Juventus – Sampdoria 5:0 (kon.) | Neapol – Frosinone 4:0 (kon.) | Sassuolo – Inter 3:1 (kon.)
AC Milán – AS Řím 1:3 (kon.)
konec
Juventus FC
5:0 (3:0)
UC Sampdoria
Sobota 14.05.2016, 17:00 • Juventus Stadium, Turín • Italská Serie A • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    76
    Po třech střídáních Juventusu přichází na řadu také hostující celek. Ze hry odchází Correa, který patřil k nejaktivnějším hráčům Sampdorie. Na jeho místo přichází Soriano!
     
    75
    Poslední střídání domácího celku! Mario Madžukić se dnes snažil, nicméně gólově se nakonec prosadit nedokázal. Na jeho místo přichází na posledních patnáct minut hry Simone Zaza!
     
    67
    O dvě minuty později přichází další střídání domácího celku! Ze hry odchází Paulo Dybala, který měl prsty v kžadé z domácích branek! Také si vysloužil hlasitý potlesk domácích fanoušků. Na jeho místo přichází Morata!
     
    65
    První střídání v tomto zápase provádí také domácí celek. Pereyra dnes nebyl příliš výrazný, a to je možná důvod, proč ho kouč Allegri posílá ze hry už v 65. minutě. Na jeho místo přichází Sturaro!
     
    56
    Sampdoria provádí své první střídání v tomto zápase. Středopolař Sala na sebe v prvním zápase upozornil pouze žlutou kartou, a nyní odchází ze hřiště! Na jeho místo přichází stoper Andrea Ranocchia.

    Jan Havlovic

    Branky: 5. Evra (Dybala), 15. Dybala (pen.), 37. Dybala (Hernanes), 77. Chiellini, 85. Bonucci (Morata)

    Karty:   21. Chiellini (JUV), 35. Hernanes (JUV), 72. Sturaro (JUV) – 43. Sala (SMD)   14. Škriniar (SMD)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 15:4.
    Juventus FC: Neto – Barzagli, Bonucci (C), Chiellini – Lichtsteiner, Pereyra (65. Sturaro), Hernanes, P. Pogba, Evra – Dybala (67. Morata), Mandžukić (75. Zaza).
    Náhradníci: Buffon, Rubinho – Zaza, Morata, Cuadrado, Lemina, Padoin, Asamoah, Rugani, Sturaro.

    UC Sampdoria: Brignoli – Diakité, Silvestre (C), Škriniar – Sala (56. Ranocchia), C. J. Correa (76. R. Soriano), Krstičić, É. Barreto, Dodô – R. Álvarez – Quagliarella.
    Náhradníci: Puggioni – Cassani, Alejandro Rodríguez, Pereira, Ranocchia, Palombo, R. Soriano, Muriel, Calò, De Silvestri.
    bahis siteleri