Chabarovsk – Magnitogorsk 1:5 (kon.) | Vladivostok – Ufa 2:3 (1:2 po s.n.) | Kunlun – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Jokerit – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Riga – Soči 2:3 (0:1 po s.n.) | Minsk – N.Novgorod 3:2 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Toljatti 3:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 21.10.2016, 11:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:51 Denis KAZIONOV - 1:5
     
    52:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Těreščenko chytrou přihrávkou poslal za obranu DENISE KAZIONOVA a ten na Metsolu vyzrál prudkou střelou zápěstím umístěnou k pravé tyči. Dosavadní skóre už zavání debaklem pro Amur. Asistence: Sergej Těreščenko.
    35:18 Alexandr SJOMIN - 1:4
     
    35:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Odvážný průnik ALEXANDRA SJOMINA byl korunován čtvrtým gólem Magnitogorsku. Úspěšný střelec odhodlaně projel modrou čárou, prosmýkl se mezi třemi obránci a svou individuální akci zakončit střelou mezi Metsolovými betony. Asistence: Oskar Osala.
    32:41 Jan KOVÁŘ - 1:3
     
    32:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak i tato přesilová hra byla rychle využita a to téměř jako pře kopírák té předchozí. Mozjakin si svezl puk po levém křídle a na zadní tyči uviděl číhajícího JANA KOVÁŘE, jemuž stačilo pouze nastavit čepel hole. Asistence: Sergej Mozjakin.
    29:09 Danis ZARIPOV - 1:2
     
    29:09
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přesilová hra hostujícího mužstva je velmi rychle využita! Mozjakin přihrávkou do druhé vlny našel nikým nehlídaného DANISE ZARIPOVA a proti jeho pohotové ráně k bližší tyči se Metsola nestačil včas přesunout. Asistence: Sergej Mozjakin a Jan Kovář.
    13:41 Oskar OSALA - 1:1
     
    13:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Buly bylo o chvíli později nařízeno také na opačné straně a jeho vítězem se stal Filippi, díky jehož bojovnosti v kruhu pro vhazování se kotouče zmocnil OSKAR OSALA a po jeho ráně z bezprostřední blízkosti se puk pod betony gólmana došoural těsně za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Filippi.
    09:09 Dmitrij KOSMAČJOV - 1:0
     
    09:09
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A gól je nakonec uznán, takže se domácí celek ujímá vedení! Li nahrál DMITRIJI KOSMAČJOVOVI a ten Košečkina propálil razantní střelou z pravého kruhu. Před brankářem Magnitogorsku stínil Vladislav Ušenin, takže Košečkin toho nejspíš moc neviděl. Asistence: Oleg Li a Vladislav Ušenin.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 10. Kosmačjov (O. Li, Vl. Ušenin) – 14. Osala (Filippi), 30. Zaripov (Mozjakin, Jan Kovář), 33. Jan Kovář (Mozjakin), 36. A. Sjomin (Osala), 53. De. Kazionov (S. Těreščenko)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Zub, Kondratěv, J. Kolář, P. Medveděv, Kosmačjov, Kamalov, Jelesin – Byvalcev, Litovčenko, Kapustin – T. Zohorna, Ramstedt, Kuusela – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, O. Li – Dědunov, Romancev, Železnov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, J. Birjukov, Bereglazov, Lee, S. Těreščenko, Chabarov, Dronov – Jan Kovář, Mozjakin, Osala – Zaripov, Filippi, A. Sjomin – Kaletnik, Kosov, Potěchin – Platonov, Švyrjov, Dm. Kazionov – De. Kazionov.

    Rozhodčí: Alexej Ravodin, Alexandr Soin – Dmitrij Golovljov, Roman Šichanov

    Diváci: 7100
    bahis siteleri