Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:5 (po pr.)
Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 09.09.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:38 Jakub PETRUŽÁLEK - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Brankář Klouček loví puk poprvé ze své sítě, Třinec podruhé v zápase využívá přesilovku! Pardubický gólman toho přes chumel hráčů mnoho neviděl a střela JAKUBA PETRUŽÁLKA od modré čáry mu prošla k levé tyčce! Také Petružálek zaznamenal první extraligový gól v novém působišti – 4:1! Asistence: Josef Hrabal.
    33:30 Cory KANE - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a nádhernou brankou navyšují svůj náskok! Americký útočník CORY KANE se uvolnil na pravém křídle, přebruslil Havlíka, stáhl si puk na forhend a nechytatelně jej pověsil pod horní tyč! První extraligový zásah pro útočníka z Kalifornie – 3:1! Asistence: Zbyněk Irgl.
    12:00 Martin ADAMSKÝ - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři během dvou minut otáčejí nepříznivý stav a jdou do vedení! Rýgl si v obranném pásmu neporadil se skákavým pukem, ke kterému se dostal Irgl. Třinecký kapitán naznačil střelu a přihrál pod sebe na MARTINA ADAMSKÉHO, jenž už mířil do poloodkryté klece – 2:1! Asistence: Zbyněk Irgl, Josef Hrabal.
    10:16 Erik HRŇA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Oceláři se nastěhovali do útočné třetiny a vypadalo to, že Polanský poveze puk za branku. Jenže třinecký šikula na poslední chvíli přihrál okolo tyčky ERIKU HRŇOVI, a ten po zpracování kotouče zacílil mimo dosah Růžičky – 1:1! Asistence: Jiří Polanský, Daniel Rákos.
    08:17 Lukáš NAHODIL - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je lekce z efektivity, velmi krutá pro domácí mužstvo! Pardubice se po delší době dostaly do útočného pásma a Hrubec neudržel puk po nahození Hubáčka od mantinelu. LUKÁŠ NAHODIL se pak na brankovišti rychle zorientoval a doklepl kotouč do prázdné branky – 0:1! Asistence: Petr Hubáček, Martin Rýgl.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 11. Hrňa (Polanský, Rákos), 12. Adamský (Irgl, Hrabal), 34. Kane (Irgl), 50. Petružálek (Hrabal) – 9. Nahodil (Hubáček, Rýgl)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, M. Doudera, Hrabal, Galvas, Nosek, L. Doudera – Martin Růžička, Špirko, Petružálek (A) – Adamský (A), Kane, Irgl (C) – Rákos, Kreps, Dravecký – Marosz, Polanský, Hrňa. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (od 41. Klouček) – Ščotka, Schaus, Havlík, Leduc, Ovčačík, Rýgl, Bokroš – Rolinek (C), Hodgman, Sýkora (A) – Hubáček, Nahodil, Zadina – Klimenta, Tomášek, Bárta – Mallet, T. Kaut, Rapáč – M. Kaut. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Petr Lacina – Martin Zika, Petr Kotlík

    Diváci: 4 944 (95 % celkové kapacity)
    bahis siteleri