Slavia – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Liberec – Znojmo 2:3 (kon.)
Ostrava – Dukla Praha 2:4 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
2:3 (1:3)
1. SC Znojmo FK
Neděle 15.05.2016, 13:00 • Městský stadion Liberec • Juniorská liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    76
    Liberec právě vstřelil branku!
    Také, že se tak děje. DENIS FRIMMEL vsadil na tvrdost. Svou dělovku navíc nasměroval přesně na opačnou stranu než brankář skončil.
     
    32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Již to vypadalo, že Liberečtí akci překombinovali, ale nakonec se přeci jen prosazují. Krejčí našel u pravé tyče neobsazeného DENISE FRIMMELA. Fotbalista oblékající trikot s číslem 18 si pas zpracoval a následně z voleje nedal Konvalinovi šanci.
     
    27
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Liberečané byli aktivnějším celkem, nicméně potřetí inkasují. Trochu se štěstím se prosazuje opět PATRIK BOGNER, jenž vypálil zpoza šestnáctky. Střelu tečoval jeden z obránců a míč obloučkem přelétl až Konečného.
     
    19
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic se hosté znovu prosazují. Liberečané byli aktivnější, nicméně jejich obrana nedokázala zastavit protiútok. Ten zužitkoval v pokutovém území trestuhodně neobsazený KUBILAJ JILMAZ.
     
    5
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Po úvodu plném nepřesností tu máme první střelu utkání a zároveň úvodní branku. K PATRIKU BOGNEROVI se odrazil v pokutovém území míč, útočník Znojma se rychle otočil kolem své osy a propálil Konečného.

    RR

    Branky: 32. Frimmel, 76. Frimmel (pen.) – 5. Bogner, 19. Jilmaz, 27. Bogner

    Karty:   35. Vavřík (ZNO)


    FC Slovan Liberec: Konečný – Šustr (45. Chlumecký), Berežný, Čuřík, Krejčí (61. Káva) – Bláha (86. Rumler), Dydowicz, Micovčák, Barac (72. Baláž), Pospíšil – Frimmel (K)
    Náhradníci: Garčár – Rumler, Chlumecký, Baláž, Káva

    1. SC Znojmo FK: Konvalina – Kříž, Vavřík, Nehyba (K), Bělíček – Serenkov, Fukal (56. Wascher), Kolařík, Stehlík – Jilmaz, Bogner
    Náhradníci: Šurkala – Wascher

    Diváci: 70
    bahis siteleri