Chabarovsk – Petrohrad 1:2 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 2:0 (kon.)
Toljatti – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Nižněkamsk – Soči 5:1 (kon.)
HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
CSKA Moskva
Sobota 03.12.2016, 08:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.
     
    Co nejsrdečněji vítám všechny příznivce dobrého hokeje u sledování textového přenosu z atraktivního duelu Kontinentální hokejové ligy, ve kterém Admiral Vladivostok přivítá CSKA Moskva. Tak si to nenechte ujít, začínáme už v 8:00!
     
    ADMIRAL VLADIVOSTOK

    Celek z Dálného východu má stejně jako v minulém ročníku solidně nakročeno do vyřazovacích bojů. Admiral už má na nepostupové příčky šestibodový náskok a navíc se může pochlubit solidní formou. Z posledních čtyř zápasů Vladivostočtí třikrát vyhráli, parta okolo známého beka Jamese Wisniewskiho nestačila pouze na Jekatěrinburg, a to navíc až po nájezdech.
     
    CSKA MOSKVA

    Moskvané si to podle papírových předpokladů měli letos rozdat s hvězdným Petrohradem o čelo Západní konference. Už bez své největší hvězdy Alexandra Radulova, který se v létě vrátil do NHL, CSKA na Kovalčuka, Dacjuka a spol. ztrácejí už osm bodů, na třetí tým Západní konference z Nižného Novgorodu ale mají už patnáctibodový náskok. CSKA čeká druhý zápas náročného tripu po Dálném východě, který svěřenci Dmitrije Kvartalnova zahájili výhrou 2:1 v Chabarovsku.
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Wisniewski, Bartulis, Zemčjonok, Kurašov, Grigorjev, Volčenkov, Gavrilenko – Wright, Sabolič, Krasnoslobodcev – Mamin, Lugin, Alexandrov – Makarenko, Kazakov, Barbašev – Tkačjov, Sigarjov, I. Ivanov – J. Jakovlev.

    CSKA Moskva: I. Sorokin (Fasth) – Pivcakin, Blažijevskij, Jermakov, Kiselevič, Ar. Sergejev, Naumenkov, Čmychov – Ničuškin, Tělegin, Světlakov – Al. Popov, Kugryšev, K. Petrov – Mamin, Osnovin, Kuzmenko – V. Žarkov, Andronov, Scott – D. Kvartalnov.

    Rozhodčí: Baluška (SVK), Jeřábek (CZE) – Medveděv, Sysujev.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:48
    Druhá lajna Admiralu vybojovala vhazování v útočném pásmu, po Luginově nahození bude následovat buly po levici brankáře CSKA.
     
    01:46
    Sergej Andronov se po levém křídle prokousal do útočného pásma, ke střele už se ale nedostal a Advmiral už zakládá protiútok.
     
    02:41
    James Wright našel na modré Bartulise, který přenechal kotouč Wisniewskimu a ten tvrdě vypálil, Sorokin byl ale na svém místě!
     
    03:36
    James Wisniewski (VLD) si prodloužil střídání a když mu docházely síly, pomohl si zbytečným faulem – dvě minuty, hákování.
     
    04:28
    Kirill Petrov se ke střele z vrcholu kruhů už nedostal, hra je přerušena a následovat bude vhazování po Nalimovově levici.
     
    05:20
    Ve vlastním oslabení se vydali kupředu Vadim Krasnoslobodcev a James Wright, Admiral teď nasbíral několik cenných vteřinek.
     
    05:55
    Krátce po návratu Wisniewskiho na led to zkusil z levé strany Dmitrij Lugin, Sorokin pro jistotu přerušil hru a následovat bude komerční brejk.
     
    06:36
    Luginovi (VLD) omylem ujela hůl a trefila Scotta do obličeje, CSKA si tak zahraje další přesilovou hru.
     
    07:23
    Kiselevič nabil na modrou čáru Jermakovovi, který si ale na střelu netroufl a vladivostočtí hokejisté poté vytlačili puk do středního pásma.
     
