FC Košice – Sereď 2:1 (kon.) | Prešov – Žilina B 2:1 (kon.) | Pohronie – Lok. Košice 1:2 (kon.)
L. Mikuláš – Slovan Bratislava U21 1:0 (kon.) | Nitra – MFK Zvolen 2:0 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
2:1 (1:1)
MŠK Žilina B
sk Středa 11.05.2016, 16:30MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Takmer nemožné teraz zahodil striedajúci Pavol Cicman. Ten sa rútil osamote na bránu súpera, no Mandous mu doslova ukradol loptu z kopačiek a skvelým zákrokom podržal svoj tím.
     
    81
    Do hry sa teraz dostane Pavol Cicman, ktorý vystrieda domáceho stredopoliara Dávida Keresteša, ktorý má za sebou vcelku vydarený zápas.
     
    79
    A Žilinčania to na ihrisku skúsia s čerstvou silou, ktorá prichádza na ihrisko v podobe Borisa Beniača, ktorý vystriedal strelca žilinského gólu Ľubomíra Gorelčíka.
     
    73
    Do poslednej dvadsaťminútovky na úkor Lukáša Hrušku naskakuje Nermin Hadžić.
     
    72
    Hruška sa teraz ocitol v obrovskej gólovej šanci, no zoči-voči Mandousovi sa nedokázal presadiť.
     
    63
    Žilinčania posielajú do hry čerstvé sily. Na ihrisko sa dostanú Nemanja Stanković a Andrej Majštinik. Zápas z lavičky dopozerajú Chigozie Emmanuel Mbah a Rastislav Václavik.
     
    61
    Tubonemi teraz prihrávkou z pravej strany poslal Katonu do stopercentnej gólovej šance, no prešovský hráč nedokázal usmerniť loptu za chrbát Mandousa.
     
    59
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania otáčajú skóre zápasu. Svoj druhý gól v zápase si na konto pripísal HECTOR TUBONEMI, ktorý po prihrávke Katonu nemal problém zoči-voči Mandousovi poslať loptu medzi tri žrde. Pochváliť musíme aj skvelú prihrávku Patrika Jacka, ktorý do brejku vynikajúco vysunul spomínaného Petra Katonu.
     
    49
    Puček sa teraz dostal k strele spred šestnástky, no Talian teraz predviedol vynikajúco zákrok a vytlačil loptu nad bránu.
     
    46
    Prešovskí futbalisti nastúpia do druhého polčasu s pozmenenou zostavou. Druhú 45-minútovku si na úkor Luberdu zahrá Viliam Macko.
     
    45+1
    A Prešovčania mohli v úplnom závere prvého polčasu streliť gól. K centrovanej lopte z pravej strany sa dostal Prešovčan Tubonemi, no jeho hlavička len lízla hornú žrď.
     
    42
    Po inkasovanom góle sa do konfliktu s domácou lavičkou dostal domáci brankár Aleš Mandous, ktorý od hlavného rozhodcu uvidel žltú kartu.
     
    41
    Prešov dal gól!
    A je vyrovnané! Strelecky sa presadil domáci útočník Hector Tubonemi, ktorý stál na správnom mieste, dostal sa k odrazenej lopte a pohodlne ju poslal do odkrytej brány.
     
    38
    A žltú kartu teraz vidí autor jediného gólu Gorelčík, ktorý si ju vyslúžil po zbytočnom naťahovaní hry v šestnástke súpera.
     
    33
    A domáci fanúšikovia sa teraz dožadujú pokutového kopu. Petko po kontakte s hosťujúcim hráčom spadol v šestnástke, no píšťalka hlavného rozhodcu Mastiša ostala nemá.
     
    17
    Žltou kartou je za faul tesne pred šestnástkou napomenutý hosťujúci futbalista Kristián Vallo.
     
    14
    Hostia mali perfektnú príležitosť streliť druhý gól v zápase. Dávid Hancko mal dostatok času i priestoru, no z piatich metrov z voleja prepálil prešovskú bránu.
     
    13
    A mohlo sa začínať odznova. Pekná strela Katonu ale skončila len na pravej žrdi brankára Mandousa, ktorý sa za loptou len márne naťahoval.
     
    11
    MŠK Žilina B dáva gól! A Žilinčania otvárajú skóre dnešného zápasu. Po peknom centri z rohového kopu z kopačky Krelu hlavičkou usmernil loptu za chrbát Taliana hosťujúci hráč Ľubomír Gorelčík.

    Dávid Lech

    Branky: 41. Tubonemi, 59. Tubonemi – 11. Gorelčík

    Karty:   17. Vallo (ZIN), 38. Gorelčík (ZIN), 42. Mandous (ZIN)


    FC Tatran Prešov: Talian – Petko, P. Jacko, Tubonemi, Dzurík, Katona, Keresteš, Hruška, Bartek, Luberda, D. Jacko
    Náhradníci: Fabini, Cicman, Macko, Mikluš, Voda, Hadžić

    MŠK Žilina B: Mandous – Hučko, Puček, Vallo, Mbah, Hancko, Ďuratný, Václavik, Tlacháč, Gorelčík, Krela
    Náhradníci: Chríbik, Pobijak, Beniač, Stanković, Majštinik, Kňazovič

    Rozhodčí: Mastiš – Borsányi, Ličko
    bahis siteleri