Mountfield HK – Písek 14:0 (kon.) | Zlín – Havířov 3:0 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 4:0 (kon.)
Letňany – Chomutov 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 5:4 (kon.) | Pardubice – Kolín 6:0 (kon.)
HC Plzeň – Kladno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 6:2 (kon.)
Slavia – Sparta 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 09.09.2016, 17:30 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    59:28
    Daniel Svoboda uhání na střídačku a hosté zkusí hru v power-play. Mezi tím vypálil z pravého kruhu Aleš Řezáč, jehož ránu Tomáš Blažek podržel a bude se vhazovat po jeho levici!
     
    56:33
    Hosté si před vhazováním v jejich pásmu vyžádali oddechový čas.
     
    56:33
    Hosté znovu špatně střídali a na hřišti se objevilo 6 hráčů v modré. Trest odpyká Semen Mirochnikov (CEM).
     
    52:24
    Vojtěch Holenda (HBR) tvrdě sestřelil soupeře kolenem, který se jen těžce zvedá z ledu a nyní sedí hodně otřesený na střídačce. Doufejme, že bude v pořádku. Motor si zahraje v početní výhodě.
     
    42:11
    Hosté špatně střídali a na ledě se objevilo 6 hráčův modrém. Trest odpyká Libor Víta (CEM).
     
    40:48
    Tak tohle bylo opravdu těsné! Ránu Matěje Tomana Tomáš Blažek vyrazil, hostující útočník ale pokračoval v akci a ze záporného úhlu posílal puk do brankoviště, kde si ho brankář málem srazil do vlastní brány!
     
    37:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byl fofr! Vojtěch Holenda poslal dopředu MICHALA TEPLÉHO, jenž u pravého hrazení přebruslil všechny protihráče a střelou zápěstím na bližší tyč překonal hostujícího gólmana, přestože byl už docela v ostrém úhlu! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    37:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla povedená akce! Tomáš Křehlík objel hostující svatyni a mezi bruslí hostujícího beka a tyčkou poslal kotouč před bránu, kde byl úplně osamocený TOMÁŠ KOHOUT, kterému střela sice nesedla podle jeho představ, puk ale obloučkem přepadl za záda Svobody! Asistence: Křehlík, Piskač.
     
    34:42
    Hlavní postavou tohoto okamžiku je znovu Lukáš Matys (CEM), tentokrát se ale provinil hákováním a míří za katr.
     
    32:08
    Lukáš Matys se snažil havlíčkobrodského strážce svatyně rozhýbat a přichystal si kotouč na forhend, pak ale nedokázal přehodit jeho levý beton!
     
    32:08
    Lukáš Matys teď ukázal havlíčkobrodským bekům záda a řítil se do úniku! V tom byl ale zastaven nedovoleným způsobem a trestné střílení bylo nařízeno i na druhé straně!
     
    31:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté svoji početní výhodu rychle využívají a srovnávají s Bruslaři krok. Šimon Masopust nahodil puk od modré čáry a do dráhy letu černého kusu gumy vložil ještě hůl DOMINIK KAISLER a usměrnil jej za záda Tomáš Blažka! Asistence: Semen Mirochnikov, Martin Kašper.
     
    30:51
    Tomáš Křehlík (CEM) to ale s bojovností přehnal a odpyká si dvouminutový trest za hákování.
     
    23:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    MAREK TECL se rozjel s rozvahou, před brankářem udělal rychlý pohyb rameny a následně vypálil přesně nad lapačku Jakuba Ovsjannikova, který na trestné střílení vystřídal Daniela Svobodu! Bez asistence.
     
    23:28
    Marek Tecl se dostal do úniku a byl sám před brankářem, v rozhodující chvíli ale dostal sekyru přes hokejku, za což vylo nařízeno trestné střílení!
     
    20:46
    Domácí hráč (HBR) hrál vysokou holí, českobudějovičtí budou hrát 5 na 3.
     
    20:34
    Tomáš Lachman (HBR) je vyloučen na 2 minuty zahákování, hosté si zahrají v početní výhodě.
     
    14:38
    Domácí se mohou dostat do vedení, zahrají si totiž přesilovou hru. Za dvířka trestné lavice je poslán Jiří Egert (CEM) za podražení.
     
    14:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vedení si hosté dlouho neužili, máme vyrovnáno! Domácí kombinovali v pravé části útočného pásma, odkud se puk dostal k úplně volnému MICHALU TEPLÉMU, který z levého kruhu trefil zcela odkrytou klec Daniela Svobody, který se nestačil včas přesunout! Asistence: Vojtěch Holenda, Radim Pejchal.
     
    12:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté ukázali svoji šikovnost a trochu jim pomohla také jistá dávka štěstí. Po střele Šimona Masopusta z pravého kruhu puk přeskočil pravý beton Tomáše Blažka a doskákal až k DOMINIKU KAISLEROVI, který jej v tísni obránců dokázal ze vzduchu trefit a poslat do odkryté klece! Asistence: Šimon Masopust, Vojtěch Krcho.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 15. Teplý (Holenda, Pejchal), 24. Tecl (TS), 38. Kohout (Křehlík, Piskač), 38. Teplý (Holenda) – 13. Kaisler (Masopust, Krcho), 32. Kaisler (Mirochnikov, Kašper)


    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – Krejčí, Pejchal, Lachman "A", Adam, Polák, Zvěřina, Škareda, Horák – Teplý, Holenda "C", Donda – Tecl, Křehlík, Cachnín – Kohout, Piskač, Pokorný – Kyncl
    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Ovsjannikov) – Štěcha, Doktor, Víta, Rákosník, Dosek "C", Šafář, Mirochnikov – Silný, Matys, Rolínek, Tržil, Krcho, Řezáč, Egert, Toman "A", Prášek, Vaculík, Masopust, Kašper, Kaisler

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Jan Jeletz, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri