Jekatěrinburg – Ufa 4:3 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 4:1 (kon.)
Petrohrad – Toljatti 5:1 (kon.) | Viťaz – Omsk 2:3 (kon.) | Záhřeb – Spartak Moskva 0:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Lada Toljatti
Pátek 02.09.2016, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Ještě se bude vylučovat. Širokov inkasuje dvě minuty za hákování, ale na zápas už to nebude mít vliv. Půjde pouze a jen o zápis do statistik tohoto hráče.
     
    57:36
    Šipačjov ještě inkasuje dvě minuty za držení protihráče a je tu ještě početní výhoda pro hosty.
    56:14 Alexandr BARABANOV - 5:1
     
    56:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    ALEXANDR BARABANOV se dostal k odraženému kotouči před hostující brankou a poté svou střelou znovu rozvlnil Ježovovu klec. Je rozhodnuto. Takový náskok domácích už hosté nemají šanci dohnat. Do konce třetí třetiny zbývají necelé čtyři minuty. Domácí rozhodně žádné drama nedopustí. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Sergej Širokov.
     
    52:09
    Bumagin dostává dvě minuty za vražení na hrazení a Petrohrad si zahraje přesilovou hru.
     
    45:00
    Koskiranta dostává dvě minuty za sekání a už sedí na trestné lavici. Je tu přesilová hra pro hosty.
    44:23 Nikita GUSEV - 4:1
     
    44:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    NIKITA GUSEV dostal zpoza hostující branky přihrávku přímo do prostoru mezi kruhy a poté se napřáhl k přízemní střele, kterou prostřelil betony Ježova. Hosté tak prohrávají už o tři branky. Asistence: Maxim Čudinov, Jevgenij Dadonov.
     
    35:19
    Gurkin dostává dvě minuty za zdržování hry, když vystřelil kotouč do hlediště. Domácí mají k dispozici přesilovou hru.
    30:45 Teč Šipačjova další brankou neskončila.
     
    30:45
    Střelu Guseva tečoval před brankou nebezpečně Šipačjov, ale nakonec si s velkou šancí domácích Ježov dokázal poradit a neinkasoval. Znovu se hra přerušuje.
    24:08 Šance Kovalčuka.
     
    24:08
    Ježov musel být znovu pozorný, zpoza branky se na něho vyřítil Ilja Kovalčuk, který poté zasouval kotouč mezi jeho betony. Ježov je ale sklapl včas.
    21:25 Jevgenij DADONOV - 3:1
     
    21:25
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A domácí jdou do náskoku o dvě branky. JEVGENIJ DADONOV byl velmi dobře postavený v prostoru mezi kruhy a poté na hostující branku vyslal střelu zápěstím. Puk si poté našel cestu mezi tři tyče a hosté tak budou muset dohánět dvoubrankové manko. Asistence: Nikita Gusev, Maxim Čudinov.
    15:11 Alexej VOLGIN - 2:1
     
    15:11
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají. Bělousov střílel zpoza domácí branky, puk se ale odrazil před branku Šesťorkina od brusle Čudinova, jenž ho chtěl vykopnout pryč. To se mu však nepovedlo, kotouč se dostal k ALEXEJI VOLGINOVI, který ho posílá do poloodkryté domácí klece. Hosté tak jsou svému soupeři na dostřel jediné branky. Asistence: Georgij Bělousov.
    14:07 Nešťastné zranění Rukavišnikova, který dostal pukem do obličeje.
     
    14:07
    Lada se uhnízdila v pásmu Petrohradu a už roztáčí přesilovkový kolotoč. Jeden z hráčů hostů střílel na domácí branku a nešťastně trefil pukem do obličeje Romana Rukavišnikova. Ten odchází na ošetření do kabiny.
     
    13:46
    Hosté mají výhodu přesilové hry. Kablukov podrazil protihráče a už sedí na trestné lavici.
    10:29 Alexandr BARABANOV - 2:0
     
    10:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to byla překrásná individuální akce ALEXANDRA BARABANOVA, který objel hostující branku a poté se snažil překvapit Ježova. Ten ještě vyrazil kotouč před sebe, ale na následnou dorážku od stejného hráče už byl krátký. Domácí mají dvoubrankový náskok. Asistence: Nikolaj Prochorkin.
    06:50 Anton BĚLOV - 1:0
     
    06:50
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté otevírají účet tohoto utkání. ANTON BĚLOV dostal přesnou přihrávku do prostoru mezi kruhy a odtud vymetl pravý růžek Ježovovy klece. Petrohrad tak jde do jednobrankového náskoku. Asistence: Maxim Čudinov, Vadim Šipačjov.
     
    01:37
    Vyloučení v týmu Lada Togliatti (Georgij Bělousov – 2 min., podražení).

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. A. Bělov (Čudinov, Šipačjov), 11. Barabanov (Prochorkin), 22. Dadonov (N. Gusev, Čudinov), 45. N. Gusev (Čudinov, Dadonov), 57. Barabanov (Prochorkin, Širokov) – 16. Volgin (Bělousov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Rukavišnikov, A. Bělov, Čudinov, Judin, J. Jakovlev, Rykov – S. Plotnikov, Dacjuk (C), Kovalčuk – Dadonov, Šipačjov, N. Gusev – Barabanov, Prochorkin, Širokov – Kablukov, Koskiranta, Tichonov – Děrgačjov.
    Lada Toljatti: I. Ježov (A. Semjonov) – Gurkin, Korjagin, Sinicyn, Maleňkich (C), Volgin, Bělochvostikov, Suchich – Bumagin, Johansson, Filatov – Šenfeld, V. Komarov, Bělousov – Děmagin, Krysanov, Bočarov – A. Strelcov, Achmetov, Zernov.

    Rozhodčí: Ansons, Ovčinnikov – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri