Do 81 kg - odpolední předkola (muži) (kon.) | Do 91 kg - odpolední předkola (muži) (kon.)
Do 60 kg - dopolední předkola (muži) (kon.) | Do 69 kg - dopolední předkola (muži) (kon.)
Do 81 kg - dopolední předkola (muži) (kon.) | Do 60 kg - odpolední předkola (muži) (kon.)
Do 69 kg - odpolední předkola (muži) (kon.) | Do 81 kg - odpolední předkola (muži) (kon.)
konec
Do 60 kg - odpolední předkola (muži)

Neděle 07.08.2016, 22:00 • Riocentro - Pavilion 6 • Olympijské hry - Box
Sledujte:
     
    Sofiane Oumiha, Amnat Ruenroeng a Oliver Joyce si hladce poradili se svými soupeři a po shodném vítězství 3:0 na body se těší z účasti mezi nejlepšími 16. (22:48:28)
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    3. kol
    David Oliver Joyce si zbytek zápasu zkušeně pohlídal a přes Andriqueho Allisopa postupuje mezi nejlepších 16 boxerů. Ir zvítězil na body hladce 3:0.
     
    3. kol
    Andrique Allisop pod vedením trenéra Rivala Payeta dosáhl v roce 2012 na olympiádu v Londýně, kde vypadl v úvodním kole, a zatím se zdá, že ani v Riu de Janeiru nedojde dále.
     
    2. kol
    Druhé kolo stejně jako při předchozím zápase nabídlo velice vyrovnaný průběh, nicméně, dvě desítky a jedna devítka přistály na kontě Davida Olivera Joyce, který je krůček od toho, aby naplnil roli papírového favorita a postoupil hladce do osmifinále.
     
    1. kol
    Levý hák během prvního kola našel tvář Andriqueho Allisopa, který sice zatím drží krok, ale tři desítky od rozhodčích přistály na kontě Davida Olivera Joyce z Irska, který se tak ujímá vedení na body 1:0.
     
    1. kol
    Andrique Allisop (23) se bude snažit zastavit mašinu jménem David Oliver Joyce, který je o šest let starší a má více zkušeností. Andrique Allisop pochází ze Seychel, kde byl v roce 2012 a 2014 vyhlášen sportovcem roku.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    Dva ze tří zápasů už jsou za námi a nyní už spěcháme na ten třetí, v němž boxer se skvělým levým hákem David Oliver Joyce vyzve Andriqueho Allisopa.
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    3. kol
    Druhé kolo se nakonec ukázalo být klíčové. Ignacio Perrin se v tom posledním sice hodně snažil se zápasem něco udělat, jeho snažení ovšem vyšlo vniveč. Amnat Ruenroeng vyhrává na body 3:0, zatímco jeho o pět let mladší kolega končí.
     
    2. kol
    Druhé kolo nabídlo velice vyrovnaný box, rozhodčí se nakonec přiklonili na stranu Amnata Ruenroenga, kterému udělili dvakrát deset a jednou devět bodů. Ignacio Perrin si naopak vysloužil dvakrát devět a jednou deset bodů. Těsnější už to být nemohlo.
     
    1. kol
    Oba soupeři se do sebe pustili a nabídli velice vyrovnaný box. Mírně aktivnější byl Amnat Ruenroeng, který zásluhou přesných úderů získal první kolo na svou stranu. Od rozhodčích dostal třikrát deset bodů, zatímco Ignacio Perrin devět.
     
    1. kol
    Souboj mezi dvěma velice zkušenými boxery začal. Ahmatovi Ruenroengovi je 36 let a může to pro něj být vrchol kariéry. Ignacio Perrin je o pět let mladší.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    Do uzavření předkola kategorie mužů lehké váhy do 60 kg zbývají dva zápasy. Už za okamžik vyzve zkušený Amnat Ruenroeng z Thajska Ignacia Perrina (ARG).
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    3. kol
    Francouzský boxer Sofiane Oumiha nedal svému o téměř hlavu vyššímu soupeřovi žádnou šanci a ve všech třech kolech byl o něco lepší. Teofimo Andres Lopez Rivera sice vyloženě nepropadl, ale na body prohrál jednoznačně 3:0.
     
    2. kol
    Druhé kolo mělo naprosto totožný průběh a také stejné známky od rozhodčích. Sofiane Oumiha vyhrál obě dvě úvodní kola a nyní už mu jen "stačí", aby si pohlídal závěr zápasu a nedopustil se žádného zbytečného odkrytí, po kterém by mohl následovat tvrdý úder, případně série úderů.

    Tomáš Reiner

    Výsledky mužské lehké váhy (do 60 kg)
    Sofiane Oumiha (FRA) v Teofimo Andres Lopez Rivera (HON) 3:0
    Amnat Ruenroeng (THA) v Ignacio Perrin (ARG) 3:0
    David Oliver Joyce (IRL) v Andrique Allisop (SEY) 3:0
    thejrc.org