Juventus – Sampdoria 5:0 (kon.) | Neapol – Frosinone 4:0 (kon.) | Sassuolo – Inter 3:1 (kon.)
AC Milán – AS Řím 1:3 (kon.)
konec
SSC Neapol
4:0 (1:0)
Frosinone Calcio
Sobota 14.05.2016, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas tak tedy máme za sebou a domácí v něm zcela zaslouženě vyhráli, když Higuaín dal ve druhé půli hat-trick a jeden gól byl hezčí než druhý! Hlavně ten poslední, který byl vstřelen nůžkami stál opravdu za to! Ode mne je to dnes vše a s tím, že Neapol jasně přehrála oslabené Frosinone, se s Vámi loučím – samozřejmě ještě nezapomenu popřát hezký zbytek víkendu. (22:44:57)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Ghoulam tlačil svůj centr do vápna, kde ale rychle vyběhl Zappino, který jeho dloubáček dokázal schovat ve svých rukavicích.
     
    87
    Ke střele z uctivé vzdálenosti se dostal Insigne, který trochu vystrašil Zappina, ten ale dokázal jeho pokus s menšími obtížemi zkrotit a celou hru tak poněkud uklidnit.
     
    85
    Ani ke konci zápasu ofenzivní snahy domácích neutichají, takže vidíme stále zajímavý zápas, Neapol se ale do šance dostat nemůže a Frosinone tvrdě hájí zbytek své cti.
     
    83
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Marek Hamšík, přichází David López.
     
    81
    Frosinone drží míč ve středu pole, ale nemá to nějaký větší účinek, hra se snad jen trochu uklidnila, ale výhra domácích je jasná.
     
    79
    Ciofani se dostal po nejistém vyběhnuté Reiny do dobré šance, jeho tvrdá střela ale prolétla pouze výrazně vysoko nad domácí bránou!
     
    77
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Alessandro Frara, přichází Danilo Soddimo.
     
    76
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Kalidou Koulibaly, přichází Vasco Regini.
     
    73
    Chiriches sice fauloval, ale domácím to vadit nebude, protože to bylo daleko od brány a žádné ohrožení brány domácích se tak čekat nedá.
    71. Gonzalo HIGUAÍN - 4:0
     
    71
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Je to 36. gól této sezóny pro muže, kterému teď vestoje tleská celé San Paolo! GONZALO HIGUAÍN znovu prokázal svoji genialitu a jedinečnost – Dries Mertens obloučkem našel ve vápně právě prsa svého spoluhráče, který sice byl zády k bráně, ale to nevadilo. Higuaín totiž zpracoval míč na prsa a střihl nůžkami, takže dokonale překonal bezmocného Zappina krásnou střelou o břevno!
     
    70
    Do konce zbývá něco málo přes 20 minut a je jasné, kdo dnes bude brát tři body – domácí jsou jasně lepší a byť Frosinone hraje sympaticky, kvalitativně se nechytá.
     
    68
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Federico Dionisi, přichází Robert Gucher.
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Oliver Kragl, přichází Massimiliano Carlini.
     
    67
    K dobré střele se dostal po přímém kopu Kragel, který pálil do břevna! Reina už byl překonán, ale krásnou střelu hostujícího hráče zastavilo na její cestě do brány břevno!
     
    66
    Teď byl domácí útočník v ofsajdu, takže je pískáno a hrát mohou hosté, ovšem na běhu zápasu to asi jen těžko něco změní.
     
    64
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Dries Mertens.
    62. Gonzalo HIGUAÍN - 3:0

    Ondřej Hradecký

    Branky: 44. Hamšík, 52. Higuaín (Allan), 62. Higuaín (Hysaj), 71. Higuaín (D. Mertens)

    Karty:   33. Jorginho (NEA) – 14. Crivello (FRS)   13. Gori (FRS)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 10:5. Rohy: 16:0. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:7.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly (76. Regini), Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík (83. David López) – Callejón (64. D. Mertens), Higuaín, L. Insigne.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Gabriel – Strinić, Valdifiori, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, David López, Gabbiadini, El Kaddouri, Grassi, Chalobah.

    Frosinone Calcio: Zappino – Ciofani, Russo, Blanchard, Crivello – Gori, Sammarco, Frara (77. Soddimo) – Dionisi (68. Gucher), Ciofani, Kragl (68. Carlini).
    Náhradníci: Leali – Gucher, Soddimo, S. Longo, Tonev, Pavlovic, Chibsah, Rosi, Carlini, Pryima, Ar. Ajeti.

    Rozhodčí: Celi – Posado, Di Fiore
    bahis siteleri