Chabarovsk – Petrohrad 1:2 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 2:0 (kon.)
Toljatti – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Nižněkamsk – Soči 5:1 (kon.)
HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
Avangard Omsk
Sobota 03.12.2016, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 Pjotr CHOCHRJAKOV - 3:5
     
    57:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté další drama v tomto duelu nepřipustí. Burdasov našel před bránou PJOTRA CHOCHRAJKOVA, který poslal puk patrně mezi Poggeho betony do brány, a zřejmě rozhoduje dnešní utkání. Asistence: Anton Burdasov.
    54:35 Alexandr PĚREŽOGIN - 3:4
     
    54:35
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a počtvrté v zápase se dostávají do vedení. Sobotka nabil Osipovovi, jehož dělovku vyrazil Pogge před sebe, načež ALEXANDER PĚREŽOGIN doklepl puk do odkryté klece. Asistence: Alexander Osipov, Vladimír Sobotka.
    51:16 Jeff TAFFE - 3:3
     
    51:16
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to je odpověď domácích jako hrom! Belasí opět rozbouřili opařenou arénu. Na Plastinovu střelu od modré Furch neviděl, a tak ji vyrazil betonem před sebe, kam sjížděl JEFF TAFFE, jenž poslal puk pod víko a srovnal. Asistence: Nick Plastino.
    50:53 Vladimír SOBOTKA - 2:3
     
    50:53
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté pomalu začali přebírat iniciativu, a nakonec se dočkali branky. VLADIMÍR SOBOTKA si sjel od mantinelu do pravého kruhu a přesnou střelou příklepem k bližší tyči zaskočil Poggeho. Asistence: Jegor Martynov.
    35:21 Kyle CHIPCHURA - 2:2
     
    35:21
    Slovan právě vstřelil branku!
    Erupce radosti v bratislavské areně! Domácí působili rozhozeně, ale přece jen se prosadili a vyrovnávají. Jeglič nahodil od mantinelu puk do skrumáže před Furchem, v níž se dobře zorientoval KYLE CHIPCHURA, který zblízka prostřelil českého gólmana. První branka Chipchury nebyla kvůli posunuté brance uznána, kanadský forvard si ale vše vynahradil.Asistence: Žíga Jeglič, Patrik Lušňák.
    20:19 Anton BURDASOV - 1:2
     
    20:19
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté sice přesilovou hru nevyužili, prosazují se však po jejím skončení. Kučerjavenko vyhrál buly a ANTON BURDASOV z první překvapil Poggeho přesnou ranou k tyči. Asistence: Alexander Kučerjavenko.
    17:28 Jeff TAFFE - 1:1
     
    17:28
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí si dokázali vytvořit při početní převaze tlak a vyrovnávají stav utkání! Meszárošova střela od modré vypadla Furchovi, načež Smoleňák dokázal v pádu nahrát pod sebe na dojíždějícího JEFFA TAFFEA, který překonal ležícího českého gólmana. Asistence: Radek Smoleňák, Andrej Meszároš.
    03:08 Michail JUŇKOV - 0:1
     
    03:08
    Avangard právě vstřelil branku!
    Jsou to však hosté, kteří se dostávají velmi rychle do vedení. Čtvrtá formace Omsku vyšachovala první pětici Slovanu, Fiščenko naservíroval v přečíslení puk MICHAILU JUŇKOVOVI, který poslal puk o rameno Poggeho do brány. Asistence: Ivan Fiščenko, Nikolaj Lemťugov.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 18. Taffe (Smoleňák, Meszároš), 36. Chipchura (Jeglič, Lušňák), 52. Taffe (Plastino) – 4. Juňkov (Fiščenko, Lemťugov), 21. Burdasov (Kučerjavenko), 51. Sobotka (Martynov), 55. Pěrežogin (A. Osipov, Sobotka), 58. Chochrjakov (Burdasov)


    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Meszároš, Kundrátek, Plastino, Švarný, Bačík, Ďaloga, Rosandić – Cheechoo, Taffe, Smoleňák – Jeglič, Chipchura, Lušňák – Musatov, Šiška, Kopecký – Vopelka, Sádecký, M. Hlinka.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv, Martynov, Nikitin, A. Osipov, Gustafsson, Ahnelöv, Nazarkin – Sobotka, Booth, Pěrežogin – Chochrjakov, Kučerjavenko, Burdasov – Pjanov, Pestuško, I. Michejev – Juňkov, Lemťugov, Fiščenko.

    Rozhodčí: Sojn, Ščeňjov – Golovjov, Šichanov

    Diváci: 9833
    bahis siteleri