Barys – Kazaň 0:4 (kon.) | Jekatěrinburg – Toljatti 3:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 0:2 (kon.)
Jokerit – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
Lada Toljatti
Středa 05.10.2016, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:23 Andrej IVANOV - 3:4
     
    56:23
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hostující celek otáčí vývoj zápasu a vede. Nutno ale poznamenat, že velkou zásluhu na tom má domácí obrana. ANDREJ IVANOV dostal dostatek prostoru a dokázal si poradit s brankářem domácích. Ale obránci mu dali obrovské množství prostoru. Asistence: Taylor Aronson, Anton Šenfeld.
    54:43 Nikita FILATOV - 3:3
     
    54:43
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Díky rychlé akci se dočkali hosté vyrovnání. Andrej Ivanov po přihrávce brankáře vymyslel akci, na jejímž konci stál NIKITA FILATOV. Jeho střela na bližší tyč se ujala. Domácí brankář ne nepohlídal prostor u tyčky. Asistence: Andrej Ivanov a Ilja Ježov.
    39:04 Nikita FILATOV - 3:2
     
    39:04
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Drama pokračuje dál, necelou minutu před koncem třetiny se prosazují hosté. NIKITA FILATOV poslal kotouč za brankovou čáru a rozdíl ve skóre je minimální. Asistence: Gleb Korjagin.
    37:52 Nikolaj TIMAŠOV - 3:1
     
    37:52
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Anatolij Golyšev vystřelil od modré čáry. Hostující gólman jen vyrazil před sebe, kde stál volný NIKOLAJ TIMAŠOV. Ten už dokázal kotouč doklepnout do branky. Asistence: Anatolij Golyšev.
    35:20 Anatolij GOLYŠEV - 2:1
     
    35:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení a to i díky velkému štěstí. ANATOLIJ GOLYŠEV vystřelil z prostoru za brankou, kotouč se odrazil snad od brankáře za brankovou čáru. Nic to nemění na tom, že Avtomobilist dává gól a dostává se do vedení.
    07:24 Pavel TURBIN - 1:1
     
    07:24
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jan Buchleta tento gól připravil. Díky jeho skvělé práci se mohl uvolnit PAVEL TURBIN, který neměl problém z předbrankového prostoru poslat puk za brankovou čáru. Asistence: Jan Buchtele.
     
    05:57
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Po krásné samostatné akci se prosazuje povedenou střelou ANDREJ IVANOV. Střelec branky byl ihned po střele tvrdě atakován soupeřem. Nic to nemění na tom, že hosté vedou. Asistence: Nikita Filatov a Alexandr Bumagin.
    05:57 Andrej IVANOV - 0:1

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 8. Turbin (Buchtele), 36. Golyšev, 38. Timašov (Golyšev) – 6. A. Ivanov (Filatov, Bumagin), 40. Filatov (Korjagin), 55. Filatov (A. Ivanov, I. Ježov), 57. A. Ivanov (Aronson, Šenfeld)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Sochatskij, Sochatskij) – Kivistö, Megalinskij, Kivistö, Megalinskij, V. Vasiljev, Andersén, Timašov, Turbin, Ščemerov – Mingalejev, Tičar, A. Alexejev – Česalin, Koukal, Simakov – Golyšev, Monja, Torčeňuk – A. Garejev, Buchtele, Rassejkin – K. Volkov.
    Lada Toljatti: I. Ježov (A. Semjonov) – Sotnieks, Sinicyn, Maleňkich, Korjagin, Gurkin, Aronson – Achmetov, Bělousov, Bumagin – Filatov, A. Ivanov, V. Komarov – Krysanov, Rybin, A. Strelcov – V. Strelcov, Šenfeld, Zernov – Bočarov.

    Rozhodčí: Morozov, Tsyplakov – Zacharov, Tomilov
    bahis siteleri