Olomouc – Třinec 0:4 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 5:4 (po pr.)
konec
HC Olomouc
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 17.11.2016, 14:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třetina přinesla další branku, ale znovu jen do sítě Olomouce. Třinec si tak připisuje už sedmé vítězství v řadě, když předvedl velmi zkušený výkon, Olomouc se jeho tempu nedokázala vyrovnat a v tabulce tak zůstane po dnešku stále na posledním místě. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne, (15:59:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Před koncem se ještě bude vylučovat, na trestnou lavici totiž míří Grzegort Radziencziak na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    59:50
    Sudí ještě těsně před koncem upravují postavení branky, vhazování proběhne před Pospíšilem.
     
    59:10
    Třinec je stále napasován v domácí obranné třetině, Kohouti se brání jen s vypětím všech sil.
     
    58:38
    Kvasnica palil od mantinelu sice na bránu, jenomže jeho pokus byl ještě ztečován do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude před olomouckou bránou.
     
    57:37
    Domácí si v krátkém časovém okamžiku připisují druhý ofsajd, v posledních chvílích se totiž nedokáží dostat přes blok ve středním pásmu.
     
    56:57
    Po nepřesné rozehrávce domácích se snažil poslat přihrávku před prázdnou bránu Irgl, ale Cihlař jeho krásný pas nezužitkoval. Ve finální fázi se totiž netrefil do puku.
     
    55:59
    Kohouti i přes velký třinecký nátlak nakonec své oslabení ubránili, Beier je už totiž zpátky na ledě.
     
    54:57
    Třinec v této chvíli nebyl daleko od další branky! Pospíšil nejprve těžkou střelu Radziencziaka vyrazil před sebe, kde se o dorážku pokusil Lacka, ale olomoucký brankář předvedl učebnicový rozštěp, který zabránil možné páté třinecké brance.
     
    53:59
    Domácí půjdou znovu do oslabení, Jan Beier (OLO) byl totiž vyloučen na 2 minuty za hrubost, když se pokoušel o aktivní napadání.
     
    53:24
    Kalus se pokusil o střelu z otočky okolo brány, domácí beci mu však v tomto snažení zabránili. V této chvíli hraje olomoucká defenzivní řada bez větších chyb.
     
    52:33
    Domácí teď jsou pod menším tlakem, Pospíšil se musí ve svém domovském prostoru pořádně ohánět.
     
    51:40
    Hrehorčák si najížděl do prostoru před brankou, ale přihrávka, která k němu směřovala byla nakonec zblokována. Olomouc rozehrává od zadních řad.
     
    50:45
    Radziencziak se nejprve při tvrdé střele netrefil mezi tři tyče, za pár sekund při své reparátu ale zlomil hokejku. Kohouti tak mají otevřená vrátka na opačnou polovinu hřiště.
     
    49:55
    Třinec nemá sebemenší problémy s postupem vpřed, Olomouc se jejich tempu zatím pořádně nevyrovnala.
     
    48:49
    Imrich vypálil po vyměnění puku s Hrachovským, Kotouč ovšem vystihl clonící hráči domácích, kteří jdou okamžitě na zteč.
     
    47:28
    Imrich je zpátky na ledě, Třinec další své oslabení ustál bez inkasované branky.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 26. Kvasnica (Haman, Hladoník), 31. Kalus (Radziencziak, Mach), 32. Kaukič (Flok, Lacka), 44. Lacka (Flok, Kaukič)


    HC Olomouc: Pospíšil (Marek) – Štreit, Hudeček, Spurný, Spálovský, Beutl, Škoda – Janků, Husták, Cach, Říčka, Hajšman, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Jelínek, Jeklič, Kuba
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Hlaváč) – Hrachovský, Janiczek, Radziencziak, Adámek, Haman (C), Imrich – Stuchlík, Kaukič, Cihlář, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Kvasnica, Irgl, Hladoník, Lacka, Kalus

    Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Poruba

    Diváci: 56
    thejrc.org