    08:10
    Dmitrij Kugryšev povedenou bekhendovou zadovkou přenechal puk Ničuškinovi, které ale z ostrého úhlu na Nalimova nevyzrál a navíc mu bylo odpískáno postavení v brankovišti.
     
    08:58
    V plném počtu hrající Admiral se vydal aktivně napadat rozehrávku CSKA a to přineslo ovoce, hosté totiž vyhodili puk jen na zakázané uvolnění.
     
    09:27
    Přesilovku si tentokrát zahraje Admiral, Greg Scott (MOS) vyfasoval dvě minuty za držení.
     
    09:42
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Takhle na to! Vladivostočtí teď favoritovi ukázali, jak se mají hrát přesilovky. ROBERT SABOLIČ dostal přesnou přihrávku na pravý kruh, nic nevymýšlel a tvrdou ranou propálil bezmocného Sorokina! Asistence: James Wisniewski, Vadim Krasnoslobodcev.
    09:42 Robert SABOLIČ - 1:0
     
    10:39
    Dmitrij Kugryšev pálil jen do pozorného Nalimova, který pro jistotu přerušil hru, a tak se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    11:11
    Moskvané si zahrají už svou třetí přesilovou hru, dvě minuty za sekání vyfasoval domácí kapitán Bartulis (VLD).
     
    11:52
    Arťom Zemčjonok obral o puk Andronova, vyhodit se mu ho ale nepodařilo a hokejisté CSKA pokračují v tlaku.
     
    12:39
    Hostující Maxim Mamin to zkusil z vrcholu kruhů, jeho pokus byl ale zblokován. O chviličku později vypálil ještě Scott, který však pro změnu mířil nepřesně.
     
    13:30
    Oskars Bartulis už je zpět na ledě a okamžitě se zapojuje do hry, domácí už zakládají dylší rychlou protiakci.
     
    14:26
    Od modré zkusil štěstí Michajl Grigorjev, jeho střela ale byla zblokována a za pískotu tribun zakládají Moskvané protiútok.
     
    15:20
    Ten zakončil reprezentační útočník Ivan Tělegin, jeho pokus ale mířil přímo do míst, kde byl připravený Ivan Nalimov.
     
    16:06
    Hra je znovu přerušena a pokračovat bude až po krátké komerční přestáce.
     
    17:01
    Bartulisova dalekonosná rozehrávka zamýšleného adresáta Lugina nenašla, domácí útočník ale dokázal puk alespoň tečovat, a zabránil tak zakázanému uvolnění.
     
    17:58
    Andronov nahodil puk do předbrankového prostoru, nikdo v bíločerveném se ale nestihl rozkoukat včas a domácí se oscovodili.
     
    18:39
    James Wieniewski zůstal ležet v bolestech na ledě a sudí až dobrých dvacet sekund na to přerušili hru, zkušený obránce už míří s bolestivou grimasou na střídačku.
     
    19:24
    Volčenkovova rozehrávka doletěla až do útočného pásma, kde se kotouče zmocnili hosté, kteří mohou založit protiútok.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Moskvané už to ale nestihli a úvodní dvacetiminutovka je minulostí. Hokejisté CSKA měli k dispozici hned tři přesilové hry, ani jednu ale nevyužili, zatímco Admiral bleskurychle přetavil v gól hned svou první přesilovku. Co nabídne druhá třetina? To začneme zjišťovat v 8:54.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:48
    Moskvané se prokousali do útočného pásma a Valerij Ničuškin to zkusil od levého mantinelu, bývalý hráč Dallasu ale nemířil přesně.
     
    21:27
    Ilja Sorokin po nahození Barbaševa pro jistotu přerušil hru, následovat bude vhazování po jeho pravé ruce.
     
    22:22
    James Wisniewski, který předčasně opustil v první třetině bojiště, už je zpět na ledě, zdá se, že zkušený americký zadák bude v pořádku, což je pro Admiral dobrá zpráva.
     
    22:54
    Oskars Bartulis přišpdnelil na hrazení Čmychova, tomu se ale přesto podařilo rozehrát puk a Nalimov byl nakonec nucen přerušit hru.
     
