SHK Hodonín – Technika Brno 6:0 (kon.) | Nový Jičín – Vsetín 2:8 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 6:7 (kon.)
Opava – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 4:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
HC Technika Brno
Středa 05.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Gólové představení ještě nekončí! DANIEL VANĚK střílel z pravé strany, poté obkroužil branku a odražený puk přehodil přes Slavíčkův beton! Asistence: Jakub Hajný, David Janás.
     
    44:12
    Drtiči právě vstřelili branku!
    JAKUB KADLEC navyšuje vedení Drtičů. Ve středním pásmu se zbavil bránícího hráče a cesta k bráně už byla volná. Dělovkou prostřelil Slavíčka a upravuje skóre na 5:0. Asistence: David Polesný.
     
    40:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Zmatky před brněnskou bránou potrestal JAKUB KADLEC. Jurča zavezl puk do pásma, nahrál Kadlecovi a ten bekhendovou střelou nahodil puk do brankoviště. Černý kus gumy proklouzal až za Slavíčkova záda. Asistence: Petr Jurča.
     
    24:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Brněnští obránci si úplně nerozuměli na útočné modré a z toho pramenilo přečíslení domácího týmu. V situaci dva na nikoho se ocitli Erik Hložánek a JAKUB VRÁNA, druhý jmenovaný dostal přihrávku a rychlou střelou k tyči překonal Slavíčka. Asistence: Erik Hložánek.
     
    09:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí skórují ve vlastním oslabení! Drtiči vyhráli vhazování v soupeřově pásmu a DAVID POLESNÝ nic nevymýšlel a jednoduše nahodil puk na bránu. Novákovi puk propadl výstrojí až za brankovou čáru. Asistence: Petr Peš.
     
    03:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Miklík natáhl clonícího hráče na sebe, čímž uvolnil MARKA HALODU a ten měl dostatek prostoru i času na to, aby přesně zamířil. Novák si na puk sice sáhl, ale gólu nezamezil. Asistence: Martin Miklík, Jakub Kadlec.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 4. Haloda M. (Miklík, Kadlec), 10. Polesný (Peš), 25. Vrána (Hložánek), 41. Kadlec (Jurča), 45. Kadlec (Polesný), 46. Vaněk (Hajný, Janás)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kukin) – Sorokin, Mikík, Pokorný, Loginovsky, Haloda M., Kužílek, Polesný, Garčic – Jurča, Peš (C), Kadlec – Janás, Vaněk, Kononenko – Hajný, Vrána, Hložánek – Černohous, Charvát, Zháňal

    Trenér: Stanislav Beťko

    HC Technika Brno: Novák (10. Slavíček) – Švejda, Vlček, Odehnal, Štancl, Cívka, Kupčík, Sedlák – Boček, Brzobohatý P., Bustin – Stehlík (C), Biolek, Brzobohatý M. – Florek, Čtvrtníček, Benýšek – Matov

    Trenér: Roman Kaňkovský

    Rozhodčí: Kašík – Blaha, Goňa
    bahis siteleri