Mountfield HK – Písek 14:0 (kon.) | Zlín – Havířov 3:0 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 4:0 (kon.)
Letňany – Chomutov 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 5:4 (kon.) | Pardubice – Kolín 6:0 (kon.)
HC Plzeň – Kladno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 6:2 (kon.)
Slavia – Sparta 3:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:4 (2:2, 3:0, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 09.09.2016, 17:00 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    53:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velké drama a zápletka jsou na světě. Spoustu prostoru dostal před gólmanem JAN ŠÍR, pro něhož nebyl problém zakončit podél pravé tyči, a zařídit tak napínavý závěr utkání. Asistence: Martin Maťátko, Václav Mocek.
     
    48:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Radek Haas čisté konto nakonec neudrží. V pravém kruhu se napřáhl VÍTEK TURSKÝ a puk po jeho střele skončil v levém horním rohu. Brankář skrz stínící hráče nic neviděl. Asistence: Petr Had.
     
    38:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka. Skvělou práci odvedl JAN DVOŘÁK, který i z velkého úhlu dostal procpal puk mezi levou tyč a gólmana. Bez asistence.
     
    34:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na začátku stál Jan Dvořák, který se hned několikrát snažil propasovat kotouč za Hrstkova záda, ten byl však proti. Jenže pak se u pravé tyče dostal k puku LUKÁŠ KUČERA, jenž přidává svou druhou branku v utkání. Asistence: Jan Dvořák, Martin Nepokoj.
     
    22:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To byla neskutečná hokejová paráda, kterou ukázal OSCAR FLYNN. Nájezd jel velice pomalu, k brankáři se přiblížil opravdu hodně, už to vypadalo, že gól nevstřelí, ale útočník s číslem 19 zachoval klid, naznačil kličku, jenže pak poslal puk chladnokrevně mezi Hrstkovy betony!
     
    10:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí celek vyrovnává. V brance nejdřív místo puku skončil jeden z Bruslařů. Ve zmatku kolem branky se však napřáhl na hranici pravého kruhu LUKÁŠ KUČERA, který překvapil libereckého brankáře. Asistence: Patrik Šíp.
     
    04:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Druhá střela domácích a hned gólová. Rychlost prokázal PATRIK ŠÍP, jenž se dostal k volnému puku a zblízka vymetl pavučiny pod víkem Hrstkovy branky. Asistence: Lukáš Kučera, Oscar Flynn.
     
    01:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Takový start zápasu asi očekával jen málokdo. Severočeši ve své aktivní hře pokračovali a u pravé tyče se ke kotouči dostal PETR ŠAFAŘOVSKÝ, který se do zčásti odkryté brány nemohl mýlit. Asistence: Vítek Turský.
     
    01:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se ujímají rychlého vedení. Na modré se napřáhl ADAM CHARVÁT a propálil boleslavského gólmana. Asistence: Kryštof Bouřil.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 5. Šíp (Kučera, Flynn), 11. Kučera (Šíp), 23. Flynn (TS), 35. Kučera (Dvořák, Nepokoj), 39. Dvořák – 2. Charvát (Bouřil), 2. Šafařovský (Turský), 49. Turský (Had), 54. Šír (Maťátko, Mocek)


    BK Mladá Boleslav: Marek (2. Haas) – Beneš, Novák, Dlabola, Jirásek, Imlauf, Horský, Homolka, Nepokoj, Červenka – Foerster, Dvořák, Křížek, Veverka (C), Hrachovec, Šíp, Havelka, Flynn, Jindra, Moravčík, Kučera
    Bílí Tygři Liberec: Hrstka (Novák) – Aubrecht, Turský (C), Charvát, Habermann, Had, Ira, Bálik (A) – Šír, Bouřil, Mocek, Maťátko, Čermák, Litera, Damašek, Bitman, Hájek, Piroutek, Chrtek, Šafařovský

    Rozhodčí: Hrubý – Hejl, T. Svoboda

    Diváci: 55
    bahis siteleri