    23:41
    Moskvané jsou ve druhé třetině zatím jasně aktivnější, Kugryšev teď ale poslal z vrcholu kruhů puk pouze do Nalimovovy nastavené lapačky.
     
    24:33
    Hra je po dlouhé době přerušena. Nikita Pivcakin ovládl sprinterský souboj s Barbaševem, domácím tak bylo odpískáno zakázané uvolnění.
     
    25:23
    Valerij Ničuškin našel v předbrankovém prostoru volného Kuzmenka, který ale nedokázal přizvednout puk nad Nalimovův beton a hra je přerušena, jelikož o dorážku se pokoušející Ničuškin vychýlil domácí klec ze své pozice.
     
    25:23
    CSKA Moskva právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Rozhodčí nakonec gól uznávají, dorážka VALERIJE NIČUŠKINA z bezprostřední blízkosti prošla za brankovou čáru ještě předtím, než byla domácí svatyně posunuta. Asistence: Andrej Světlakov.
    25:23 Valerij NIČUŠKIN - 1:1
     
    25:55
    Michail Naumenkov (MOS) vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění, domácí si tak zahrají svou druhou přesilvou hru.
     
    26:41
    Bartulisova dělovka od modré zaduněla jen o zadní hrazení a svěřenci kouče Kvartalnova následně dopravili kotouč do bezpečí.
     
    27:05
    Dmitrij Lugin z ostrého úhlu nahodil puk směrem na branku a Sorokin pro jistotu přerušil hru, následovat tak bude buly po jeho pravici.
     
    27:40
    Vladimir Žarkov odpálil kotouč přes všechny čáry, to už se Naumenkovův trest pomalu, ale jistě, chýlí ke svému konci.
     
    28:29
    Hosté už jsou sice v plném počtu, paradoxně až po Naumenkovově návratu na led přišly ty největší šance Admiralu. Maxim Kazakov ale z dobré pozice tečoval kotouč těsně vedle a Tkačjovovi následně tváří v tvář Sorokinovi puk sjel z hokejky!
     
    29:23
    Moskvané uklidnili hru a dopravili puk alespoň do středního pásma, kde o něj hokejisté Admiralu rychle přišli, hosté tak mohou pokračovat v akci.
     
    30:20
    Arťom Sergejev to zkusil od modré čáry, nicméně Nalimov měl dobrý výhled a bez potíží zasáhl. Hra bude pokračovat až po komerční přestávce.
     
    31:04
    Sergej Barbašev to zkusil z vrcholu kruhů, Sorokin ale neměl zakrytý výhled a bez sebemenších problémů zakročil.
     
    31:59
    Vladivostočtí se vydali do rychlého protiútoku, ale Andrej Sigarjov to vzal na sebe a to se nakonec neukázalo být ideálním řešením situace.
     
    32:21
    O chvilku později se ke střele dostal autor prvního gólu Robert Sabolič, bývalý útočník pražské Sparty ale tentokrát nemířil přesně.
     
    33:16
    V posledních minutách se hraje s minimem přerušení, ale také s minimem šancí. Hosté se ne a ne dostat do útočného pásma, zatímco hokejisté Admiralu se nikam neženou.
     
    34:09
    Andrej Světlakov nedokázal vyšťourat puk z rohu kluziště, kotouče se tak ujal Grigorjev a domácí pokračují v útočném pásmu.
     
    35:05
    Právě Michajla Grigorjeva v rohu kluziště zbytečně podrazil Světlakov (MOS), hráči v modrých dresech si tak zahrají další přesilovku.
     
    35:40
    Sorokin si troufl na vyhození puku do útočného pásma a Bartulis si poté navíc při zpracování pomohl vysokou holí, vhazovat se tak bude před Nalimovem.
     
    36:28
    Světlakovův trest už se chýlí ke svému konci, Vladivostočtí se v této přesilovce zatím nedostali k ničemu nebezpečnému.
     
    37:11
    Vjačeslav Osnovin (MOS) vysokou holí zasáhl jednoho z domácích hráčů, Admiral si tak zahraje další přesilovou hru.
     
