Vsetín – Přerov 5:2 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 0:5 (kon.) | Letňany – Sparta 0:5 (kon.)
Kometa Brno – Tábor 5:4 (po pr.) | Jihlava – Pardubice 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 5:3 (kon.)
Chomutov – Kobra 2:3 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 6:3 (kon.) | Havířov – Poruba 6:0 (kon.)
Warriors Brno – Zlín 1:6 (kon.) | Ústí n/L – HC Plzeň 1:9 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 2:5 (kon.)
Č. Budějovice – Slavia 5:2 (kon.) | Žďár n/S – Liberec 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:1 (1:0, 1:1, 4:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 09.10.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    59:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hezká akce domácích. Kaltounková dala puk na pravý kruh pro Chlubnu, který vystřelil a před brankou Klase usměrnil ADAM NAJMAN kotouč přesně do sítě. Dlužno říct, že po třech asistencích si dnes přesný zásah zasloužil. Asistence: Tomáš Chlubna, Kristýna Kaltounková.
     
    55:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Z pravé strany kousek za kruhem napřáhl MARTIN ZADRAŽIL a propálil v přesilovce vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Patrik Čermák.
     
    55:03
    Talentovaný sudí Jiří Ondráček má znovu zvednutou ruku, což znamená vyloučení. Ven jde Michal Rouha za sekání.

    Na vyloučení: 5-7.
     
    53:55
    Tohle se v kategorii mladšího dorostu tak často nevidí. Před brankou Klase vznikla strkanice, po které se do pěstního souboje pustil Vítězslav Brož a Tomáš Jelínek. Na body nerozhodně, na vyloučení 2+2 minuty za hrubost pro každého.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    49:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Troufám si tvrdit, že o vítězi utkání je rozhodnuto. Najman poslal puk na branku, kde byl MATOUŠ MENŠÍK a pod betony Klase zatlouká soupeři čtvrtý hřebíček. Asistence: Adam Najman.
     
    47:11
    Po závaru před brankou Klase se do sebe lehce pustili Vítězslav Brož a David Matěcha. Oba si srazili helmy, poté je sudí odtrhli a jdou tak na dvě minuty ven za hrubost.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    45:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava poprvé utíká soupeři na rozdíl dvou branek. Najmanův pokus z pravé strany vyrazil Klas mezi kruhy, kde se do puku opřel VÍTĚZSLAV BROŽ a trefil se pod horní tyčku. Asistence: Adam Najman.
     
    43:29
    Famózní Chaloupek! Jihlavský gólman nejprve vychytal v úniku Rouhu, jenž mu mířil mezi betony. Dorážkou z levé strany si na něj nepřišel ani Koffer. Neuvěřitelné.
     
    37:42
    Petr Brož si vyjel s kotoučem mezi kruhy, odkud zakončoval po ledě k levé tyči Klase, ovšem i gólman hostí ukázal, že umí, a puk vyrazil koncem betonu. Hezký to zákrok.
     
    36:19
    No, řekl bych, že hosté už musí být z Ondřeje Chaloupka nešťastní. V situaci dva na jednoho posílal Zeman kotouč před branku na Rouhu. Ten zakončoval dobře a rychle k bližší tyči, ovšem jihlavský gólman vytáhl výborný rozklek a puk vyrazil. Stejně tak si poradil i s bleskovou dorážkou Koffera od horní části branky.
     
    33:34
    Od modré vystřelil Hrádek. Následně vznikla před Chaloupkem obrovská tlačenice, kde byl aktivní zejména Šír a Secký, jenže puk do domácí sítě prostě nedokáží Pardubičtí dostat. Chaloupek si asi usmyslel, že zavře branku.
     
    33:05
    Jihlava si bere oddechový čas.
     
    30:35
    Nyní měl jihlavský gólman mnohem těžší práci, když z prostorů mezi kruhy střílel Ondřej Tobiáš. Ačkoliv toho Chaloupek přes dva hráče Dukly nic neviděl, stihl srazit puk pravým betonem mimo tři tyče.
     
    29:21
    Po Najmanově akci nedokázal Klas udržet napoprvé puk. Povedlo se mu to až o chvilku později, kdy se ležmo vrhl proti Chlubnově dorážce.
     
    26:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již TOMÁŠ CHLUBNA prosazuje a maže tak své zaváhání z první třetiny. Najman mu zpoza branky předal přihrávku a jihlavský forvard zblízka zvedl puk nad pravé rameno Klase pod horní tyčku. Asistence: Adam Najman, Vítězslav Brož.
     
    23:57
    Jihlavští hokejisté si vyzkoušejí přesilovou hru, neboť Filip Koffer poměrně zbytečně podrazil na levém kruhu před svojí brankou soupeře.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    21:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno jest. Hosté zakombinovali před Chaloupkem, který sice dokázal najít recept na střelu Koffera, ale proti dorážce JANA LAŠÁKA z bezprostřední blízkosti již neměl téměř žádnou šanci. Asistence: Filip Koffer.
     
    18:12
    Tím spíše, že nyní dostává David Matěcha dvě minuty za hru vysokou holí. Chvilku se tak bude hrát ve čtyřech, poté přijde na řadu jihlavská přesilovka.
     
    16:15
    Tomáš Chlubna poblíž své útočné modré hitoval Filipa Koffera, který na okamžik ležel nehybně na ledě. Nakonec se z něj zvedá a odjíždí na svojí střídačku, naopak jihlavský útočník jde ven na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    14:11
    Najman středem pásma přihrál puk k levé tyči, kde byl zcela volný Chlubna. Ten už pálil do odkryté klece, ale svojí šanci trestuhodně zahodil, když netrefil ideálně puk a zamířil metr vedle.
     
    05:58
    Málem tak přišel trest z hole Adama Najmana. Jihlavský útočník vybojoval puk a upaloval sám na brankáře. Kotouč mu však mezi kruhy poskočil a kvůli tomu se Najmanovi nevydařilo zakončení.
     
    04:07
    Martin Zadražil před brankou zahákoval Radka Šíra, jenž se z levé strany dostal před branku a kvůli faulu jihlavského obránce přestřelil levou horní tyč za Chaloupkem.
     
    03:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde naopak do vedení. Hosté zaváhali na modré, ke kotouči se na pravém kruhu po Čermákově dobrém napadání dostal MATOUŠ MENŠÍK, sjel si před branku a Klase oklamal blafákem do bekhendu. Asistence: Patrik Čermák.
     
    02:59
    Puk se odrazil mezi kruhy na Tomáše Zemana, který z první pálil ke vzdálenější tyči Chaloupka. Kolem jeho levého betonu se ale neprosadil.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Menšík (Čermák), 27. Chlubna (Najman, V. Brož), 46. V. Brož (Najman), 50. Menšík (Najman), 56. Zadražil (Čermák), 60. Najman (Chlubna, Kaltounková) – 22. Lašák (Koffer)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – P. Brož, Rašín, Winkler, Smolko, Křišta, Barák – V. Brož, Najman, Chlubna – Menšík, Čermák, Juda – Mihulka, Zadražil, Krajíček – Kaltounková. Trenér: Petr Svoboda
    HC Dynamo Pardubice: Klas (Nečas) – Jelínek, Odehnal, Kaštánek, Matěcha, Pejzl, Hrádek, Nedelka – Rohlík, Zeman, Hricuš – Rouha, Koffer, Lašák – Secký, Šír, Lašák – Kazda. Trenér: Milan Kusý

    Rozhodčí: Ondráček – Berger, Tichý
    bahis siteleri