Olomouc – Kometa Brno 0:7 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:4 (0:1 po s.n.) | HC Plzeň – Letňany 3:0 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 0:5 (kon.) | Kolín – Liberec 3:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 1:5 (kon.)
Kladno – Sparta 4:5 (kon.) | Pardubice – Písek 8:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Jihlava – Zlín 2:4 (kon.) | Slavia – K. Vary 5:4 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 23.09.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    58:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velké zklamání na jedné straně na gejzír radosti a té druhé! Hosté svého soupeře i nadále svírali a nakonec se dočkali vedoucí branky! Po Martinu Nepokojovi se dostal k puku OSCAR FLYNN, který z pravého kruhu prostřelil Tomáše Blažka a dovršil tak hattrick! Asistence: Martin Nepokoj, Lukáš Kučera.
     
    54:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno. Skvělou individuální akcí se znovu blýskl MICHAL TEPLÝ a tentokrát ji dotáhl do konce! Po pravé straně se prokličkoval až před bránu, kde už byl trošku rozhozený, přesto dokázal nasměrovat kotouč mezi betony Radka Haase! Asistence: Daniel Polák.
     
    43:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle byla pohledná, a hlavně rychlá akce! Oscar Flynn poslal dopředu na pravém křídle rozjetého Lukáše Kučeru, který vtrhl do havlíčkobrodské obrany jako uragán, zvedl hlavu a na ose hřiště našel nepokrytého MARTINA NEPOKOJE, který střelou nad vyrážečku rozzářil červené světlo za Blažkovou bránou! Asistence: Lukáš Kučera, Oscar Flynn.
     
    29:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hra je čím dál vyrovnanější a také skóre už je na obou stranách shodné! DOMINIK VACÍK udržel kotouč v útočné třetině a jeho následná rána zapadla pod lapačku hostujícího brankáře! Bez asistence.
     
    21:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácím se ale nakonec přeci jen podařilo přesilovou hru využít a už je to jen o jednu branku! Jiří Přibyl v rychlé akci posunul puk na VÁCLAVA PISKAČE, který se zápěstím z mezikruží trefil přesně pod vyrážečku Radka Haase! Asistence: Jiří Přibyl, Tomáš Kohout.
     
    18:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je to o dva góly. A znovu u toho byli stejní hráči jako v prvním případě. Lukáš Kučera se dral dopředu po pravé straně, na zádech mu ale visel domácí obránce. Mladoboleslavský útočník se ho zbavil rychlou otočkou, načež okamžitě přihrával před brankoviště, kde stál v pravou chvíli na pravém místě OSCAR FLYNN a zametl puk do odkryté části klece! Asistence: Lukáš Kučera.
     
    12:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď už se ale hosté radují a nutno říci, že zaslouženě. Po bleskové akci Lukáše Kučery na pravé straně dostal přihrávku k protější tyči úplně volný OSCAR FLYNN, který Blažkovi nedal žádný čas na přesunutí a poslal puk nad jeho beton! Asistence: Lukš Kučera, Zdeněk Křížek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 22. Piskač (Přibyl, Kohout), 30. Vacík, 55. Teplý (Polák) – 13. Flynn (Kučera, Křížek), 19. Flynn (Kučera), 44. Nepokoj (Kučera, Flynn), 59. Flynn (Nepokoj, Kučera)


    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – D. Vacík, Krejčí, Pejchal, Lachman "A", Polák, Adam, Rubner, Zvěřina – Teplý, Holenda "C", Donda – Křehlík, Tecl, Cachnín – Přibyl "A", Kohout, Piskač – Pokorný. Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.
    BK Mladá Boleslav: Haas (V. Marek) – Nepokoj, Horský, Červenka, Jirásek "A", Homolka, Dlabola, Imlauf – Flynn, Křížek, Kučera "A" – Havelka, Foerster, Veverka "C" – Moravčík, Čermák, Novák – Jindra. Trenér: Jiří Zoerkler.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri