Jihlava – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 0:5 (kon.) | Most – Kadaň 3:2 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Havířov – Motor ČB 1:2 (kon.) | Kladno – Prostějov 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (2:0, 0:1, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 05.10.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obránce Dundáček poslal puk do ohně. Před brankou byl samozřejmě Protasenja, jenž nyní kotouč nezískal, ale přes jeho mohutnou postavu se k němu dostal Čachotský. Kapitán Dukly nyní, na rozdíl od předchozí akce, neuspěl, ale JOSEF SKOŘEPA u levé tyče Soukupa již protlačil puk pod jeho betony za čáru. Asistence: Tomáš Čachotský, Filip Dundáček.
     
    54:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Výborná to práce Filipa Stoklasy, který před malou chvíli výborně podržel puk. A i díky tomu dává Dukla čtvrtý gól. Domácí forvard si poté najel před branku, kde se k němu od Šidlíka dostal puk. Ten ještě Stoklasa do sítě neusměrnil, ale TOMÁŠ ČACHOTSKÝ svojí dorážkou už ano. Asistence: Filip Stoklasa, Petr Šidlík.
     
    48:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    No, tenhle gól přichází pro Slovan v nejhorší možný čas, naopak pro Jihlavu v nejlepší. Domácí se během posledních čtyř pěti minut dostali sotva třikrát do pásma a stejně se radují. Po velkém tlaku hostí ujela Dukla do protiútoku. Druhý útok domácích vykombinoval pětici Slovanu. FILIP SEMAN z mezikruží píchl do kotouče a ten i za pomocí ústeckého hráče doskákal za brankovou čáru. Soukup neměl šanci zasáhnout, ležel mimo branku, navíc byl signalizován trest Slovanu. Asistence: Richard Diviš, Michal Důras.
     
    37:07
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Jan Kloz si z pravé strany sjel k brance, odkud nedokázal najít moment ke střele. Akce hostí ale pokračovala a Kloz vyslal puk na Kasíka, jenž u pravé tyče Svobody našel volného MARKA LOSKOTA, který zamířil nad vyrážečku gólmana do pravého horního rohu branky. Asistence: Jaroslav Kasík, Jan Kloz.
     
    19:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jiří Říha na modré zachytil kotouč a z pravé strany si sjel na střed, prohodil si pozici s Vlastimilem Bilčíkem. Už to vypadalo, že zkusí střílet od modré, když pohlednou kolmicí našel na pravém kruhu FILIPA SEMANA. Jihlavský útočník se z první opřel do puku a zamířil přesně do levého vinglu. Asistence: Jiří Říha, Michal Důras.
     
    09:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zčistajasna přichází úvodní branka zápasu. Když to řeknu v nadsázce, ANATOLIJI PROTASENJOVI by tam v jeho současné formě spadlo všechno, na co sáhne. Na modré si zastavil laxně vyhozený puk hostí, otočil svojí mohutnou postavu směrem k brance, vystřelil a Soukupovi, kterému dobře clonil Skořepa, zapadl kotouč nad lapačku do sítě. Bez asistence.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Protasenja, 20. F. Seman (Říha, Důras), 49. F. Seman (Diviš, Důras), 55. Čachotský (Stoklasa, Šidlík), 55. Skořepa (Čachotský, Dundáček) – 38. Loskot (Kasík, Kloz)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Sáblík) – Bilčík, Kaláb, Dundáček, Říha, Grebeňuk, Šidlík, Půža – Protasenja, Skořepa, Čachotský (C) – Diviš, F. Seman, Důras – Stoklasa, Zeman, Březina – Kondratěv, Jícha. Trenér: Petr Vlk
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Kasík, Bernad, M. Vágner (C), Husák, Přindiš, Brož, Hes – Kloz, Vrdlovec, Loskot – Merta, Poulíček, Z. Doležal – Moučka, Melka, Gengel – Navarra, Komárek, Markulinec. Trenéři: Tomáš Mareš a Miroslav Mach

    Rozhodčí: Dědek, Pražák – Jindra, Kreuzer

    Diváci: 1333
    bahis siteleri