Angers – Toulouse 2:3 (kon.) | Monaco – Montpellier 2:0 (kon.) | Saint-Étienne – Lille 0:1 (kon.)
Guingamp – Nice 2:3 (kon.) | Troyes – Marseille 1:1 (kon.) | Lorient – GFC Ajaccio 1:0 (kon.)
PSG – Nantes 4:0 (kon.) | Caen – Bordeaux 1:0 (kon.) | Remeš – Lyon 4:1 (kon.)
Rennes – Bastia 1:2 (kon.)
konec
Angers SCO
2:3 (1:0)
Toulouse FC
Sobota 14.05.2016, 21:00 • Stade Jean-Bouin, Angers • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Realizační tým Toulouse už vybíhá i s některými fanoušky na hrací plochu a společně po obrovském dramatu oslavují záchranu!
     
    85
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Mohamed Yattara, přichází Olivier Auriac.
     
    83
    Toulouse prokázalo neuvěřitelnou vnitřní i fyzickou sílu a na hřišti Angers nyní vede po fantastickém obratu 3:2, což znamená, že mu aktuálně patří sedmnáctá příčka, zatím Reims padá za něj a nachází se na prvním sestupové místě!
    80. Yann BODIGER - 2:3
     
    80
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    YANN BODIGER z pozice střídajícího hráče střílí spektakulární gól a Toulouse otáčí krátce před koncem utkání na svou stranu!! Yann Bodiger na pravé straně rozehrál v blízkosti šestnáctky standardní situaci, jenže k překvapení všech z ostrého zvolil přímou střelu na bránu a jeho následný technický pokus vymetl přesně bližší pravý horní roh.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Romain Saïss (Angers SCO).
    78. Martin BRAITHWAITE - 2:2
     
    78
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    MARTIN BRAITHWAITE v prvním poločase zahodil penaltu, nyní si ale napravuje reputaci a vyrovnává na 2:2!! Pavle Ninkov krásně odcentroval z pravého křídla a uprostřed šestnáctky našel Martina Braitwaiteho, který míč jemně tečoval a usměrnil ho ke vzdálenější levé tyči.
     
    75
    Wissam Ben Yedder mohl podruhé smazat jednobrankový náskok Angers, když se na pravé straně šestnáctky pohotově opřel ze vzduchu do míče a jeho tvrdá rána mířila přesně k přední tyči, Alexandre Letellier ovšem vytáhl další senzační zákrok a tygřím skokem míč vyrazil na rohový kop!
     
    75
    Žlutou kartu dostává Mohamed Yattara (Angers SCO).
     
    74
    Žlutou kartu dostává Steeve Yago (Toulouse FC).
     
    72
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Adrien Regattin, přichází Pavle Ninkov.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Grégory Bourillon (Angers SCO).
     
    69
    Martin Braithwaite po levé straně krásně pronikl do šestnáctky a na přední tyči se vzápětí po jeho zpětném centru dostal do zakončení s největší pravděpodobností Wissam Ben Yedder, jehož zakončení skončilo na břevnu!
     
    66
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Étienne Didot, přichází Yann Bodiger.
     
    64
    Toulouse mohlo rychle vyrovnat, jenže diagonální střela jednoho z hostujících fotbalistů zamířila z pravé strany šestnáctky těsně vedle vzdálenější levé tyče!
    63. Saïd BENRAHMA - 2:1
     
    63
    Angers právě vstřelilo branku!
    Toulouse potkává obrovská katastrofa, střídající SAÏD BENRAHMA pobyl na hřišti jen pár sekund a poté se blýskl výstavní trefou, kterou vrací Angers rychle ztracené vedení!! Saïd Benrahma napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné technické střele a jeho následný pokus levačkou zamířil přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány.
     
    62
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Gilles Sunu, přichází Saïd Benrahma.
    59. Wissam Ben Yedder - 1:1
     
    59
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    WISSAM BEN YEDDER se vyhl ofsajdové pasti a po perfektní akci vyrovnává na 1:1!! Střídající Óscar Trejo parádně načasoval kolmou přihrávkou na Wissama Bena Yeddera, který se na pravé straně šestnáctky ocitl za všemi obránci Angers a měl dostat času na to, aby si míč zpracoval do pohybu a přízemní střelou poté zamířil přesně k bližší pravé tyči.
     
