Jihlava – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 0:5 (kon.) | Most – Kadaň 3:2 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Havířov – Motor ČB 1:2 (kon.) | Kladno – Prostějov 3:1 (kon.)
konec
HC Most
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
SK Trhači Kadaň
Středa 05.10.2016, 17:30Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači přeci jen snižují v početní výhodě! Zcela osamocený se na brankovišti ocitl ONDŘEJ BERÁNEK a nebyl pro něj problém dostat puk za brankovou čárou, neboť Hübl byl úplně na zemi. Asistence: Jaroslav Kůs a Robert Černý. Stav 3:2.
     
    26:14
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači korigují skóre z početní výhody! Od modré čáry se napřáhl JAKUB TREFNÝ, který se snažil najít přízemní ranou někoho ve skrumáži před brankou, našel však hůl jednoho z domácích hráčů, který si puk nešťastně stečoval do vlastní branky do protipohybu Hübla. Asistence: Jaroslav Kůs a Nicolas Hlava. Stav 3:1.
     
    24:26
    Most právě vstřelil branku!
    Perfektní individuální akce BOHUMILA SLAVÍČKA! Domácí forward zpracoval puk ve středním pásmu, prohnal se podél levého mantinelu, přebruslil bránícího hráče a natlačil se až před Lukeše, kterému prostrčil kotouč mezi betony. Bez asistence. Stav 3:0.
     
    22:39
    Most právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ ROD se ocitl v prakticky totožné pozici jako při prvním gólu Divíšek. Stačilo si jen položit Lukeše na brankovišti a zvednout puk do odkryté sítě. Asistence: Bohumil Slavíček a Jan Alinč. Stav 2:0
     
    06:57
    Most právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ DIVÍŠEK se teď dostal k puku jako slepý k houslím, když ho mezi kruhy za sebou zapomněl jeden z kadaňských obránců. Divíšek už si jel položil Lukeše kličkou do bekhendu a otevírá skóre utkání. Asistence: Bohumil Slavíček. Stav 1:0.
    Marken.cz

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 7. Divíšek (Slavíček), 23. Rod (Slavíček, Alinč), 25. Slavíček – 27. Trefný (Kůs, Hlava), 59. O. Beránek (Kůs, R. Černý)


    HC Most: Hübl – Strejček, Novák, Hora, Šesták, Charousek, Cvrk – Gerhát, Válek, Jurčík – Doležal, Divíšek, Slavíček – Rod, Alinč, Slavíček – Mical, Hanzl, Kubinčák
    SK Trhači Kadaň: Lukeš – Trefný, R. Černý, Szathmáry, Tejnor, R. Havel, D. Šimek, Blaha – Hlava, Kůs, Šťovíček – O. Beránek, M. Zadražil, Vaněk – Osmík, L. Vrána, Kohout – Ringler, Wágner, Chrpa.

    Rozhodčí: Koziol – Krátký, Klouček

    Diváci: 356
    bahis siteleri