Juventus – Sampdoria 5:0 (kon.) | Neapol – Frosinone 4:0 (kon.) | Sassuolo – Inter 3:1 (kon.)
AC Milán – AS Řím 1:3 (kon.)
konec
Juventus FC
5:0 (3:0)
UC Sampdoria
Sobota 14.05.2016, 17:00 • Juventus Stadium, Turín • Italská Serie A • 38. kolo
Předzápasové kurzy
    Předání poháru pro mistry italské nejvyšší soutěže!
     
    Je konec! Juventus FC si v posledním domácím zápase letošní sezony poradil s UC Sampdorií Janov 5:0! Stará dáma navíc získává pátý titul v italské nejvyšší soutěži v řadě!

    Stará dáma se dostala již v páté minutě dnešního zápasu do vedení! Dybala našel přesným centrem na zadní tyči Patrice Evru, který přesnou hlavičkou otevřel skóre! Po patnácti minutách hry byl vyloučen Škiriniar a z následné penalty se prosadil Paulo Dybala. V závěru poločasu natáhl Paulo Dybala ze střední vzdálenosti a krásnou střelou navýšil vedení Juventusu!

    Ve druhém poločas pokračoval povedený výkon domácího celku. V 77. minutě navýšil vedení Giorgio Chiellini, na jehož branku ještě navázal Leonardo Bonucci, který upravil na konečných 5:0!

    Pro Juventus sezona ještě nekončí, neboť příští sobotu sehraje finále italského poháru proti AC Milán!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (18:54:43)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    V levé části pokutového území ještě operoval Morata, který následnou přízemní přihrávkou hledal ve vápně Sturara. Toho sice našel, avšak střídající hráč následně o míč přišel!
     
    88
    Simone Zaza se na pravé straně pokoušel dostat před Barreta, to se mu však nepovedl a domácí hráč nakonec fauloval. Janov tak bude rozehrávat a bude kombinovat na útočné polovině!
     
    87
    Juventus se nejdříve dokázal úspěšně ubránit a získal míč, avšak hned poté předvedl nepřesnou přihrávku Sturaro a u míče je znovu Sampdoria, která kombinuje na útočné polovině!
    85. Leonardo BONUCCI - 5:0
     
    85
    Juventus právě vstřelil branku!
    A opravdu tomu tak je! Pátá branka v síti hostujícího celku! Juventus vybojoval další rohový kop, kterého se ujal Hernanes, jehož centr lehce tečoval Morata. Míč se snesl přímo na nohu LEONARDA BONUCCIHO, který jej uklidil do sítě!
     
    84
    Dnenší utkání se již pomalu blíží ke svému konci! Juventus by však ještě rád přidal nějakou tu branku, neboť je opět nastěhovaný na útočné polovině!
     
    83
    Sampdoria vybojovala rohový kop, kterého se zhostil Álvarez. Jeho následný centr se snesl před branku Juventusu, kde si však počínal dobře Neto, který míč vyboxoval!
     
    82
    Střídající Simone Zaza se pokoušel uvolnit na levém křídle, avšak měl proti sobě bránícího Diakitého. Italský křídelník míč zasekl a posílal jej do středu hřiště pro Moratu, avšak k tomu se míč nedostal!
     
    81
    Paul Pogba je v dnešním zápase opravdu velmi střelecky aktivní. Tentokrát to zkoušel ze středu hřiště, avšak opět nemířil přesně!
     
    80
    Sturaro našel na levé straně Pogbu, který pohotově posílal míč před branku pro Moratu. Problém byl, že se Pogba nacházel snad v dvoumetrovém ofsajdu a hra je tak přerušena!
     
    79
    Hernanes krásně přenesl hru na levé křídlo, kde se nacházel Patrice Evra. Francouzský obránce následně našel ve středu svého krajan Pogbu, jehož další střela však opět mezi tři tyče nemířila!
    77. Giorgio CHIELLINI - 4:0
     
    77
    Juventus právě vstřelil branku!
    A máme tu čtvrtou branku, která však byla opravdu krásná! Juventus vybojoval rohový kop, kterého se zhostil Hernanes, jehož centr vyboxoval Brignoli před sebe. Za vápnem se do míče opřel GIORGIO CHIELLINI, který poslal míč krásně do růžku hostující branky!
     
    76
    Po třech střídáních Juventusu přichází na řadu také hostující celek. Ze hry odchází Correa, který patřil k nejaktivnějším hráčům Sampdorie. Na jeho místo přichází Soriano!
     
    75
    Poslední střídání domácího celku! Mario Madžukić se dnes snažil, nicméně gólově se nakonec prosadit nedokázal. Na jeho místo přichází na posledních patnáct minut hry Simone Zaza!
     
    74
    Juventus opět kombinoval na útočné polovině, nicméně kombinace domácích nebyla ideální. A tak to vzal na sebe Pogba, který opět vystřelil, avšak jeho rána mířila nad branku!

    Jan Havlovic

    Branky: 5. Evra (Dybala), 15. Dybala (pen.), 37. Dybala (Hernanes), 77. Chiellini, 85. Bonucci (Morata)

    Karty:   21. Chiellini (JUV), 35. Hernanes (JUV), 72. Sturaro (JUV) – 43. Sala (SMD)   14. Škriniar (SMD)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 15:4.
    Juventus FC: Neto – Barzagli, Bonucci (C), Chiellini – Lichtsteiner, Pereyra (65. Sturaro), Hernanes, P. Pogba, Evra – Dybala (67. Morata), Mandžukić (75. Zaza).
    Náhradníci: Buffon, Rubinho – Zaza, Morata, Cuadrado, Lemina, Padoin, Asamoah, Rugani, Sturaro.

    UC Sampdoria: Brignoli – Diakité, Silvestre (C), Škriniar – Sala (56. Ranocchia), C. J. Correa (76. R. Soriano), Krstičić, É. Barreto, Dodô – R. Álvarez – Quagliarella.
    Náhradníci: Puggioni – Cassani, Alejandro Rodríguez, Pereira, Ranocchia, Palombo, R. Soriano, Muriel, Calò, De Silvestri.
    bahis siteleri