Linz – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
Steinbach Black Wings Linz
4:3 (2:1, 0:2, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 20.11.2016, 17:45 • Keine Sorgen Eisarena Linz • bet-at-home ICE Hockey League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Nechvátal na střídačce, Znojmo v posledních sekundách v šesti!
     
    59:20
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz (D'Aversa – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Hughesman – 2 min., hrubost).
     
    58:51
    Ještě jeden fantastický zákrok vytáhl Nechvátal! Linz ujel do přečíslení dva na jednoho, které Lebrer vyřešil přihrávkou na McLeana, jehož volej do odkryté sítě zastavila lapačka znojemského brankáře.
     
    57:26
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., hrubost).
     
    57:13
    Kevin Moderer z trestného střílení na Nechvátala nevyzrál!
    53:51 BRODA - 4:3
     
    53:51
    Linz právě vstřelil branku!
    Smutné. Znojmo bylo jednoznačně aktivnější, místo vstřelení rozhodující branky ale přichází studená sprcha po protiútoku JOELA BRODY, na jehož střelu Nechvátal nestačil. Asistence: Fabio Hofer.
     
    47:08
    Jeden z útočníků Linze ujel sám na bránu, jenomže Nechvátal roztáhl betony podél brankové čáry a nepropustil do sítě další gól!
    46:26 OBERKOFLER - 3:3
     
    46:26
    Linz právě vstřelil branku!
    Tak to je škoda. DANIEL OBERKOFLER vyrovnává a řekl bych, že ani sám neví jak. Od jeho hole se kotouč odrazil a doskákal až za záda bezmocného Nechvátala. Asistence: Rick Schofiel, Sebastian Piché.
     
    45:07
    Adam Hughesman ujel sám na Ouzase, jeho blafák do forhendu mu ale kanadský gólman přečetl!
    39:53 Nechvátal drží vedení Orlů
     
    39:53
    Tak teď snad nikdo v Keine Sorgen Eisareně nepochopil, jak dokázal Nechvátal v posledních sekundách udržet puk před brankovou čárou! Lebler poslal puk přes jeho beton do odkryté části brány, ale znojemský brankář jej na poslední chvíli vytáhl svojí lapačkou! Rakouský útočník už měl ruce nad hlavou, avšak zbytečně.
     
    38:54
    Nechvátal opět čaruje! Několik po sobě jdoucích střel a následné nepříjemné dorážky a osekávání, ale znojemský brankář stále drží svůj tým ve vedení!
    37:12 BARTOŠ - 2:3
     
    37:12
    Orli právě vstřelili branku!
    To je ten tlak před bránou, o kterém Znojemští hovoří v pozápasových rozhovorech! DAVID BARTOŠ skvěle zapracoval před bránou a na dva pokusy procpal puk za Ouzasova záda! Asistence: Radek Číp, Michal Vodný.
     
    31:58
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz (Schofiel – 2 min., podražení).
    28:42 LATTNER - 2:2
     
    28:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo z protiútoku vyrovnává! Výborně to vymyslel Libor Šulák, který se v dobré střelecké pozici neunáhlil a přihrál k druhé tyči volnému JANU LATTNEROVI, pro něhož nebyl problém doklepnout puk do odkryté sítě. Asistence: Libor Šulák, David Bartoš.
    27:22 Neskutečný Nechvátal
     
    27:22
    Nepopsatelný závar před Nechvátalem, který několika akrobatickými zákroky podržel svůj tým! Po odpískání se všichni hráči Znojma seskupili před svým brankářem a poplácali jej za jeho fantastické zákroky.
     
    25:33
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Šulák – 2 min., držení protihráče).
     
    25:08
    Velká šance! Čerstvá posila Linze Ryan Potulny dostal do prostoru mezi kruhy parádní přihrávku, ale Nechvátal si se střelou bývalého reprezentačního útočníka USA poradil.
     
    20:53
    A zaútočil hodně zostra! Nechvátal musel vytáhnout zákrok ve stylu Dominika Haška, kdy se rozvalil po brankovišti a fantasticky zamezil jistému gólu.
    19:06 ALTMANN - 2:1
     
    19:06
    Linz právě vstřelil branku!
    Domácí jdou díky povedené kombinaci znovu do vedení! MARIO ALTMANN si sjel před bránu pro přihrávku a přesným švihem nedal znojemskému gólmanovi šanci. Asistence: Patrick Spannring, Philipp Lukas.
     
    14:46
    To je škoda! Yellow Horn parádně našel svým pasem přes obránce před bránou úplně volného Hughesmana, jenomže ten tváří v tvář Ouzasovi další branku nepřidal.
    11:27 STEHLÍK - 1:1
     
    11:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Také Znojmo využívá svoji přesilovou hru a vyrovnává stav utkání! JAKUB STEHLÍK napřáhl od modré a prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Libor Šulák, Peter Pucher.
     
    10:13
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz (Piché – 2 min., vražení na hrazení).
     
    09:58
    Obrovská šance! Jeden z hráčů Znojma ujel sám na brankáře, ale ve velké rychlosti nedokázal překonat Ouzase!
    08:02 DASILVA - 1:0
     
    08:02
    Linz právě vstřelil branku!
    Parádně sehraná přesilovka domácích končí prvním gólem! DAN DASILVA dostal přihrávku od modré a tvrdou ránou zápěstím překonal Nechvátala. Asistence: Sebastian Piché, Marc-André Dorion.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Hughesman – 2 min., sekání).
     
    06:00
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bartoš – 2 min., podražení).
     
    02:33
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Biro – 2 min., hákování).
     
    Start utkání se posunuje na 17:45.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 9. DaSilva (Piché, Dorion), 20. Altmann (Spannring, Lukas), 47. Oberkofler (Schofiel, Piché), 54. Broda (Hofer, Palin) – 12. Stehlík (Šulák, Pucher), 29. Lattner (Šulák, Bartoš), 38. Bartoš (Číp, Vodný)


    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Janny) – Piche, D´Aversa, Lukas, Dorion, Altmann, Palin, Kirchschläger – Lebrer, McLean, DaSilva – Broda, Potulny, Hofer – Oberkofler, Schofield, Gaffal – Spannring, Lukas, Loik – Moderer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Schwarz) – Šulák, Stehlík, Řezníček, McMonagle, Biro, Kadeřávek – Vodný, Plíhal, Číp – Hughesman, Bartoš, Yellow Horn – Lattner, Pucher, Wronka – Špaček, Šeda, Györi – Csamango.

    Diváci: 4865
    bahis siteleri