    38:02
    Sabolič zavezl kotouč zpět do útočného pásma a domácí ho tam se štěstím udrželi. Od modré to vzal na sebe kapitán Bartulis, jeho rána ale byla zblokována.
     
    38:49
    Moskvané vyhodili černou pryž do bezpečí, James Wisniewski tak musí zakládat další akci z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    39:12
    CSKA hraje v plném počtu a Ivan Tělegin vybojoval střelou z levého kruhu vhazování po pravé ruce Ivana Nalimova.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá část je minulostí. Moskvanům se v ní podařilo vyrovnat skóre zásluhou kuriózního gólu Valerije Ničuškina, po jehož střele byla přerušena hra kvůli posunutí domácí svatyně, po dlouhé poradě s videorozhodčím ale sudí gól posvětili. Ve třetí třetině, která začne v 9:49, se tak můžeme těšit na pořádné drama!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:06
    Moskvané se usadili v útočném pásmu a salvou pokusů ostřelují Nalimovovu svatyni, domácí brankář ale zatím odolává!
     
    41:19
    Ale pozor. Hokejisté CSKA chvilku hráli v šesti a půjdou za to pykat, dvouminutový trest odsedí Andrej Kuzmenko (MOS).
     
    42:04
    Wisniewski založil akci Admiralu, na jejímž konci stál Sergej Barbašev, který ale z ostrého úhlu nedokázal trefit mezírku mezi Sorokinem a pravou tyčí.
     
    42:52
    Hráči v modrých dresech sice pokračují v kombinaci v útočném pásmu, do zakončení se ale prakticky nedostávají.
     
    43:44
    V plném počtu hrající hosté se prokousali až do útočného pásma, Popovovi však v klíčový moment kotouč sjel z čepele hokejky.
     
    44:28
    Z tribun se ozývá pískot, jelikož jeden z Moskvanů zůstal ležet na ledě, česko-slovenská rozhodcovská dvojice ale nechává ve hře pokračovat.
     
    44:44
    Vladimir Žarkov ve středním pásmu nabral rychlost a zkušený Anton Volčenkov (VLD) jej zastavil nedovoleně – dvě minuty, držení.
     
    45:28
    Vladivostočtí dokázali vyhodit kotouč do bezpečí, domácí se zatím brání velmi zkušeně a Nalimov je bez práce.
     
    45:55
    Podruhé v rozmezí ani ne pěti minut Moskvané pokazili střídání a hráli v šesti, to se v profesionálním hokeji jen tak nevidí a u tak zkušeného týmu obzvláště! Trest tentokrát odpyká Valerij Ničuškin (MOS).
     
    46:33
    Zemčjonok nahodil kotouč do útočného pásma, kam se za pukem vydal Tkačjov, nedokázal ho ale dostat pod kontrolu a hosté nyní mají spoustu času na rozehrávku.
     
    46:58
    Už v plném počtu hrající Admiral zakládá další akci z hloubi vlastní třetiny, oba týmy ještě stihnou vystřídat.
     
    47:56
    V uplynulé zkrácené přesilovce se Vladivostočtí nedostali vůbec k ničemu, celek z ruské metropole už hraje v plném počtu.
     
    48:40
    Aktivně napadající Dmitrij Kugryšev dostal Grigorjeva pod tlak, zadák Admiralu si ale nakonec přesto poradil a domácí míří opět kupředu.
     
    49:39
    Polovina třetí třetiny je téměř za námi a její průběh zatím vůbec nenapověděl o tom, kdo má k vítězství blíže. Dočkáme se rozhodnutí v základní hrací době?
     
    50:42
    Po komerční přestávce si armějci zahrají přesilovku, James Wisniewski (VLD) půjde pykat na dvě minuty za vražení.
     
    51:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté z hlavního města udělali důležitý krok k vítězství a konečně se prosazují v přesilovce! Kiselevič našel přesným křižným pasem na pravém kruhu volného KIRILLA PETROVA, který se z první trefil neomylně! Asistence: Bogdan Kiselevič.
    51:33 Kirill PETROV - 1:2
     
    52:26
    Admiral se pokusil o rychlou odpověď, Ilju Ivanova ale v klíčový moment zradilo zpracování, a Sorokin tak mohl zůstat v klidu.
     
