Kuopio – Vienna Capitals 3:1 (kon.) | Esbjerg – IFK Helsinky 5:4 (po pr.) | Lørenskog – TPS 0:6 (kon.)
Växjö – Junosť Minsk 4:0 (kon.) | HV71 – Salzburg 1:2 (kon.) | Mnichov – Znojmo 7:0 (kon.)
Frölunda – Wolfsburg 2:3 (kon.)
konec
Lørenskog IK
0:6 (0:1, 0:4, 0:1)
TPS Turku
Pátek 09.09.2016, 19:00 • Lørenskog Ishall • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:26 Ilkka PIKKARAINEN - 0:6
     
    44:26
    TPS právě vstřelilo branku!
    Tak je tu další branka, ale tentokráte asi chyba domácího gólmana! Ke střele z celkem nevýhodné pozice od pravého mantinelu se dostal ILKKA PIKKARAINEN a dokázal puk propašovat do sítě! Asistence: Erik Thorell.
    37:53 Jasper LINDSTEN - 0:5
     
    37:53
    TPS právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelná kanonáda! Po úplném lapsu a nedůrazu domácí obrany vyjel zcela sám před gólmanem JASPER LINDSTEN, který se nemýlil a ránou mimo dosah bezmocného strážce domácí brány zvýšil už na 0:5! Asistence: Miro Keskitalo.
    37:36 Ilkko HEIKKINEN - 0:4
     
    37:36
    TPS právě vstřelilo branku!
    Tak toto je už debakl, který si domácí asi za svůj pasivní výkon z posledních minut zcela zaslouží! Po dobré příhře od svých kolegů se dostal ke střele od modré čáry nikým nebráněný ILKKA HEIKKINEN a jeho střela propadla do sítě! Asisitence: Patrik Virta a Eric Perrin.
    36:04 Erik THORELL - 0:3
     
    36:04
    TPS právě vstřelilo branku!
    A přichází také po zásluze trest! Za brankou se dostal k puku Kallio , který se s ním otočil a s pomocí obránce ho poslal na volného ERIKA THORELLA! Ten sice nebyl ve vyloženě výhodné pozici, ale dokázal propálit vše, co mu stálo v cestě a přidal tak třetí gól finského týmu! Bez asistence.
    32:38 Tomi KALLIO - 0:2
     
    32:38
    TPS právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, z ničeho nic už je to 0:2! Heikkinen nahodil puk na bránu, kde vznikla velká mela, ve které se nejlépe zorientoval TOMI KALLIO, který doklepl puk do branky! Gól ještě musel kvůli podezření na postavení hráče v brankovišti potvrdit videorozhodčí, ale vše bylo v pořádku. Asistence: Ilkka Heikkinen a Patrik Virta.
    05:26 Patrik VIRTA - 0:1
     
    05:26
    TPS právě vstřelilo branku!
    Turku před poloprázdnou arénou jde do vedení! PATRIK VIRTA po krásném pasu přes celé hřiště od Vahatala jel zcela sám na Jakaitise a tvrdou střelou ho dokázal prostřelit – favorit tak jde hned v úvodu zápasu do vedení a domácí tak dost možná ve své skupině nezvítězí ani jednou. Asistence: Julius Vahatalo a Miro Keskitalo.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 6. Virta (Vahatalo, Keskitalo), 33. Kallio (Heikkinen, Virta), 37. Thorell, 38. Heikkinen (Virta, Perrin), 38. Lindsten (Keskitalo), 45. Pikkarainen (Thorell)


    Lørenskog IK: Jakaitis – Espeland, Froshaug, Strom, Ponomarenko, Hellerod, Messa, Johansen, Sorensen – Dahlstrom, Larsson, Sixsmith – Sundelius, Dokken, Krog – Johansen, Thoresen, Lovlie – Vaakainen
    TPS Turku: Georgijev – Keskitalo, Tallinder, Heikkinen, Berger, Eronen, Forsstrom, Virtanen, Kojo – Thorell, Kallio, Perrin – Karvonen, Ahtola, Spina – Vahatalo, Siiki, Virta – Pikkarainen, Lindsten, Nieminen
    bahis siteleri