    58
    Ještě před vystřídáním na straně Toulouse se dostal do slibné brankové příležitosti po centru Martina Braithwaiteho z pravého křídla Wissam Ben Yedder, jehož hlavička zamířila těsně mimo!
     
    57
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Somália, přichází Óscar Trejo.
     
    53
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Pierrick Capelle, přichází Charles Diers.
     
    51
    Tolouse rozjelo na levé straně hřiště nádhernou kombinaci a Jean-Armel Kana-Biyik se uprostřed šestnáctky ocitl v obrovské šanci, jenže míč nedokázal ideálně trefit a jeho pokus skončil vysoko nad!
     
    48
    Adrien Regattin krásně odcentroval z pravé strany hřiště a po jeho perfektní rozehrávce rohového kopu se na vzdálenější levé tyči dostal k hlavičce Marcel Tisserand, který hlavičkoval přesně pod břevno, Alexandre Letellier ovšem vytáhl fantastický reflexivní zákrok a míč vyrazil!
     
    42
    Cheikh N'Doye napřáhl zpoza šestnáctky k pohotové přízemní střele, která zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče! Nechybělo mnoho a mohlo to být už o dvě branky.
     
    34
    Martin Braithwaite se ocitl na vzdálenější levé tyči po centru z pravého křídla v obrovské šanci a chytře hlavičkoval do protipohybu domácího brankáře, jenže Alexandre Letellier vytáhl skvělý zákrok a míč vytáhl na rohový kop!
    31. Martin Braithwaite odmítl vyrovnat stav utkání.
     
    31
    Martin Braithwaite vzal odpovědnost na svá bedra, jenže tíhu okamžiku neunesl!! Záložník Toulouse mohl vyrovnat ze značky pokutového kopu na 1:1, jenže zvolil razanci na úkor přesnosti a jeho pumelice zamířila vysoko nad.
    30. Cheikh N'Doye zahrál v šestnáctce nešťastně rukou.
     
    30
    Cheikh N'Doye zahrál po centru jednoho z hostujících hráčů z pravé strany uvnitř pokutového území nešťastně rukou a Toulouse bude mít jedinečnou příležitost vyrovnat z penalty!
     
    15
    Étienne Didot vypálil zpoza šestnáctky, jenže jeho následná střela zamířila pouze do náruče připraveného brankáře Alexandreho Letelliera, který byl u své levé tyče včas!
    12. Billy KETKEOPHOMPHONE - 1:0
     
    12
    Angers právě vstřelilo branku!
    BILLY KETKEOPHOMPHONE nekompromisní střelou napálil míč pod břevno a Angers se ujímá vedení 1:0!! Toulouse uprostřed šestnáctky nedokázalo odvrátit přízemní centr domácího týmu z levého křídla, respektive dokázalo, jenže pouze na kopačku Billyho Ketkeophomphonse, který míč z blízkosti pokutového kopu napálil tvrdou střelou pod horní tyč.
     
    2
    Žlutou kartu dostává Arnold Bouka Moutou (Angers SCO).

    Tomáš Reiner

    Branky: 12. Ketkeophomphone, 63. Benrahma – 59. Ben Yedder (Trejo), 78. Braithwaite (Ninkov), 80. Bodiger

    Karty:   2. Bouka Moutou (AGR), 71. Bourillon (AGR), 75. Yattara (AGR), 79. Saïss (AGR) – 74. Yago (TOU)

    Neproměněná penalta: 31. Braithwaite (TOU), mimo


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 4:7. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:14.
    Angers SCO: Letellier – Angoula, I. Traoré, Saïss, Bouka Moutou – N'Doye, Bourillon, Capelle (53. Diers) – Sunu (62. Benrahma), Yattara (85. Auriac), Ketkeophomphone.
    Náhradníci: Petrić – Auriac, Diers, Andreu, Benrahma, Dore, Laidouni.

    Toulouse FC: Lafont – Yago, Kana-Biyik, Diop, Tisserand, Moubandje – Regattin (72. Ninkov), Didot (66. Bodiger), Somália (57. Trejo) – Ben Yedder, Braithwaite.
    Náhradníci: Goicoechea – Akpa-Akpro, Sirieix, Trejo, Bodiger, Ninkov, Roman.

    Rozhodčí: Fredy Fautrel. Asistenti: C. Gringore, L. Stien. Čtvrtý rozhodčí: W. Delajod
    bahis siteleri