    68
    Puček teraz vďaka svojej aktivite vybojoval rohový kop. Žilinčania tak majú skvelú príležitosť na vyrovnanie.
     
    69
    Hostia rozohrali rohový kop nakrátko, lopta končí za bránkovou čiarou a Krela si tak roh po krátkej chvíli opäť zopakuje.
     
    69
    Krela opäť prihrával Pučekovi, no tentoraz sa akcia hosťom nevydarila, Žilinčania nedokázali ohroziť bránu Taliana. Lopta je ďaleko od prešovskej svätyne.
     
    70
    V posledných minútach majú viac z hry hosťujúci futbalisti. Prešovčania ale zatiaľ súperovi nedovoľujú vypracovať si žiadnu výraznejšiu streleckú príležitosť a držia si svojho súpera na dištanc.
     
    71
    Zápas vstúpil do svojej poslednej dvadsaťminútovky a Prešovčania teraz u hlavného rozhodcu reklamujú nariadený rohový kop. S reklamáciou však neuspeli.
     
    72
    Ani hosťujúcim hráčom sa však nepodarilo z rohového kopu nič vyťažiť a brankár Talian tak môže ostať pokojný.
     
    72
    Hruška sa teraz ocitol v obrovskej gólovej šanci, no zoči-voči Mandousovi sa nedokázal presadiť.
     
    73
    Do poslednej dvadsaťminútovky na úkor Lukáša Hrušku naskakuje Nermin Hadžić.
     
    74
    Žilinčania majú v poslednej desaťminútovke viac z hry, no divákov naposledy najviac zaujala obrovská gólová príležitosť Hrušku, ktorý ale z piatich metrov nedokázal prekonať spoľahlivého brankára Mandousa.
     
    75
    Žilinčania si teraz vybojovali výhodu rohového kopu, ktorý bude z pravej strane zahrávať Krela.
     
    76
    Prešovčania si ale dali pozor na centrovanú loptu nasmerovanú do šestnástky a svojho súpera nepustili do zakončenia.
     
    77
    Žilinčania teraz budú zahrávať nebezpečnú štandardnú situáciu. Center Stankovića ale skončil za bránkovou čiarou. Nasledovať bude odkop od brány.
     
    78
    Jacko teraz na ľavom krídle našiel Dzuríka. Prešovčania sa snažia kontrolovať hru a čo najdlhšie udržať loptu na svojich kopačkách, čo sa im darí.
     
    79
    A Žilinčania to na ihrisku skúsia s čerstvou silou, ktorá prichádza na ihrisko v podobe Borisa Beniača, ktorý vystriedal strelca žilinského gólu Ľubomíra Gorelčíka.
     
    80
    Pred nami je posledných desať minút. Prešovčania stále vedú o jeden gól.
     
    81
    Do hry sa teraz dostane Pavol Cicman, ktorý vystrieda domáceho stredopoliara Dávida Keresteša, ktorý má za sebou vcelku vydarený zápas.
     
    81
    Prešovčania sa teraz snažia zdržiavať hru, prihrávajú si loptu na malom priestore a čakajú na prípadnú chybu hostí.
     
    82
    A zaváhanie žilinskej defenzívy prišlo takmer okamžite. Do vyloženej streleckej príležitosti sa dostal Tubonemi, no ani tentoraz nedokázal zavŕšiť svoj hetrik.
     
    82
    Prešovčania teraz dostali výhodu rohového kopu, ktorý bude z ľavej strany zahrávať Viliam Macko.
     
    83
    Macko vyslal center na bližšiu žrď, kde ale chýbali prešovskí hráči. Prešovčanom sa tak nepodarilo spečatiť svoje dnešné víťazstvo.
     
    83
    Žilinská rezerva je stále pri lopte, no Prešovčania nedovoľujú svojmu súperovi dostať sa na dostrel brankára Taliana a všetko nasvedčuje tomu, že dnes dokráčajú za víťazstvom.
     
    84
    Takmer nemožné teraz zahodil striedajúci Pavol Cicman. Ten sa rútil osamote na bránu súpera, no Mandous mu doslova ukradol loptu z kopačiek a skvelým zákrokom podržal svoj tím.
     
    85
    Žilinčania ale päť minút pred koncom stretnutia stále prehrávajú o jeden gól a veľa času na vyrovnanie im už neostáva.
     
    86
    Prešov navyše drží loptu na svojich kopačkách, cenné sekundy pozbierala dvojica Katona – Tubonemi, ktorá si niekoľkokrát vymenila loptu pri rohovej zástavke, za čo si vyslúžila potlesk domácej tribúny.
     
    87
    Lopta je opäť v moci Prešovčanov, ktorí ale teraz prepadli v strede poľa a Puček sa tak po pravej strane dostal k centru. Hostia napriek sľubným šanciam nedokázali upratať loptu za chrbát Taliana.
     
    88
    Žilinčania sa dostávajú do záverečného tlaku, no Dzurík teraz pri rohovej zástavke vybojoval loptu a nekompromisne ju poslal ďaleko od vlastnej brány.
     
    89
    V závere zápasu majú Žilinčania vynikajúcu príležitosť na vyrovnanie. Lopta sa po rohovom kope Krelu ale k jeho spoluhráčom nedostala. Domáci zatiaľ úspešne odolávajú tlaku hostí.
     
    90
    Lopta je v strede poľa v moci hostí, tí sa nedokážu dostať na dostrel prešovskej brány. Zápas vstúpil do svojej poslednej minúty základnej hracej doby.
     
    90
    Záver zápasu sa predĺži o 2 nadstavené minúty.
     
    90+1
    Talian sa teraz dostal k lopte, skúsene ju podržal a následne odkopol čo najďalej od svojej brány.
     
    90+1
    Lopta je stále v moci hostí, tí majú k dispozícii poslednú minútu na vyrovnanie, no centrovaná lopta do vápna sa neujala a skončila za autovou čiarou.
     
    90+2
    Po následnom aute Dzuríka počujeme záverečný hvizd rozhodcu Mastiša.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Líder tabuľky sa dokázal oklepať z inkasovaného gólu v úvode zápasu a po dvoch streleckých zásahoch Tubonemiho napokon zdolal žilinskú rezervu 2:1. Prešov tak ostáva na prvej pozícii v tabuľke a najbližšie si sily zmeria s bratislavským "béčkom" v pondelok o 17:00 hod. MŠK Žilina B v nedeľu o 10:30 hod privíta ďalšieho ašpiranta na titul a postup do Fortuna ligy z FC VSS Košice. (18:19:54)

    Dávid Lech

    Branky: 41. Tubonemi, 59. Tubonemi – 11. Gorelčík

    Karty:   17. Vallo (ZIN), 38. Gorelčík (ZIN), 42. Mandous (ZIN)


    FC Tatran Prešov: Talian – Petko, P. Jacko, Tubonemi, Dzurík, Katona, Keresteš, Hruška, Bartek, Luberda, D. Jacko
    Náhradníci: Fabini, Cicman, Macko, Mikluš, Voda, Hadžić

    MŠK Žilina B: Mandous – Hučko, Puček, Vallo, Mbah, Hancko, Ďuratný, Václavik, Tlacháč, Gorelčík, Krela
    Náhradníci: Chríbik, Pobijak, Beniač, Stanković, Majštinik, Kňazovič

    Rozhodčí: Mastiš – Borsányi, Ličko
    bahis siteleri