    53:20
    Popov se v rohu kluziště dostal do strkanice s Robertem Saboličem, nakonec se ale vše obejde bez vyloučení.
     
    54:09
    Po vstřelení vedoucí branky se Moskvané prakticky jen brání, veškerý děj se odehrává v útočném pásmu domácího Admiralu.
     
    55:01
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tým z přístavního města nedaleko severokorejských a čínských hranic se za svou aktivitu dočkal, máme opět vyrovnáno! Vadim Krasnoslobodcev vybojoval kotouč za Sorokinovou svatyní a poté ho přesně přihrál JAMESI WRIGHTOVI, který z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Vadim Krasnoslobodcev.
    55:01 James WRIGHT - 2:2
     
    55:58
    Nechme se překvapit, jak dnešní soupeři k závěru zápasu přistoupí. Vypadá to, že hokejisté CSKA opět začínají přebírat iniciativu.
     
    56:47
    Popov udělal několik obloučků v útočném pásmu, poté ale o kotouč přišel a hra byla přerušena, následovat bude buly ve středním pásmu.
     
    57:39
    Třetí třetina už se pomalu, ale jistě, začíná chýlit ke svému konci a ani jeden tým už se do žádných šancí nedostává.
     
    58:35
    Armějci si nepohlídali přechod do útočného pásma, kam Ivan Tělegin vnikl přílš brzy, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    59:15
    Dnešní utkání sleduje 5700 diváků.
     
    59:34
    Greg Scott zkusil štěstí střelou z otočky, Nalimov měl ale dobrý výhled a bez problémů zasáhl.
     
    59:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hosté se čtyři sekundy před závěrečnou sirénou dostávají do vedení! Před Nalimovem vznikla trma-vrma, ve které se nejrychleji zorientoval VALERIJ NIČUŠKIN a nadvakrát dostal kotouč do sítě! Bez asistence.
    59:56 Valerij NIČUŠKIN - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Prakticky po celou dobu velice vyrovnané utkání mezi Admiralem a CSKA Moskva nabídlo ve třetí třetině neuvěřitelně dramatické rozuzlení. Osm a půl minuty před koncem hosté dokonali obrat a zásluhou Petrova se ujali vedení 2:1, to jim ale dlouho nevydrželo a téměř šest tisíc diváků na tribunách rozjásal pumelicí do pravé šibenice James Wright. Užuž se zdálo, že zápas půjde do prodloužení, ale čtyři sekundy před koncem doklepl kotouč za záda Ivana Nalimova hostující útočník Ničuškin!
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Do tohoto utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.
     
    Z mé strany je to protentokrát vše, brzy zase na počtenou! (10:29:44)
    Ilja Sorokin dovedl svůj tým k další výhře

    Kdo by si plácnul s Iljou Sokorkinem? ???? #CCMhockey #MadeOfHockey #Repost: @khl

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 10. Sabolič (Wisniewski, Krasnoslobodcev), 56. Wright (Krasnoslobodcev) – 26. Ničuškin (Světlakov), 52. K. Petrov (Kiselevič), 60. Ničuškin


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Wisniewski, Bartulis, Zemčjonok, Kurašov, Grigorjev, Volčenkov, Gavrilenko – Wright, Sabolič, Krasnoslobodcev – Mamin, Lugin, Alexandrov – Makarenko, Kazakov, Barbašev – Tkačjov, Sigarjov, I. Ivanov – J. Jakovlev.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (Fasth) – Pivcakin, Blažijevskij, Jermakov, Kiselevič, Ar. Sergejev, Naumenkov, Čmychov – Ničuškin, Tělegin, Světlakov – Al. Popov, Kugryšev, K. Petrov – Mamin, Osnovin, Kuzmenko – V. Žarkov, Andronov, Scott – D. Kvartalnov.

    Rozhodčí: Baluška (SVK), Jeřábek (CZE) – Medveděv, Sysujev

    Diváci: 5700
    bahis siteleri