Linz – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
Steinbach Black Wings Linz
4:3 (2:1, 0:2, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 20.11.2016, 17:45 • Keine Sorgen Eisarena Linz • bet-at-home ICE Hockey League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:51 BRODA - 4:3
     
    53:51
    Linz právě vstřelil branku!
    Smutné. Znojmo bylo jednoznačně aktivnější, místo vstřelení rozhodující branky ale přichází studená sprcha po protiútoku JOELA BRODY, na jehož střelu Nechvátal nestačil. Asistence: Fabio Hofer.
    46:26 OBERKOFLER - 3:3
     
    46:26
    Linz právě vstřelil branku!
    Tak to je škoda. DANIEL OBERKOFLER vyrovnává a řekl bych, že ani sám neví jak. Od jeho hole se kotouč odrazil a doskákal až za záda bezmocného Nechvátala. Asistence: Rick Schofiel, Sebastian Piché.
    37:12 BARTOŠ - 2:3
     
    37:12
    Orli právě vstřelili branku!
    To je ten tlak před bránou, o kterém Znojemští hovoří v pozápasových rozhovorech! DAVID BARTOŠ skvěle zapracoval před bránou a na dva pokusy procpal puk za Ouzasova záda! Asistence: Radek Číp, Michal Vodný.
    28:42 LATTNER - 2:2
     
    28:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo z protiútoku vyrovnává! Výborně to vymyslel Libor Šulák, který se v dobré střelecké pozici neunáhlil a přihrál k druhé tyči volnému JANU LATTNEROVI, pro něhož nebyl problém doklepnout puk do odkryté sítě. Asistence: Libor Šulák, David Bartoš.
    19:06 ALTMANN - 2:1
     
    19:06
    Linz právě vstřelil branku!
    Domácí jdou díky povedené kombinaci znovu do vedení! MARIO ALTMANN si sjel před bránu pro přihrávku a přesným švihem nedal znojemskému gólmanovi šanci. Asistence: Patrick Spannring, Philipp Lukas.
    11:27 STEHLÍK - 1:1
     
    11:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Také Znojmo využívá svoji přesilovou hru a vyrovnává stav utkání! JAKUB STEHLÍK napřáhl od modré a prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Libor Šulák, Peter Pucher.
    08:02 DASILVA - 1:0
     
    08:02
    Linz právě vstřelil branku!
    Parádně sehraná přesilovka domácích končí prvním gólem! DAN DASILVA dostal přihrávku od modré a tvrdou ránou zápěstím překonal Nechvátala. Asistence: Sebastian Piché, Marc-André Dorion.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 9. DaSilva (Piché, Dorion), 20. Altmann (Spannring, Lukas), 47. Oberkofler (Schofiel, Piché), 54. Broda (Hofer, Palin) – 12. Stehlík (Šulák, Pucher), 29. Lattner (Šulák, Bartoš), 38. Bartoš (Číp, Vodný)


    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Janny) – Piche, D´Aversa, Lukas, Dorion, Altmann, Palin, Kirchschläger – Lebrer, McLean, DaSilva – Broda, Potulny, Hofer – Oberkofler, Schofield, Gaffal – Spannring, Lukas, Loik – Moderer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Schwarz) – Šulák, Stehlík, Řezníček, McMonagle, Biro, Kadeřávek – Vodný, Plíhal, Číp – Hughesman, Bartoš, Yellow Horn – Lattner, Pucher, Wronka – Špaček, Šeda, Györi – Csamango.

    Diváci: 4865
    bahis siteleri