Mountfield HK – Písek 14:0 (kon.) | Zlín – Havířov 3:0 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 4:0 (kon.)
Letňany – Chomutov 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 5:4 (kon.) | Pardubice – Kolín 6:0 (kon.)
HC Plzeň – Kladno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 6:2 (kon.)
Slavia – Sparta 3:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
SC Marimex Kolín
Pátek 09.09.2016, 17:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    45:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se dostává do šestibrankového vedení! MATĚJ BLÜMEL nejdříve nádhernou stahovačkou obešel hostujícího obránce, jeho první střelu ještě Březina vyrazil, ale na následnou dorážku byl krátký. Asistence: Michal Pochobradský, Martin Bučko.
     
    36:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se dostává do vedení o pět branek! Juraj Rudy trefil střelou od modré čáry pouze clonícího Jiřího Bucka, od kterého se puk odrazil přímo na hůl VÍTA ROZLÍLKA, který se trefil přímo pod břevno. Asistence: Jiří Bucek, Juraj Rudy.
     
    33:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Krátce poté, co se první potrestaný vrátil na ledovou plochu, Dynamo střílí čtvrtou branku! Bučko našel křižným pasem Matěje Blümela, jehož střelu Březina vyrazil na brankovou čáru, odkud jej do brány pohotově dorazil pardubický obr MICHAL POCHOBRADSKÝ. Asistence: Matěj Blümel, Martin Bučko.
     
    21:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení. Jiří Bucek vybojoval puk v útočném pásmu a našel úplně volného JANA ČERNÉHO, který neměl žádný problém s trefením prázdné brány. Asistence: Jiří Bucek.
     
    14:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice vedou o dvě branky! Ondřej Matýs vybojoval puk v rohu kluziště, následně jej vyvezl až před bránu, kde se jej ujmul MARTIN KOSTKA, který trefil bekhendem horní roh kolínské brány. Asistence: Ondřej Matýs.
     
    07:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se dostává do vedení! Jan Oliva nabil na střelu reprezentantovi MATĚJI BLÜMELOVI, jehož střela se od jednoho z obránců odrazila za záda Martina Březiny. Asistence: Jan Oliva.

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 8. Blümel (Oliva), 15. Kostka (Matýs), 22. Černý (Bucek), 34. Pochobradský (Blümel, Bučko), 37. Rozlílek (Bucek, Rudy), 46. Blümel (Pochobradský, Bučko)


    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Dosoudil) – Dubovči, Leder, Oliva, Žouželka, Bučko, Rudy, Sýkora, Javůrek – Machač, Libnar, Pochobradský, Kostka, Chára, Blümel, Černý, Bucek, Matýs, Rozlílek.
    SC Marimex Kolín: Březina (Mašek) – Dotter, Štěpánek, Zdeněk, Grauer, Mikula, Dudycha – Růžička, Gorás, Kronus, Zheliznyak, Dytrych, Plíhal, Laube, Poul, Sajdl, Vasilev, Kalista.

    Rozhodčí: Pilný – Kis, Potůček.

    Diváci: 88
    bahis siteleri